Vil du bidra til boken vår?

Som tidligere annonsert, skriver jeg boken «Jentesex- en 101% penisfri sexbok» sammen med Grevinnen. Jeg har fått tre typer reaksjoner på tittelen. Noen mente den kunne være mer fengende og kom med mange stilige forslag. Noen av nerdevennene mine sa veldig alvorlig: «Virrvarr- det kan ikke være 101% penisfritt. Det er en matematisk umulighet.» De siste type innvendingene gikk i rettning av «Åh, fint du skriver bok. Trist at jeg er mann, da kan jeg jo ikke lese den.»

Det siste har jeg lyst til å si bitte-bitte-litt om. Vi skriver en ikke-heteronormativ sexhåndbok som handler om jenters seksualitet og jenter som har sex med andre jenter. Det betyr ikke at en mann som har sex med en dame  ikke vil få mye ut av å lese boken vår. De eneste vi ekskluderer er homofile menn, tror jeg. ^-^

Ved siden av håndbok og debatt-delen, ønsker vi oss personlige tekster og intervjuer med jenter rundt om i hele landet. Et par av dere har meldt dere frivillig til meg på mail, og jeg vil gjerne ha kontakt med flere. Vi ønsker både tekster fra jenter som er eller har vært i et forhold med en annen jente og tekster fra alle typer jenter og damer om forholdet deres til onani.

Så- er du bifil, lesbisk, skeiv eller queer og har lyst til å bidra med historier og betraktninger fra sexlivet ditt? Mail meg, så avtaler vi nærmere. Er du rett og slett hunkjønn og har lyst til å bidra på onani-biten? Da følger du instruksjonene under. Og alt er selvølgelig Helt Anonymt. Ingen kommer til å finne ut hva du skrev eller at du skrev i det hele tatt, og alt kommer til å stå anonymisert på trykk.

Grevinnen og jeg har blitt enige om at vi ønsker oss farverike, personlige tekster der dere kan skrive fritt rundt temaet og har rett og slett tenkt å gi dere som har lyst til å hjelpe oss å gjøre boken bedre en skriveoppgave med utgangspunkt i spørsmålet under. Så sender du den til oss. Vi kommer til å bruke deler av den eller trykke den i sin helhelt, litt ettersom hvor langt du skriver. Vi setter ingen øvre eller nedre begrensning, med du skjønner sikkert at en liten erotisk roman ikke kan trykkes i full lengde ^_^

Spørsmålet lyder som følger:

Fortell om ditt forhold til onani. Beskriv følelser, fantasier, teknikker og detaljer.

Skriv løs og mail resultatet til virrvarr[at]jackson[dot]kz.

Onanerer du ikke? Passer ikke spørsmålet over for deg? Vinkle ting på annen måte- vi vil ha alle typer tekster og historier!


9 kommentarer til “Vil du bidra til boken vår?”

 1. Eg vurderer. Eg er jækla målgruppeaktig. men eg vil jo helst bruke tida mi på å skrive ting eg får betalt for.

  Om det var ein Onaniantalogi var eg på.

 2. Joakim Knudsen: Haha, ja. Jeg tror og håper og jobber for at den blir flott, hvertfall (c;

  Stakkars homser, dere klarer dere nok ^-^ Det er ikke den verste settingen å bli diskriminert i.

  Marthe: Så utrolig kul! Me like!

 3. Ja, slemme dere er med oss homser!;-) Blir sikkert en flott bok, for de som har interesse om å lese om jentesex:-)

 4. enigmaticphoenix:

  OMG! Hva er det du prøver på? Få meg til å få enda rarere treff-ord på Google? Beklager, ukjente leser, men dette er ikke en pornoside. Det er en blogg og jeg har bare grisete venner. (Hei, svigermor. Jeg fortalte Luc om «pule svigermor»-treffene jeg fikk.)

 5. Har du SKEIV fitte, skriv til oss!

  Og forresten.

  Svigermor fistfucked av syndefull kone. Mor og svigerdatter slikker hverandre.

  Bare en liten greie jeg fant på nett.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: