Ingen tegner kropp som Ross Cambell

14 kommentarer om “Ingen tegner kropp som Ross Cambell”

 1. Dette var skikkelig gode tegninger. Vakre, gjenkjennelige og levende.

  Jeg er ellers veldig fornøyd med å bli plassert i the feminist crew, snakker om godt selskap 😉

 2. Eirin: Yay, do so! De er veldig bra!

  Binka: I know! Og det er ingenting som ligner- det er en vledig orginal tegnestil (c;

  Flopsy: Ja, det er noe kjent med dem. Jeg sitter bare og «Wow- når så du meg i undertøyet, Ross?»

  Klart du er feminist-crew. Jeg håper ingen er misfornøyde med kategoriene de har havnet i, det er vanskelig å strukturere en diger lenkeliste.

 3. veldig bra tegninger ja, har ikke sett denne sjangeren før. hvor vi du si dette passer inn i damestereotypiene som menn lager? 🙂

  – esq

 4. Esquil som ikke skjønner WP:

  Nei, dette er en sjanger som er ukjent for det norske publikum som ikke frekventerer tegneseriebutikker. Det er lange fortellinger om tenåringer over mange sider med store bilder. Kort sagt- mye tegnejobb.

  Å snakke om stereotyper her er vanskelig, og jentene Ross skildrer har lite typeaktig ved seg, hvertfall innenfor rammene jeg tidligere har vist til.

  Veldig mye av personbeskrivelsene er gjort med tegninger, ikke med tekst, og du blir best kjent med karakteren av å se på bildet. Usikkerheten i Cleo (øverst) formerlig lyser ut av bildet.

  Om serien skal kunne sammenlignes med noe, er det Peanuts av Schultz, siden det ikke finnes voksne i verdenen jentene lever i. Det finnes «uoppnåelige» babes og personer som bare er en tilfeldig kjæreste, men hovedpersonene er jenter med svært forskjellige personligheter. Kort sagt- Ross bryter alle tradisjoner for å lage kjønnsstereotyper. Det eneste han kanskje lager en stivnet forestilling av er hva en tenåring er.

  (ooh, jeg liker å få svare laangt, kjenner jeg)

 5. Me like. Tegneserienerden i meg liker veldig godt.

  Den er behørlig skrevet på listen over ting jeg skal kjøpe et album av bare økonomien min tillater det (dvs post Japan).

 6. Hei,
  kjempebra at flere der ute leser og promoterer Ross Campbells fantastiske verk. Det eneste jeg er lei meg for er at jeg hadde tenkt til å gjøre en greie på MIN blogg om Wet moon, og nå det vil det virke som total rip off.. jaja. 🙂 Vil forresten også anbefale deg å lese Spooked, som er tegnet av Campbell og skrevet av Antony Johnston. Flott moderne gotisk grøsser.
  Hva syntes du forresten om volum 3? jeg ble litt skuffet. Fortsatt bra, men ikke like bra som de to første.

 7. Delirium: Yay, fint med en post-Japan-shopping. Jeg hadde shoppet meg ihjel om jeg dro til Japan. Jaaapan! (Ok, jeg er dødsmisunnelig!)

  Rullerusk: Wooooho! En annen kosenerd som også har lest Wet Moon! Jeg har merket meg bloggen din og venter spent. Spooked er notert, og puttet i Amazon-handlekurv.

  Jeg ble litt skuffet over rettningen deler av tegnestilen tok i Volum 3. Også går ting litt vel sakte etterhvert. Jeg vil så gjerne vite hva som egentlig skjer, plottet virker stort og komplisert.

 8. Jeg er redd for å gå amok i Japan. Amok sier jeg. Amok! Men jeg har en sånn ide i hodet mitt om at jeg vil ha noen designerskjørt, kanskje en jakke og noen kule sko. Samt misosuppeboller og litt matvarer og sånt. Tror Tokyo kan bli skummelt, og mistenker at hvis jeg finner en halvannen meter høy Totoro må han bli med meg hjem…

 9. Jeg har alltid syntes hun var litt skummel, og jeg synes tegningene hennes, selv de med klær på er ekle og litt skremmende, nesten ubehagelige å se på. Pleide å følge med på deviantarten hennes en stund, men så sluttet jeg med det.

  Det eneste ordet jeg klarer å komme på til å beskrive det er vel… ubehagelig seksuelt. Kanskje det bare er munnene som gjør det. Jeg vet ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s