Virrvarr er uansvarlig og havner på film

40 kommentarer om “Virrvarr er uansvarlig og havner på film”

 1. Wow! Ikke for å klage på vennene mine, men dine virker mye bedre. Det var ingen av mine som tilbød seg å passe på meg da jeg besøkte Esquil, selv om jeg hadde fortalt dem at han selv innrømmet kannibaltendenser. Det gikk bra, da. Jeg ble jaffal ikke spist.

 2. maikensgrøde: Takk takk ^-^

  Sonja DaA: Haha, muuuulig at vennene dine ikke har en så lang tradisjon for å leke «passe på Sonja»-leken. Mine tar godt vare på meg, siden jeg snubler på flatmark, blir med fremmede menn hjem fordi de har godteri og spyler lommeboken min ned i do. Men kannibaltendeser, ja. Og likevel dro Sonja avgårde uten noen verge med morsomt navn som rimer. Du var prøvekanin, da. Jeg tenkte «Det gikk bra for Sonja, da kan det ikke være farlig for meg» ^-^

  livetleker: Aaww, så tøsete jeg føler meg når du sier det på den måten, Hege :mrgreen:
  Nei, det er ikke noe gæli i det ^-^

 3. Roman Jakobson-orgasme. Jeg elsker deg.

  Dessuten så jeg en mer usensurert utgave av den videoen, og der outet du at jeg slet på lit2000-eksamen. Synes du kunne snurpet igjen smella di, heh?

 4. Du er mitt bloggidol! Du skriver utrolig bra. Noen mennesker kan man bare bli glad i å være i samme rom med, men jeg blir bare glad og munter bare av å lese bloggen din:P

 5. Knis og fnis, jeg fikk høre Berges versjon av denne historien for et par dager siden. Moro moro. Jeg fikk litt «far godkjenner datters nye og suspekte kjæreste»-følelse av begge historiene deres 🙂

 6. Esquil: Haha- jeg visste vel ikke at den golfgreia var så farlig? Og ja- det var et knallbesøk som gjorde meg i godt humør ^-^

  Jeg heier på at du kan skrive LISP og leke med roboter, men ikke skjønner WordPress. Det er da jeg forstår hvor impa-overlegne Sonja, Livetleker og alle vi som får til WP hver dag er.

  Kristin:Slemme Esquil! Kommer du til å myrde meg i morgen, Kristin? Det gikk jo bra med deg på eksamen, da. Og skjønner du hvorfor jeg fikk Roman Jakobson-orgasme er det ikke noe i veien med lit 2000-ferdighetene dine (c;

  Hermund:Omg, for noen komplimenter! Nå ble jeg kjempeglad! Jeg må drikke kaffe med deg når jeg er i Fredrikstad neste gang, mister!

  Astrid: Berge er en sladrehank, altså! Velkommen hit som kommentator, fin blogg du har!

  Haha- er du min nye, suspekte kjæreste, Eskil?

 7. bare blogg golfbanen min, du, no harm done 🙂 jeg spiller golf som andre spiller slåball. golfballer skal bare slås når de er i luften.

  at jeg ikke setter meg inn i wp og mobil og sånn er mest på trass. jeg hadde teknohue i mange nok år. det sperrer for dei mjuke kjenslevare poetiske strømningane i menneskesinnet.

  kjæreste nok til å digge det nye profilbildet ditt. men utover det tenkte jeg å skremme en annen jentes vennekrets i kveld. så troløs er jeg.

  her er versjonen som kristin ufattelig nok har snust opp. som en av åtte av milliardene der ute, og som en av enda færre som er nevnt i den. det er spooky. videoen måtte ned fra 4 til 3 min for å få lov å bruke oppløsnings-kvaliteten som bloggidol-leserne forlanger og fortjener. så da ble alt internstoff klippet vekk.

 8. Mulig jeg burde kommentert dette i idolbloggen, men det aller aller beste med denne videoen er når Esquil tar på seg briller og utbryter «næh! jeg har bart!…angst!» *kutt* Ubetalelig! 🙂

 9. Jeg tror psykopatene lagget igjen en plass på IRC, og tok aldri steget inn i bloggsofæren.
  På IRC er det til gjengjeld veldig mange psykopater…

 10. Esquil: Nå fikk jeg skikkelig lyst til å spille slåball. Dét er lenge siden, det. Det og skøyter er de to formene for fysisk aktivitet der jeg ikke har vært Skremmende Elendig til. Ikke at jeg noensinne klarte å løpe hele banen rundt på et slag, men slå ballen gikk greit. Jeg trenger en slåball-klubb. Eller enn Tommyball-klubb som liker å slå ting med slåball-kølle.

