Lykke-blogging og et par avsløringer

19 kommentarer om “Lykke-blogging og et par avsløringer”

 1. Deilig å lese at humøret er på topp igjen. Stilig arbeidstittel. Gratulerer med alt i boks! Jeg gleder meg til å lese den jeg også. 🙂

 2. Woho! Kul bok! Jeg syns du skal snakke med meg og vennene mine, vi puler nemlig både på gutter og jenter, og snakker mye om sex og penis og sånn. I den forstand at vi syns penisen kanskje tar litt for mye plass når man puler. Du vet hvordan du får tak i meg!

 3. Vel, jo, okei … Jeg mener å ha hørt om en slik bok før … «Det finnes ikke en slik bok, derfor skal vi skrive den»-type ting i lørdagsmagasinet i Dagbladet osv. Tar jeg feil? Jeg vet ikke mer.

  Lykke til skal dere ha …

 4. Comrade Arnfinn: Ja, ting er som de skal (c;

  Livetleker og Lene: Klart dere skal få lese. Vi får se om arbeidstittelen byttes ut etterhvert. Mange fine planer.

  Anna: Haha, yay! Jeg kontakter deg, jeg (c;

  Binka: Linke gjerne til magasinet-artikkelen. Forlaget mente det ikke var noe sånt på gang, så om det er det, er det jo først og fremst forlagets problem. Jeg vet at det finnes en lesbe-kamasutera, en bok med nærbilder av fitter og en bok med kvinnelige sexfantasier, men ikke noe alá det vi skal skrive på norsk. Og en Tjeier som har sex med tejer på svensk. Noen av disse du tenker på?

 5. Denne boka skulle jeg gjerne hatt på lyd også. Men er det noen som vil produsere den på lyd skal tro? Kom til å tenke på «blind erotikk» eller «licentia», begge forlag drevet av to synshemmede, og som også gjerne produserer lydutgaver av bøkene de gir ut.
  Så mange bøker jeg skulle ha lest, men som jeg ikke har «tilgang» til. Bortsett fra hvis jeg scanner, men det tar ofte lang tid.

 6. Glad du er i form igjen!
  Du er jo svært flink som har fått kontrakt med et forlag. Det er mange som sliter lenge og forgjeves for å få det.Blir dette vellykket er det enklere å henvende seg til forlaget igjen.
  Lykke til med skrivingen!

 7. Hurra! Gratulerer så mye! 😀

  Kjempeartig prosjekt, spennende… og tøft at dere har tatt initiativ til dette. Lykke til videre og kos deg med lykkefølelsen!

 8. Jaja, da gjenstår bare jobben! 😉 Gratulerer!

  Men … det der er da ikke ei bok jeg har nytte av!!! Jeg drømmer om å gå i skjørt (nylig avslørt i bloggen min), men en frekk finger i mi eiga kuse/fitte/mus/grotte (eller «lysthuset») får jeg jo aldri til …

  Hmph!

  Likevel: lykke til! 😀

 9. Tusen-tusen takk til alle sammen!

  Det kommer en egen post om intervju og kontakt som jeg skal legge ut snart 😀

  Tomas: Haha- ja, jobben gjenstår. ELler- vi har skrevet en del kapitler, men vi har lang vei igjen til den er ferdig. Og ja, jeg tror du vil få mye ut av å lese den, ihvertfall få gode tips til hvordan gjøre det enda bedre for damen din og vite mer generelt hva damer liker. Menn har lov å lese ^-^

  Vera: Hei og hurra- nye lesere er alltid velkomne! Og ja, det kan være det var Rosa Prosa Binka tenkte på. Nå er det en skjønnlitterær samling, og vi skriver håndbok og fagbok, så vi driver jo egentlig med noe ganske annet. Lite om den interne strukturen i klitoris i Aurdal og co sin bok, osv. Likevel tåler vi godt en sammenligning eller ti- det er bare smigrende (c;

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s