Flink-ubrukelig-dager

13 kommentarer om “Flink-ubrukelig-dager”

 1. Det er etter sånne dager man skal holde fast på de 20 sidene og kvartfinaplass og gå inn for å glemme dumme sengeben, glovarm ris, vonde fingre osv…
  Idag er en ny dag! 🙂

 2. Det der med å knekke beina på senga har jeg også gjort en gang. Det er sikkert 20 år siden, mens jeg fortsatt var liten, jeg tok springfart fra døra, løp gjennom rommet og hoppet opp i senga, og hele greia kollapset. Jeg syntes det var så flaut, at jeg ikke turte fortelle foreldrene mine om det, så jeg bygde opp senga mi igjen av bøker (byggingeniørspire allerede da, tydligvis), og fortalte aldri noen om det. Før nå.

  Og jeg har bestemt meg for at jeg heier på deg i bloggidol, for du var den eneste av dem jeg stemte på i kvartfinalen som gikk videre. Så nå skal jeg lage meg en stor plakat som det står «virrvarr er best» på, som jeg skal sitte med foran pc’n under semifinalen.

 3. …ang den litt vrange frognerdamen…

  Jeg leste en bok en gang som heter Kjærlighetens historie. En litt underlig bok om en gammel mann som er litt redd for å dø uten at noen merker det. For at folk skal legge mer til ham og skjønne at han også eksisterer på denne kloden så gjør han rare ting for å få oppmerksomhet. Antagelig så har denne frognerdamen også lest denne boken 😆 Negativ oppmerksomhet er bedre enn ingen oppmerksomhet, kanskje også noe hun lærte som barn.

 4. Ah, minner. Jeg husker en fyllesyk morgen for en tyve års tid siden, da tre unge menn, muligens litt hørselskadede, tasset avsted mot Majorstuen. Foran oss, laaaaaaaangt foran oss, går to eldre damer. Plutselig stopper de og venter til vi er på siden av dem. Den ene bjeffer: «Kan dere være så vennlig å gå forbi oss. Man kan høre dere helt bort til … bort til … bort til …POSTHUSET!»

  Et strålende minne. Du bør verdsette sånne som henne når du møter dem. De biter seg fast i hukommelsen og minner deg om at alderdom og visdom ikke alltid hører sammen.

  Det er forøvrig mulig opplevelsen har gjort meg en smule paranoid overfor eldre damer, men har noen andre enn meg lagt merke til at gamle damer langt oftere enn andre prøver å brøyte seg inn på offentlige kommunikasjonsmidler før de som skal av er kommet seg av?

 5. Jeg har bare sovet i dag. Litt dumt da jeg burde forberede det jeg skal si på kommunestyremøtet i morra og jeg har fått utlevert oppgave i dag som jeg ikke har hentet.

 6. Eirin: Haha, jeg var så sivilisert mot den gamle damen, jeg. Det var større fare for at hun slo meg, for å si det sånn! Og takk- vel blåst, selv!

  Lene: Jada- jeg ler mest av meg selv. Det er jeg helt nødt til…

  Sonja DaA: Fantastisk! Du er mye mer handy enn meg, og Mr. Jackson mener jo at alt kan repareres med teip…Vi har jo en tradisjon for å komme ut av skapet i kommentarfeltet mitt nå, og er du ikke lesbisk, så kan du komme ut av skapet som sengeknuser :mrgreen:

  Ellers- en egen heiagjeng er jo best av alt! Me like! Queen Sonja ftw!

  Grøftekanten: Uffja. Problemet er vel at frognertantene ikke er ensomme, de kommer i flokk, de har masse penger og oppfører seg som om de eier hele Bogstadveien. Jeg klarer ikke å tenke at de har hatt det så vondt og vanskelig, om du skjønner? Likevel- jeg aner jo ikke hva som rører seg i folk. Takk for et ekstra perspektiv på saken.

  Arnfinn Pettersen: Hahah- takk for nydelig gammel-dame-opplevelse, og velkommen hit som kommentator ^-^

  Avil: Ditto! Yay! *danse*

  Goodwill: Takk, og takk det samme! Jeg tror de fleste av oss har klønedager ^-^

  Martheglad: Ah- her kom enda en dame ut av senge-knuser-skapet! Woho- vi brekker ting!

  Sigurd: Slask ftw (c:

 7. Jeg er veldig for verbal nedsabling av gamle rasistfruer. En gang i tida hadde jeg en skikkelig god historie om noe lignende, men den har gått i glemmeboka. Veldig irriterende. Den var kjempebra.

 8. Takk for en hyggelig velkomst.

  Apropos gamle damer: En venn av meg (vel, jeg har ikke sett ham på en femten års tid) sitter en gang på slutten av 80-tallet på trikken mot byen. Det er sånn i elleve-tiden og det er i all hovedsak ledig, utover ham og en syv-åtte pensjonister.

  Han ser ut som en slamp og sitter på første sete i det man kommer inn døren. Han sitter der helt uforvarende og titter ut av vinduet.

  Trikken stopper, en eldre dame stiger på og straks hun er inne begynner å slå ham i hodet med paraplysen, mens hun roper ut om at dagens unge ikke reiser for gamle damer på trikken.

  De øvrige passasjerene nikker og er så enig, så enig.

  Det eneste som ødelegger historien, sett fra den opprinnelige postens perspektiv, er at dette er trikken fra Grünerløkka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.