Jeg prøver å ikke emoblogge

11 kommentarer om “Jeg prøver å ikke emoblogge”

 1. Hei.
  jeg synes det er prisverdig at du har en så interessant blogg og ikke en emoblogg, selv om du har mye du bærer på. På en måte er det nok godt å få det ut hvis man har mye vondt i seg, på en annen side kan det gjøre vondt verre at så mange plutselig har adgang til dine mest private følelser. Har egentlig ingen råd til deg, for alle må finne ut hva som fungerer for dem for å holde seg på overflaten (selv fant jeg ut at å trene 3-4 ganger i uka var særdeles effektivt for å holde ekle deppetanker unna). Men som en oppmuntring vil jeg gi deg en link. En mann i Chicago var så fornøyd med beskjeden han fikk i en fortune cookie at han har laget en nettside dedikert til den. Jeg smilte i hvertall da jeg så denne. 🙂
  http://www.thebestfortunecookieever.com/
  Håper du får en fin dag.

 2. Godt du ser litt humor i det hele, Virrvarr.

  Husker før, jeg hadde med meg «pille-kittet» overalt, særlig hvis jeg skulle overnatte steder – bare sånn for sikkerhets skyld. Det var noe trygt i det, men samtidig litt komisk og mest av alt trist.

  Jeg er jo frisk igjen nå, men var med på en undersøkelse for et par uker siden, sånn post-all møkka-undersøkelse. Legen spurte om de samme rare tingene de pleide å spørre meg om før (har du i løpet av de siste 14 dager kunnet lese andre mennskers tanker uzw…). Jeg svarte helt annerledes på det meste nå, og jeg føler meg annerledes, har det bra og trives med det meste. Men, haha, så spurte han om jeg fortsatt hørte stemmer etc, og da svarte jeg at «ja, det gjør jeg jo sånn fra tid til annen» – og blikket hans (legens) ble brått annerledes, og jeg forsøkte bare å si at det trenger ikke være så ille det, altså

  – og at det helt går an å fungere helt fint utenfor boksen av mainstream.

  Det virker det som du klarer godt også, virrvarr.
  Takk for litt emoblogging i alle fall 🙂 Og her fikk du en semi-emo-kommentar attpå.

 3. Man har rett som det er mange triste dager i det man kaller livet. Blir det for jævlig pleier jeg å minne meg selv på at det sansynligvis er verre enn jeg tror, også går det bedre på en eller annen skrudd måte. Moderate doser av destruktiv adferd frigjør plass (psykologisk spillerom) til å bygge noe nytt senere. Og EMO er det ikke. (Jeg har for øvrig ikke skjønt den der EMO greia med å være trist for klesstilens skyld.) Fjortiser driver med sånt 🙂
  Opp med hodet kamerat, en vakker dag skal dere røde gjennomføre revolusjonen vet du! 😉
  Også skal vi Frihetlige Sosialister (Anarkister) sprenge partikontoret deres, og la grasrota styre 😉

 4. Viljar sa: Blir det for jævlig pleier jeg å minne meg selv på at det sansynligvis er verre enn jeg tror, også går det bedre på en eller annen skrudd måte.

  Så bra 🙂 Slik har jeg tenkt noen ganger også og underlig nok hjelper det visst.

 5. Jeg liker aa lese enten du emoblogger eller sakblogger, jeg. Just for the record. Og min erfaring med undergrunnskreftene og trist, som du kaller dem, er simpelthen at naar du proever aa ha kontroll og ‘styre’ dem, kommer de igjen og igjen og vokser fra gang til gang. Naar du slipper kontrollen en gang, er de mindre neste gang de kommer – og noen av dem kommer ikke tilbake. Jeg haaper du ogsaa faar gjort deg lignende erfaringer; men paa din egen maate og i ditt eget liv og din egen kontekst, selvfoelgelig.

  Noen ganger hjelper det aa slippe ting frem i lyset, saa ser man at de i virkeligheten kanskje er mindre enn det skyggende de tidligere skapte skulle tilsi:)

 6. Det ligger en del følelser i saksposter også. Men det er ikke like lett å få øye på, siden man ikke sier det direkte.

  Jeg bare nevner det. Hvorfor aner jeg ikke 🙂

 7. Du skriver så bra, Virrvarr. Du er så flink med ord! Dette har jeg sagt før, men en god ting kan ikke sies for ofte.
  Du får alt til å høres interessant ut, så om du hadde skrevet et innlegg om hvordan huden din føles, er jeg sikker på at det også hadde blitt bra og veldig spennende for oss å lese 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s