Postmoderne dagboksnotater

dette er ikke hund og kanin

Jeg fant dette innlegget hos radiohode, og kom på at jeg hadde noe dagboksnotater liggende rundt som matchet passet fint som oppfølgingskommentar. Og jeg inns å akkurat at det står på det ene skiltet at det ikke er noen «kaniin». Vennligst ignorer det. Eller- det er jo ikke det heller. Men dere skjønner hva jeg mener. Ev ikke mener. Jeej.

, ,

17 kommentarer til “Postmoderne dagboksnotater”

 1. tb: Det er jo en reell problemstilling. Jeg er uenig i at postmodernistene visker ut skillet mellom portrett og objekt, men de påpeker at forholdet er vilkårlig, at du til syvende og sist ikke kan vite om bildet viser til noe som helst, at kaninen du automatisk tenker kanin til ikke ER noen kanin. Altså- desautomatisering av tankeprosesser.

  Når du LESER kanin og TENKER kanin blir det ikke kanin.

  Samtidig- når jeg sier at katten ikke er en hund, leker jeg med den samme prosessen tilbake ^.^

 2. Men var Magritt postmodernist? Eller påpekte han bare at portrettet aldri er det samme som objektet? Mens postmodernistene visker ut skillet mellom portrettet og objektet, kartet og virkeligheten?
  Leser Borges for tida…

 3. Lene: Stakkars svigermor. Og jo, det er en setning ^.^

  Paul:Elegant!

  Minneapolise:Hihi, det er med vilje! Sånn går det når man er økonom, vettu!

  Toril:Hm, mulig du har rett i det ^-^

  Stiftet:Kongekommentar!

  radiohode:Dette ble en koselig tråd ^-^

 4. Jeg henger meg selvsagt på sønnen…..jeg er da ikke helt dum heller….. 😉 – eller kanskje… he, he.

  Dette er ikke en setning.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: