Til Delirium

delirium sover hos totoro

Jeg kan ikke gjøre noe for at du skal bli frisk, men jeg vil gjerne at du sover så godt om natten som du gjør på dette bildet her.
Dere som ikke aner hva slags troll Delirium og jeg besøker her, går og laster ned Totoro sporenstreks!

Oppdatert: Gå inn til Hjorthen og vær med på å samle inn penger til presang til Delirium! 

,

26 kommentarer til “Til Delirium”

 1. Elisabeth IC: Tusen takk! Nå ble jeg skikkelig glad!

  Vibeke: 😀

  Victoria: Det var bare koselig (c;

  Minneapolise: Vi kan godt samle opp flere god-bedring-ønsker til Delirium her. The more, the merrier!

  Marion: Yay, takk!

 2. Tegninger blir ekstra fine når det ligger enn så enkel men nydelig mening bak.

  Jeg satt lenge og hadde lyst å kommentere Deliriums post, men visste ikke hva jeg skulle si. Har jo sniklest der inne lenge, men ikke vært flink å kommentere før.

  Så velger istedet å stille meg bak tegningen din, den sier det så godt.

 3. Å, beklager Virrvarr, tenkte ikke at det kom lenke til innlegget her inne. Burde jo ha tenkt på det. Bare slett om du vil!!
  Fin tegning, god tanke, veldig bra 🙂

 4. […] Oi, jeg må bare si at jeg er veldig, veldig glad for at jeg har så mange andre ting å drive med. Rekker aldri å helt følge med på disse nettintrigene før de er så godt i gang at jeg ikke skjønner noenting – alternativt slumper jeg innom ved en tilfeldighet senere. Jeg skjønner at mange mennesker tydeligvis har en hel del tid å bruke på dette, og da skulle jeg heller ønske at flere heller kunne være litt mer som Virrvarr, som bruker tiden på hyggeligere ting. […]

 5. Anonymus: Hei, anonym med dårlige sosiale antenner. Vi kan sikkert diskutere fildeling en annen gang, men jeg skulle ønske at du, som Håkon over, kunne ta tegningen og skjønne at denne postne er en presang-post til en syk venninne av meg. Vi kan ta dette en annen gang.

 6. Å ja! Tur i kattebussen! 😀

  Jeg så på internetten noen som hadde tatt en helt vanlig minibuss og laget den om til en kattebuss og en SÅNN kunne jeg sannelig tenkt meg selv om det er umulig nesten å parkere i gaten min fordi jeg bor midt i byen.

  Jeg prakker Totoro på alle jeg kjenner. Gladeste filmen!

 7. “Som agt Ghibli er en av japans rikeste menn og neppe går konkurs, eller at Totoro kom ut i 1989 og at han neppe trenger å bekymre seg for at filmteamet ikke har fått pengene sine.”

  Ghibli er ikke en mann i det hele tatt.

  “Likevel- jeg tror jeg holder meg til at jeg mener fildeling bør være lovlig og at artistene kompenseres på annet vis og at jeg inntil da kommer til å laste ned bevisst og oppfordre andre til å gjøre det samme.”

  Hvordan kompenseres tegnefilmskapere når “fansen” laster ned filmene deres gratis?

 8. Det blir artig å diskutere fildeling når din egen bok er på vei ut til bokhandlerne, Virrvarr, men det får bli en annen tråd. 😉 I dette kommentarfeltet skal jeg bare dele ditt ønske om at Delirium sover like godt som Totoro og kanskje får en tur med kattebussen også.

 9. Binka: Tusen takk!

  Anonymous Woooho! Min første sinte, anonyme kommentar. Dette er nesten bedre enn da jeg fikk en sint nynazist på bloggen rundt valget ^-^

  Jeg kunne svart så masse på kommentaren din. Som agt Ghibli er en av japans rikeste menn og neppe går konkurs, eller at Totoro kom ut i 1989 og at han neppe trenger å bekymre seg for at filmteamet ikke har fått pengene sine.

  Likevel- jeg tror jeg holder meg til at jeg mener fildeling bør være lovlig og at artistene kompenseres på annet vis og at jeg inntil da kommer til å laste ned bevisst og oppfordre andre til å gjøre det samme. Fordi jeg mener det er god, kommunistisk ånd å dele på ting ^-^

 10. Ja, la oss laste den ned alle sammen, slik at Ghibli går konkurs og ikke kan lage flere filmer.

  Det er god kommunistisk ånd.

 11. Danny: Piraten har talt ^-^

  Tomas: Ah, en-person-litteratur. Det er faktisk et veldig spennende tema. Jeg heier på en sånn cafébok, jeg er veldig flink til å skrive lapper til folk og jeg liker det kryptiske ved sånne beskjeder.
  Og ja- det at man kan ta seg tid til å bare skrive litteratur til en person er deilig ineffektivt. Og ja- dette er jo egentlig bare til én bestemt leser.

  EarlGrey: Takk! Og ja- noe av det fine er jo nettopp at man er en «by» på godt og ondt. Godt naboskap er egentlig en fin sammenligning når man diskuterer blogg-etikette, også. Den skal jeg spare på.

  Røverdatter: Yay, jo fler jo bedre (c;

  Sigurd: Alle blir lykkelig-tussete av Totoro 😀

  Delirium: Værsågod, kjære. Glad du ble glad. *skvusjklemme*

 12. Flott tegning Virrvarr!

  Jeg tror du allerede har gjort masse for å hjelpe Delirium med å bekjempe slemmere troll enn det på tegningen med denne posten. Noe av det vakreste og mest oppløftende med den såkalte “Bloggebyen” er evnen så mange av innbyggerne har til å utvise omtanke og empati for naboene når det trengs som mest. Dette innlegget er et godt eksempel på det.

  “Min nabo Totoro” er jo en nydelig film for både store og små. Regissør Miyazaki har dessuten laget flere animasjonsfilmer i omtrent samme stil, så her er det bare å laste ned – evt gå berserk i DVD-hyllene :o)

 13. Totoro er skjønn!

  Denne posten er skrevet i “litteratur for EN leser”-sjangeren. jeg syns den sjangeren er morsom, og modig. Morsom fordi den er så personlig, og modig fordi den går så på tvers med alle ideer om effektivitet og masseproduksjon.

  Har en slik tekst liggende som toppoost på bloggen min akkurat nå. Hun jeg skrev den til rakk å skrive fire kommentarer til den i løpet av mandagen. Noe som for min del gjør slike tekster til de ultimate tekstene: de gjør noen så inderlig og synlig glade.

  Satt på cafe i formiddag og tenkte på nettopp slike tekster, og fikk det for meg at jeg har lyst til å sette sammen ei bok med dem (cafebok?), fra alle mulige folk (og til alle mulige folk). Slik bare for å feire at denne sjangeren finnes.

  🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: