Lykke-blogging og et par avsløringer

Jeg sov for første gang på lenge i natt, og våknet varm og uthvilt. Det gjør ikke noe at leiligheten er kaos, at jeg er forsinket til alt, at jeg har glemt trimmen og telefonene jeg skulle ta. Jeg kjenner meg frisk langt nedi tærne. Det er så rart dette med å være flink. Jeg liker å tenke at jeg er flink til å skrive, og rett som det er, får jeg høre det også. Selv om det ofte er sarkastsisk, som i denne IRC-loggen:

13:20 @idasofie: Han Han skriver jævla mye våsk.
13:20 @idasofie: Vås.
13:20 @idasofie: _ Han
13:20 @wilhelm: Du er flink til å skrive. (c:

Spørsmålet den siste måneden har vært om jeg er Flink Nok. Grevinnen og jeg fikk antatt konsept til fagbok hos Spartacus forlag, men de ville ikke gjøre noen endelig avtale før de så at vi kunne levere. Idag morges fikk jeg en mail som sa pene ting som «Veldig lovende» og «Svært gjerne». Samt en invitasjon til å skrive kontrakt og lage fremdriftsplan. Med andre ord: Vi skriver bok.

Hva slags bok? Når jeg prater med gamle tanter sier jeg at jeg skriver om «Kvinner og seksualitet». Eller som Mr. Jackson sier: «Puling.»

(Har jeg fortalt at jeg fikk kjeft pga at jeg skrev «pule» i den første kvalifiseringsoppgaven min på Universitetet? Det kan forresten spares til en annen gang)

Arbeidstittelen på boken er «Jentesex- en 101% penisfri sexbok», og er både en ikke-heteronormativ sexhåndbok med fokus på jenter som har sex med seg selv og andre jenter og en debattbok om temaet seksuell frigjøring. En bok både til opphisselse og opplysning. I tillegg kommer boken til å inneholde intervjuer og personlige historier om forholdet til onani, partnersex og seksualitet. Om noen føler seg kallet til å sende inn stoff til oss, har lyst til å bli intervjuet eller bidra på annet vis, er det bare å ta kontakt. Jeg kommer til å poste en lengre oppfordring en kveld jeg ikke er så lykkelig slaskete. (Og ja- det er derfor jeg har spurt dere hvilke ord dere foretrekker ^_^)

Hvorfor skal vi skrive en sånn bok? Fordi vi har savnet en sånn bok, selvfølgelig (c;

, ,

19 kommentarer til “Lykke-blogging og et par avsløringer”

 1. Tusen-tusen takk til alle sammen!

  Det kommer en egen post om intervju og kontakt som jeg skal legge ut snart 😀

  Tomas: Haha- ja, jobben gjenstår. ELler- vi har skrevet en del kapitler, men vi har lang vei igjen til den er ferdig. Og ja, jeg tror du vil få mye ut av å lese den, ihvertfall få gode tips til hvordan gjøre det enda bedre for damen din og vite mer generelt hva damer liker. Menn har lov å lese ^-^

  Vera: Hei og hurra- nye lesere er alltid velkomne! Og ja, det kan være det var Rosa Prosa Binka tenkte på. Nå er det en skjønnlitterær samling, og vi skriver håndbok og fagbok, så vi driver jo egentlig med noe ganske annet. Lite om den interne strukturen i klitoris i Aurdal og co sin bok, osv. Likevel tåler vi godt en sammenligning eller ti- det er bare smigrende (c;

 2. Jaja, da gjenstår bare jobben! 😉 Gratulerer!

  Men … det der er da ikke ei bok jeg har nytte av!!! Jeg drømmer om å gå i skjørt (nylig avslørt i bloggen min), men en frekk finger i mi eiga kuse/fitte/mus/grotte (eller “lysthuset”) får jeg jo aldri til …

  Hmph!

  Likevel: lykke til! 😀

 3. Hurra! Gratulerer så mye! 😀

  Kjempeartig prosjekt, spennende… og tøft at dere har tatt initiativ til dette. Lykke til videre og kos deg med lykkefølelsen!

 4. Glad du er i form igjen!
  Du er jo svært flink som har fått kontrakt med et forlag. Det er mange som sliter lenge og forgjeves for å få det.Blir dette vellykket er det enklere å henvende seg til forlaget igjen.
  Lykke til med skrivingen!

 5. Denne boka skulle jeg gjerne hatt på lyd også. Men er det noen som vil produsere den på lyd skal tro? Kom til å tenke på “blind erotikk” eller “licentia”, begge forlag drevet av to synshemmede, og som også gjerne produserer lydutgaver av bøkene de gir ut.
  Så mange bøker jeg skulle ha lest, men som jeg ikke har “tilgang” til. Bortsett fra hvis jeg scanner, men det tar ofte lang tid.

 6. Comrade Arnfinn: Ja, ting er som de skal (c;

  Livetleker og Lene: Klart dere skal få lese. Vi får se om arbeidstittelen byttes ut etterhvert. Mange fine planer.

  Anna: Haha, yay! Jeg kontakter deg, jeg (c;

  Binka: Linke gjerne til magasinet-artikkelen. Forlaget mente det ikke var noe sånt på gang, så om det er det, er det jo først og fremst forlagets problem. Jeg vet at det finnes en lesbe-kamasutera, en bok med nærbilder av fitter og en bok med kvinnelige sexfantasier, men ikke noe alá det vi skal skrive på norsk. Og en Tjeier som har sex med tejer på svensk. Noen av disse du tenker på?

 7. Vel, jo, okei … Jeg mener å ha hørt om en slik bok før … “Det finnes ikke en slik bok, derfor skal vi skrive den”-type ting i lørdagsmagasinet i Dagbladet osv. Tar jeg feil? Jeg vet ikke mer.

  Lykke til skal dere ha …

 8. Woho! Kul bok! Jeg syns du skal snakke med meg og vennene mine, vi puler nemlig både på gutter og jenter, og snakker mye om sex og penis og sånn. I den forstand at vi syns penisen kanskje tar litt for mye plass når man puler. Du vet hvordan du får tak i meg!

 9. Deilig å lese at humøret er på topp igjen. Stilig arbeidstittel. Gratulerer med alt i boks! Jeg gleder meg til å lese den jeg også. 🙂

Legg inn en kommentar

%d