Tid for en navnerunde!

Jeg har laget en «Introduser deg!»-side, der jeg håper at alle kommentatorer og faste lesere har lyst til å legge igjen noen ord. Kom igjen! Det er hipt å være først, også (c;

11 kommentarer til “Tid for en navnerunde!”

 1. Halla.

  Sigurd Langseth her.
  Jeg er en 23 år gammel organisasjonshore som har bodd nesten hele livet i Tromsø. (I forrige semester bodde jeg i Berkeley, California.)
  Jeg er kommunestyrerep. for partiet Rødt i Tromsø, og studerer historie ved UiT.
  Jeg liker Brettspill og spiller en masse PC-spill fra Paradox Interactive mens jeg venter på Age of Conan, Starcraft 2 og Super Smash Bros Melee.

  Ida er best!

 2. Jeg har ikke gitt så mye lyd fra meg her før, men jeg har altså fulgt med på bloggen din en god stund. Dette var en fin anledning til å komme ut av snikleserskapet 🙂 Ser deg på torsdag? Klemmer fra Elizabeth

 3. ingenting i teksten funker som link til noe annet sted hos meg? jeg skulle kanskje holdt meg til anonym sniklesing.

 4. Jeg introduserer meg HER!
  (Mest fordi den linken ikke funka.)

  Jeg er VALK. Det irriterende lille ekstra.
  Egentlig, inni meg, er jeg Lone, 19 år, med et ustoppelig behov for en arm å ligge på.
  Om natta drømmer jeg om å miste flyet mitt, noe som har gjentatt seg en del ganger den siste tiden. Om dagen drømmer jeg om revolusjon og kommunisme.
  Ellers er jeg en sånn brautende og høylytt jente som åpner pilsen min sjøl (med tennene)og som setter pris på turer i skog og mark.
  Jeg har også en rik onkel på Hawaii. Han sender forbløffende lite penger.

 5. Hm. Lurer på hvorfor linken ikke funker noen steder? Den funker fint her hos meg. Sært.

  Uansett- alle som skriver her blir overført til Introduser deg!-tråden som ligger som en egnen side under bloggidol-logoen (c;

  Jeg blir så glad av alle som skriver, kanskje mest av at Elizabeth skrev, siden jeg ikke visste om henne. Ah, jeg blir innvendig-varm-blid-smilende-lykkelig-Virrvarr.

  <3

 6. Hei, Virrvarr!
  Så vidt jeg husker, har jeg ikke komentert her noen gang, men jeg har fulgt bloggen en god stund nå. Veldig kjekt lesestoff!

  Jeg er Jon på 17. Liker å spille saksofon og piano, går på musikklinja, er glad i å lese og vil så gjerne skrive mer enn jeg får tid til. Ellers er jeg interessert i alt som har med medmennesker å gjøre – enten det er politikk, religion eller te-kvelder med venner.

  Selv har jeg ikke blogg, men jeg har en del jeg kunne tenkt meg å skrive om, så ikke se vekk i fra at jeg en dag kan lenke til egen blogg 🙂

 7. Hei Hei 🙂
  Julianne heter jeg. Skulle bare fortelle deg at jeg beundrer at du tar opp temaet med psykisk helse. Det trenger så absolutt å bli snakket mer om. Selv har jeg slitt med mye av det samme problemet og prøver å skrive om det på bloggen min.

  Fortsett slik! Du er så mye mer enn du tror 🙂

  Klem Julianne!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.