For mange ord

La oss innse det: Det er ikke mer konstruktivt å skrive som en gal i alle notatbøkene sine når man ikke skriver som en gal på boken sin,  enn å skrive som en gal i bloggen…

Det kommer litt sporadisk posting fremover. Et par oppdateringer til dere som er intressert i Virrvarr-trivia: (altså svigermor og alle snokete RL-venner som leser og ikke kommenterer…) Psykologen min så sjokkert på meg i går.

Hun: Studere og skrive bok på en gang? Og det skal være ferdig til juni begge deler?
Jeg: Eh. Ja?
Hun: Er du gal?
Jeg: Vel, jeg går jo her av en grunn, ikke sant?

Enden på visa ble at hun sykemeldte meg fra universitetet, så nå er det bare bok som står på programmet. «Bare bok» er det jo ikke, men jeg føler meg mye bedre. Jeg har tilbragt dagene på steder der man får påfyll på kaffen og trådløst nett uten å betale for det og med å småløpe lykkelig langs Akerselva med mp3-spilleren full av soundrtacket fra masse anime og leke ninja. Jeg er min egen tegneseriehelt, og har det finere enn på lenge.

Annet småplukk:

  • Jeg har rundet 200.000 hits på bloggen. Det er jo et slags jubileum.
  • Jeg har blitt nr. tre i Bloggidol. Jeg kom på tredjeplass i Tordenbloggen, også. Jeg ser et mønster. Alle gode ting er tre (c;
  • Jeg er mer distrahert av artige ting man kan leke i Adobe Illustrator enn jeg er av noe annet man kan gjøre på pc’n sin.
  • Jeg har kvittet meg med Facebook for en stund.
  • Jeg har møtt Delirium og hun fikk meg til å smile-gråte-le. Vi drakk nydelig te.
  • Jeg har måttet slette hat-kommentarer på bloggen. Om du har et intenst behov for å skrive tilfeldige, stygge ting til meg, kan du gå og henge på VG-nett. Du havner i spam-filteret etter én kommentar her hos meg.

16 kommentarer til “For mange ord”

  1. Herlig – du har en svært fornuftig psykolog! 😀

    HHS har gode poenger, ikke slit deg helt ut. Det er ingen tjent med. Jeg vil gjerne ha muligheten til å følge deg i lang tid framover, både når det gjelder bokprosjekt, blogging, tegneserier og hva du nå ellers måtte finne på.

    Klem fra ego-Lothiane 😉

  2. Jeg tror jeg nesten kan se for meg hvordan innstikket ville sett ut også. Men om det funker i praksis er jo en annen sak.

  3. Jeg blir kjempeglad for oppdateringer på bloggen! Netthverdage er litt kjedeligere når man vet at Ida Sofie har tatt ferie.

    Forresten – Et tips når du skal gjøre noe annet enn å skrive og vil ha det kjekt (du fikk sikkert sms-en min, men jeg skriver det her likevel) Last ned The Jane Austen Book Club! Kjektkjektkjektkjekt! Jeg så den i dag, og har nå lyst å gifte meg med den. Og med Jane Austen. (kanskje jeg skulle dratt en Heathcliff og gravd henne opp? Trivia: Jeg har oppdaget at Celine Dion-sangen “Its All coming back to me now” ble skrevet av Jim Steinman, som en tribute til Wuthering Heights. Han sier “[It] is always made much too polite; it always has been in movies. This isn’t the Wuthering Heights of Kate Bush — that little fanciful Wuthering Heights. The scene they always cut out is the scene when Heathcliffe digs up Catherine’s body and dances in the moonlight and on the beach with it. I think you can’t get much more operatic or passionate than that.”

    På… stranden. Den stranden der oppe på heden. Den ja. Akkurat.)

  4. Eugenie: Tusen takk! Det varmet skikkelig å høre! Og takk for fin epost. Du er solstråle, altså! *smask*

    Lene: Det er derfor jeg EGENTLIG blogger, vettu. For å oppdatere deg ^-^

    Dad In Law: Hysj med deg! Alltid skal du være så vanskelig :mrgreen:

    Grøftekanten: Gjett om vi gjør! Vi skriver et langt brev der vi argumenterer godt for vårt syn! Du er en koselig kommentator, forøvrig. Me like.

    HvaHunSa: Den kommentaren fikk ting til å ligge litt roligere i magen min. Takk.

    SerendipityCat: Aww! Klem tilbake! Jeg er vennlig, men bestemt mot meg selv, tror jeg ^-^ Jobber med den vennlig biten.

    Esquil: Det er jo en flott ting å spørre pasienten sin om, eller hva? ^-^

    Kristin: Vi burde lage en plug-in til WP! Ok, det hadde ikke gått, men det hadde vært så fint. Det hadde vært et så godt tilskudd til alle skriveprosessene mine. Jeg har en kladdebok som nå oversettes til skikkelig tekst, og det er jobb (c;

    Delirium: *smask* Det var en kommentar som gjorde meg varm langt ned i tærne. ^-^

  5. Oh! Det var du som skrev et innlegg på samme ide jeg hadde hvis jeg hadde kommet videre 😀 Da jeg leste det var det litt “sånn som jeg ville ha gjort det, bare *bedre*”.

    Jeg synes en ting som var så fint med te i går er at vi kan le litt av ting som får folk til å bli litt sjokkerte og at vi kan være sentimentale og koselige over ting som fortjener det.

    Lykke til med fortsatt kombo av avslapping og skriving! Hipp hipp hurra for å ta en ting om gangen!

  6. Kjenner meg igjen å bare skrive notater. Ønsker jeg i blant kunne bare hive inn en php funksjon som fikk notatene til å omskrive seg til ekte setninger sånn helt automagisk. Så kunne man bare finlese det etterpå.

  7. Det høres ut som om du på tross av utfordringer og nedturer klarer å være snill med deg selv, ta en pause når det er på tide og fortjent, skaffe deg påfyll som gir positiv energi og omgi deg med gode mennesker 🙂

    *klem*

  8. Du er så uendelig ung, Virrvarr, med å uendelig mange talenter. Jeg er glad for at du skjønner at du har livstid nok til å leve litt saktere, sånn at du kan kose deg samtidig som du får unna ting. Mange blir 40+ før det knekker den koden der, men da har de plutselig ikke all verdens levetid lengre…

  9. Livet er et evig slit 🙂

    Jeg har for mange ting å gjøre jeg også og et altfor kort liv. Jeg burde legge inn en søknad om å bli dobbelt så gammel som opprinnelig planlagt. Kanskje vi skulle legge inn en søknad sammen. Det er for mye å gjøre og for lite tid. Eller muligens utvide døgnet med 24 timer….?

  10. Se der ja. Sånne oppdateringer vil svigermor ha. 😉
    Høres klokt ut å ikke gjøre alt på en gang, sånt blir man nemlig sjuk (=galere) av.
    Nå er du altså sånn forfatter man har lest om, sånn som sitter på sin stamkafe og skriver bok. Artig bilde.

    Stå på!

  11. Det er det jeg har sagt, du skriver så bra, så det er ikke rart du har mange treff og mange kommentarer!

    Lykke til med bokskriving!
    Etter det jeg har lest på bloggidol, gleder jeg meg til å lese boka di også!

Legg inn en kommentar

%d