For mange ord

16 kommentarer om “For mange ord”

 1. Det er det jeg har sagt, du skriver så bra, så det er ikke rart du har mange treff og mange kommentarer!

  Lykke til med bokskriving!
  Etter det jeg har lest på bloggidol, gleder jeg meg til å lese boka di også!

 2. Se der ja. Sånne oppdateringer vil svigermor ha. 😉
  Høres klokt ut å ikke gjøre alt på en gang, sånt blir man nemlig sjuk (=galere) av.
  Nå er du altså sånn forfatter man har lest om, sånn som sitter på sin stamkafe og skriver bok. Artig bilde.

  Stå på!

 3. Livet er et evig slit 🙂

  Jeg har for mange ting å gjøre jeg også og et altfor kort liv. Jeg burde legge inn en søknad om å bli dobbelt så gammel som opprinnelig planlagt. Kanskje vi skulle legge inn en søknad sammen. Det er for mye å gjøre og for lite tid. Eller muligens utvide døgnet med 24 timer….?

 4. Du er så uendelig ung, Virrvarr, med å uendelig mange talenter. Jeg er glad for at du skjønner at du har livstid nok til å leve litt saktere, sånn at du kan kose deg samtidig som du får unna ting. Mange blir 40+ før det knekker den koden der, men da har de plutselig ikke all verdens levetid lengre…

 5. Det høres ut som om du på tross av utfordringer og nedturer klarer å være snill med deg selv, ta en pause når det er på tide og fortjent, skaffe deg påfyll som gir positiv energi og omgi deg med gode mennesker 🙂

  *klem*

 6. Kjenner meg igjen å bare skrive notater. Ønsker jeg i blant kunne bare hive inn en php funksjon som fikk notatene til å omskrive seg til ekte setninger sånn helt automagisk. Så kunne man bare finlese det etterpå.

 7. Oh! Det var du som skrev et innlegg på samme ide jeg hadde hvis jeg hadde kommet videre 😀 Da jeg leste det var det litt «sånn som jeg ville ha gjort det, bare *bedre*».

  Jeg synes en ting som var så fint med te i går er at vi kan le litt av ting som får folk til å bli litt sjokkerte og at vi kan være sentimentale og koselige over ting som fortjener det.

  Lykke til med fortsatt kombo av avslapping og skriving! Hipp hipp hurra for å ta en ting om gangen!

 8. Eugenie: Tusen takk! Det varmet skikkelig å høre! Og takk for fin epost. Du er solstråle, altså! *smask*

  Lene: Det er derfor jeg EGENTLIG blogger, vettu. For å oppdatere deg ^-^

  Dad In Law: Hysj med deg! Alltid skal du være så vanskelig :mrgreen:

  Grøftekanten: Gjett om vi gjør! Vi skriver et langt brev der vi argumenterer godt for vårt syn! Du er en koselig kommentator, forøvrig. Me like.

  HvaHunSa: Den kommentaren fikk ting til å ligge litt roligere i magen min. Takk.

  SerendipityCat: Aww! Klem tilbake! Jeg er vennlig, men bestemt mot meg selv, tror jeg ^-^ Jobber med den vennlig biten.

  Esquil: Det er jo en flott ting å spørre pasienten sin om, eller hva? ^-^

  Kristin: Vi burde lage en plug-in til WP! Ok, det hadde ikke gått, men det hadde vært så fint. Det hadde vært et så godt tilskudd til alle skriveprosessene mine. Jeg har en kladdebok som nå oversettes til skikkelig tekst, og det er jobb (c;

  Delirium: *smask* Det var en kommentar som gjorde meg varm langt ned i tærne. ^-^

 9. Jeg blir kjempeglad for oppdateringer på bloggen! Netthverdage er litt kjedeligere når man vet at Ida Sofie har tatt ferie.

  Forresten – Et tips når du skal gjøre noe annet enn å skrive og vil ha det kjekt (du fikk sikkert sms-en min, men jeg skriver det her likevel) Last ned The Jane Austen Book Club! Kjektkjektkjektkjekt! Jeg så den i dag, og har nå lyst å gifte meg med den. Og med Jane Austen. (kanskje jeg skulle dratt en Heathcliff og gravd henne opp? Trivia: Jeg har oppdaget at Celine Dion-sangen «Its All coming back to me now» ble skrevet av Jim Steinman, som en tribute til Wuthering Heights. Han sier «[It] is always made much too polite; it always has been in movies. This isn’t the Wuthering Heights of Kate Bush — that little fanciful Wuthering Heights. The scene they always cut out is the scene when Heathcliffe digs up Catherine’s body and dances in the moonlight and on the beach with it. I think you can’t get much more operatic or passionate than that.»

  På… stranden. Den stranden der oppe på heden. Den ja. Akkurat.)

 10. Herlig – du har en svært fornuftig psykolog! 😀

  HHS har gode poenger, ikke slit deg helt ut. Det er ingen tjent med. Jeg vil gjerne ha muligheten til å følge deg i lang tid framover, både når det gjelder bokprosjekt, blogging, tegneserier og hva du nå ellers måtte finne på.

  Klem fra ego-Lothiane 😉

 11. Tilbaketråkk: Til Virrvarr · Fru W.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.