Snarveier til lykke

11 kommentarer om “Snarveier til lykke”

 1. Hedwig!!! Jeg lastet den ned i helga og viste den til lillesøstra mi, knall.

  Første gang jeg så den var fordi jeg så at noen likte den på et forum et sted og jeg syntes den hadde et snodig navn. Fikk en sånn rar følelse av at jeg var plent nødt til å se denne filmen og dro med et par litt motvillige kamerater.

  Jeg elsker den

 2. Morsom oppskrift.
  Det å komme til rette med seg selv er viktig……
  det vanskeligste er kanskje erkjennelsen av egen tro…
  ens egene religiøse, åndelige gaver.
  Jeg har kjent mange «ateister» som aldri er blitt ferdig med å «amputere» sine religiøse «tendenser». Slitsomt, sikkert et spennende eksperiment, og svært smertefult.
  Som å forsøke å selv operere bort «demonen » sin. Vi har ulike åndelige gaver/demoner, det gode er å bli kjent med dem, venner med dem, gledes ved dem. Ikke et livslangt fiendskap med seg selv.
  Klem fra meg og lykke til !

 3. Så fint at du klarer å ta vare på deg selv. Det er ikke alle som klarer å finne sine egne «medisiner»; å gjøre sunde, gode og snille ting mot seg selv som faktisk hjelper litt. 🙂

  Jeg selv har flyttet 3 tonn subbus fra en haug til utover gangstier og innkjørsel den siste uka.
  Det er en skikkelig booster på humøret å se de ferdige ganstiene pene og rene og «nye» igjen. Samtidig har jeg funnet ut at å flytte på og legge ut subbus faktisk er mindre fysisk slitsomt enn å vaske og støvsuge inne. 😉

 4. Helt enig i hedwig! Den så jeg om igjen og om igjen og om igjen da jeg gikk på videregående, og flere ganger til seinere… Elsker den filmen, og blir lykkelig av sangen, som alltid er på min favorittplaylist på mp3-spilleren 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.