Mr. Jackson sier feil ting

Siden jeg er i det romantiske hjørnet idag, poster jeg en gammel Virrvarr & Mr. Jackson-klassiker til glede for nye lesere.

Virrvarr: Duuu?

Mr. Jackson: Ja?

Virrvarr: ….synes du jeg er feit?

Mr. Jackson: Neida!

Virrvarr: Nei?

Mr. Jackson: Du er den lille flodhesten min! *klyper Virrvarr i kinnet*

Flodhest

20 kommentarer til “Mr. Jackson sier feil ting”

 1. Jeg tror kanskje han er i slekt med bestefaren min. For da jeg var ca 15 og besoekte ham, kloep han meg i kinnet og sa «Du er saa bleikfeit og fin, akkurat som en fiskepudding!»

  Fra hans perspektiv var det et kompliment; jeg hadde runde kinner som viste at jeg fikk nok mat, og jeg var bleik som beviste at jeg ikke var tvunget til aa vaere ute og jobbe i alle slags vaer. Men likevel. Jeg burde egentlig faatt varig men, burde jeg ikke?

 2. Jeg tror kanskje kjaeresten din er i slekt med bestefaren min. For da jeg var 14-15 aar tok han et godt tak i kinnet mitt og utbroet: «Du er saa bleikfeit og fin i kinnene, akkurat som en fiskepudding!»

  Selv om min kjaere mor holdt paa aa fly i oeynene paa ham, klarte jeg ikke aa bli saaret eller sint. For ham var det nemlig et kompliment. Godt med kjoett i kinnene betydde at vi har nok mat, hvit hud betyr at jeg ikke var noedt til aa jobbe ute i allslags vaer for aa tjene til livets opphold. Han mente det saa godt.

  Men jeg burde kanskje faatt varig men andre steder enn i lattermuskelen?

 3. He-he, hva jeg kunne si om kjæresten min … har noen favoritter hengende over skrivepulten her … men må dessverre avholde meg fra å poste dem. Har livet kjært (samt kjærligheten og husfreden).

  Men det er nok ikke bare menn som gir klønete komplimenter, nei. Apropos føttene dine, Minnea; kjæresten min har butte tomler.

  Ups, der gikk jeg kanskje for langt … aiaiai!

 4. Lene: Det er deg som har oppdratt ham! Diiin feil!

  Arnfinn: Takk, du gjør alt så meget bedre. Jeg er jo liten og nett til flodhest å være. Eller noe i den stilen (c;

  tonita: Ah, takk skal du ha! Hei på så mange du vil- du trenger ikke bestemme deg før det begynner å bli få folk å velge mellom, vettu. Og ja, interne komplimenter er bra, fint at du så at det var det.

  Elisabeth IC: Hei tilbake! Hurra!

  Avil: Haha- jeg tror de fleste som har vært i et forhold lenge sitter på en del sånne. De mest tvilsomme er egentlig de søteste, synes jeg (c;

  Minneapolise: Clearly, din og min mann bør på kurs :mrgreen: Det er en del ting de ikke får til, rett og slett!

  Tomas: Hahah- man har da selvironi nok til å være stolt av sine dårlige komplimenter? Mr. Jackson er veldig fornøyd med siteringen her i det miste ^-^

  Paul: Ja, det er et Kjipt spørsmål i den store, plagsomme kjæresteboken. Det finnes ikke noe godt svar til spørsmålet over ^-^

 5. Flodhesten; det farligste dyr i Afrika. I særklasse. Det som tar flest liv! Ikke å spøke med, altså. Men søt, likevel… 😉

 6. Grøftekanten: Ja, jeg synes også det er sjarmigt, egentlig ^-^

  tb: Squee- så fint sagt! Det er fine ting med å være flodhest, altså. Den er alt annet enn liten & nett, og det er jo clearly ikke alt her i verden!
  *smask*

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.