  Du blir meir poetisk av å ikkje kunne sende sms? Den kunstnersjela di, altså. Vi skal ha diktkonkuransse en gang, så skal vi sjå hvem som er best på venleik og hugleik og sånn, trass i mobil og WP bruk 😀

  En annen jente? Så tøsete av deg. Takk for kompliment, Mr. Jackson sier jeg ser ut som emo-sugefisken med for mye sminke ^-^

  Når det gjelder videoen, trodde jeg helt ærlig du hadde vist den til Kristin. Derimot viser hun seg altså å være flinkere detektiv enn Derrick. Hm.

 11. Røverdatter: Ja, han slet med at han fikk besøk mens han var i bartemodus. Tatt på Trønder-fersken eller noe i den stilen 😀

  Viljar: Ja, det var kjempemoro!

  Lothiane: Det var veldig koselig, det anbefales!

  Sigurd: Eh. Alle de vennene som var så bekymret for meg, har jeg jo kontakt med via IRC…Dette begynner å bli nifse greier. Er IRC farlig også nå?

  Atle:Flere enn tre ^-^

  Cat: Du bør ta deg en tur, det var kjempegøy!

 12. du er jo steinerskolebarn. diktmessig sett blir det obelix-effekt, som å dette i styrkedråpegryta som liten, klart du tåler å være cyber senere i livet da.

  tror egentlig det med teknohue vs skrivehue er en personlig erfaring som ikke nødvendigvis gjelder andre.

 13. psah. jeg dro da til amerika for å besøke mennesker jeg kjente fra MSn og et animeforum

  Jeg tror man skjønner mer over nett enn man skulle tro.

 14. Esquil:Ja, jeg er jo vokst opp uten TV, og har tilbragt storparten av tiden i skogen med skriveblokk. Du skal ikke se bort ifra at det har noe å si 😀

 15. Og jeg (gamle damen) har jo vært på forumtreff mange ganger – med totalt ukjente nettvenner – jeg er jo bare på hageforum, men allikevel – skumle greier….

  Jeg husker første gang jeg skulle møte en forumvenn in real life: Hun og jeg avtalte sted og tid og at vi skulle ha med hvert vårt hageblad – sånn for å kjenne igjen hverandre. Vi ble sittende i 3 timer. 🙂

  Jeg liker det nye bildet ditt, Ida!

 16. Kos video, jeg måtte se den tre ganger før jeg fikk lyd på den,(min tekniske innsikt kommer seg!)
  Alle enslige menn med kamera og masse tepper er ikke like trygge, så takk til Berge!’

 17. Selvfølgelig er det ikke noe gæli i det. Og Esquil vet vi jo hvem er, så vi hadde uansett funnet bitene etter deg i søplekassa hans, så du kunne fått en anstendig begravelse.

  God helg, – i ett stykke.

 18. ja det må vi! I Fredrikstad går det bra om dagen, spesielt for den røde bevegelsen: Rød Ungdom:P Begynner å bli ordentlig bra aktivitet ikke bare i Fredrikstad, men også i nabobyene..

 19. Og jeg er muligens en dårlig mor, Virrvarr, for jeg var ikke en gang engstelig da Marthe dro til Ameriken for å møte folk hun bare hadde møtt inne i trange kabler. Jeg har så god erfaring med folk nemlig: De er nesten alltid snille, ærlige, hyggelige og vennlige. Og så har vi jo stilt inn luktesansen vår sånn at vi vet hva som er bra og hva som ikke er det.

 20. Lene: Ja, tenk på alle psykopatene som kunne gjemt seg bak et hageblad nær deg! Du må passe på deg selv, svigermor ^-^ Og takk- jeg har tatt det selv denne gangen. Jeg er veldig kul.

  Minneapolise: Ohyes, det og fallskjermhopping. Hopp i fallskjerm og treff Esquil på én gang, så begynner det å ligne noe (c;

  Frikke:God helg til deg også, og tusen takk!

  Frøken Skavlan:Yay! Takk!

  toril: Haha, visste du ville sette pris på Berges innsats, mamma 😀

  Livetleker:Nettopp! Og alle visste at jeg skulle til ham, så det ville ikke gått lenge før de savnet meg heller. Jeg tror også at de fleste er mest snille, og at man merker at de rare er rare før man møter dem i levende livet. Du var nok ingen dårlig mor ^-^
  Eugenie:Ja, bloggpausen var forårsaket av Trondheimstur.

  Hermund:Også i nabobyene? Betyr det at det er blitt lag i Sarpsborg? Ooo! Da MÅ vi nesten ta en kaffe, altså. Har dere fått til sarpelag, må dere få kake, vi greide ikke det på fem år 😀

  Avil:Klart du tør møte ham, han er bare snill ^-^

  Emelie:Det tror jeg han er enig med deg i, rett og slett. Ikke for det- De tre musketerer hadde bart. Du skal ikke undervurdere barte-effekten (c;

 21. Jeg tror ikke akkurat Esquil finnes på topp-ti-lista over nett-gærninger, og hvis han var det så kunne du solgt historien din til VG:

  «Forfatterdebutant gikk sex-og-vold-og-annet-faenskap-amok med nett-venninne!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s