Ingen er så kjerring som en småpike på tyve år

21 kommentarer om “Ingen er så kjerring som en småpike på tyve år”

 1. Jeg har tatt testen. He, he.
  Forresten så vet jeg hva du skal med «syltetøyglassene som står der og lyser i mørket»: Du skal ta dem med til svigermora di. 🙂

 2. jeg fikk tre poeng. jeg har våtservietter i bilen.

  tjue var mye. de fleste runder nedover, tror du har rundet oppover, og at grunnen er at du ikke vil være småpige. beklager det der 🙂

  – esq

 3. Når jeg tenker meg om, tror jeg faktisk jeg var mer kjerring da jeg var etpar og tjue enn jeg er nå. Som ny i livet utenfor eget barndomshjem var det gøy å «leke voksen husmor». Nå er det ikke så mye lekent ved å være husmor lenger.
  Så da er det kanskje helt normalt at du er mer kjerring enn meg, Virrvarr. 🙂

 4. Jeg tar urfordringen, men da tar jeg den her hos deg. Jeg har nemlig bestemt at bloggen min skal være fri for sånne tester. Så det så!

  Selvfølgelig rydder jeg i fryseren. Jeg har til og med en egen liten bok der jeg noterer og stryker ut alt jeg har der. Er det gæli, også nå, eller?

  Til hverdags vet jeg alltid hva vi skal spise. Jeg lager ukemeny. Kan ikke tenke meg noe verre enn å stå på huet i fryseren etter jobbtid for å lete etter noe stivt og iskaldt som er spiselig om fem timer, – alternativt leve på pizza og ferdiggrillet kylling fordi alle er utsultet.

  Bruker mest tørrgjær, men husker jeg at jeg skal bake, så ….

  Kongen av Danmark? Namse!

  Hvorfor gå på kino etter ni om kvelden, når jeg kan gå på den samme filmen tidligere og i tillegg få en hyggelig kveld i sofaen sammen med verdens kjekkeste mann etterpå?

  Pute i bilen på langtur er en kjempegod ide. Jeg sover nemlig alltid når vi er på tur. Men jeg har en tendens til å glemme den.

  Våtservietter i bilen har jeg. Sånne som brukes til å tørke over det lekre bilinteriøret i min lille, røde cab som har Kongen av Danmark i handskerommet 🙂

  Om jeg soler meg i bh-en, så er det bare jeg og min kjære til stede, og jeg ligger der i solvarmen og håper at han skal ta den av.

  Avgjort i faresonen, – heldige meg.

 5. Lene: Ah- selvfølgelig! Det var jo sånn de kom inn i huset også. Dette var en subtil måte å avsløre hvor mye syltetøy Danny og jeg spiser.

  Oda: Ja, jeg er ærlig. Esquil påstår at jeg runder opp, da. Mistenksomme Esquil ^-^ Dessuten er det jo ikke noe flaut å ha med seg plastpose overalt? Det er jo mer miljøvennelig enn å alltid måtte få en ny?

  Red aka Esquil: Hahah- du har angst for den småpikegreia, du! Jeg syntes det var ytterst sjarmerende, så bare ta det med ro. Og nei- det eneste her som er halvveis usant er at jeg ikke meldte meg inn i bokklubben grunnent kaffeservise, men en annen hurtigsvarspremie (c;

  Seff du har våtservietter i bilen, du er jo vaske-freak. Ellers tror jeg kanskje du er minst kjerring i hele blogg-land, jeg tror Gi-et-lite-vink-Maren og Jeg-er-på-bærtur-og-sliter-med-å-koke-grøt-Kristin eier deg i kjerringfaktor, til og med. Iversen, derimot. Der snakker vi kjerring ^-^

  Katarina: Du er jo kjerringa mot strømmen, du!

  Lene: Mulig? Skummelt at du ikke eide meg. Det er du som har batteridreven pepperkvern og tellekant på trusene. For det vil jeg fastholde at du har, jeg har SETT den truseskuffen din, for å si det sånn :mrgreen:

  Livetleker: Du svarte jo ja på alle de fornuftige, saklige tingene. Jeg synes svært få av disse tingene er noe pinlig å svare ja på, kanskje utenom det at det er festlig med kabaret…

 6. Pøh, du er’kke kjerring i det hele tatt, du er praktisk og fornuftig. Såh!

  Jeg digger at det ikke bare er meg som synes middag kl. 19 er sent og foretrekker å gå tidligere på kino. Nå puster jeg lettere. 😉

 7. Advarsel fra en kjernefysiker:
  Dersom syltetøyglassene dine lyser i mørket vil jeg anbefale deg å kvitte deg med dem, evt. oppbevare dem i et blyforseglet rom. Jeg ville heller ikke sendt dem tilbake til svigermor, men jeg hadde kanskje vært litt skeptisk til syltetøyet i framtida.

 8. Lothiane: Det er fint å være tidlig hjemme, det er deilig, det.

  Livetleker: Altså- det er jo festlig med rare ting pakket inn i gelé? Men du får det til å høre ganske godt ut, jeg skal innrømme det.

  Goodwill: Og du er…julenissen? Det er litt sent ^.^

  Ronny: Lol! Dette var en festlig kommentar. At de lyser i mørket er vel egentlig bare min måte å si på at de er litt ensomme og skiller seg litt ut fra resten av kjøkkenet. They’re special.

 9. Haha. Min score eigde din for to år sidan, no derimot… Det har gått litt nedover med kjerringskillsene mine i det siste.
  Men eg synest faktisk fiskecabaret er festleg, om enn ikkje heilt på den måten testforfattaren har tenkt…

 10. Jeg kan da godt like kabaret, men helst sånn uten fisk, men med pianoer og halvnakne damer. Fiskekabaret er hverken festlig eller godt, men full av ekkel ekkel aspik. Mamma pleide å si det var sånt man ville like når man ble voksen. Montro når jeg blir det?

  Ellers kom jeg nettop hjem fra en lang togtur med pute og sjal. Lange bilturer blir en mangelvare når man ikke har bil.

 11. Marthe: Hva med fisk som danser til piano? Det hadde vært en veldig festlig fiskekabaret ^.^

  Ellers er min hovedskepsis til mat-kabaret aspiken. Det er så MYE aspik. Også putter de helt fine, snille ting inni den. Som erter og reker. Jeg tror det meste som er i kabaret er bedre UTEN aspik.

 12. Å være kjerring er bare positivt! I mitt hode kommer «kjerring» løst fra ordet «kjæring» – altså en kjær person 😉 (hilsen ei som selv er langt over faresonen, men er stolt av det 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.