Snarveier til lykke

Jeg har et ganske råttent humør om dagen. Det er forræderisk og er plutselig høyt oppe, plutselig nede i skoene. Heldigvis har jeg min egen måte å medisinere meg på, og tenkte jeg skulle dele en del av tipsene mine for å tvinge tungsinnet i kne. Jeg har skrevet om det før, men her er en oppdatert guide til litt øyeblikkelig glede:

 • Å gå fort og lenge med mp3-spiller på full guffe, danse seg nedover langs Akerselven, småløpe på St. Hanshaugen eller spurte hvor du nå enn skulle befinne deg.
 • Å blåse såpebobler.
 • Å skrive fjas på dovegger.
 • Å laste ned Fucking Åmål for å se scenen der Agnes og Elin tar hverandre i hendene og kommer ut av jentedoen på slutten av filmen.
 • Å skjønne at den personen du hadde mest lyst til å snakke med i hele verden logget på msn akkurat samtidig med deg og at dere var like pratesyke.
 • Å drikke te. Masse te.
 • Å bruke noen minutter på å si «Awww» mens du blar deg gjennom xkcd sin kåring av verdens søteste bilde.
 • Å drømme seg bort i noen av de mange bildene på denne siden. Mye fint, og mye deilig melankolsk.
 • Å sette Verdens Vakreste Kjærlighetssang på repeat, aller helst musicalen den er fra, så man får med seg tegnefilmen til.
,

11 kommentarer til “Snarveier til lykke”

 1. Helt enig i hedwig! Den så jeg om igjen og om igjen og om igjen da jeg gikk på videregående, og flere ganger til seinere… Elsker den filmen, og blir lykkelig av sangen, som alltid er på min favorittplaylist på mp3-spilleren 🙂

 2. Så fint at du klarer å ta vare på deg selv. Det er ikke alle som klarer å finne sine egne “medisiner”; å gjøre sunde, gode og snille ting mot seg selv som faktisk hjelper litt. 🙂

  Jeg selv har flyttet 3 tonn subbus fra en haug til utover gangstier og innkjørsel den siste uka.
  Det er en skikkelig booster på humøret å se de ferdige ganstiene pene og rene og “nye” igjen. Samtidig har jeg funnet ut at å flytte på og legge ut subbus faktisk er mindre fysisk slitsomt enn å vaske og støvsuge inne. 😉

 3. morsomt, ganske søt og klissete, akkurat som skikkelige kjærlighetssanger skal være

 4. Morsom oppskrift.
  Det å komme til rette med seg selv er viktig……
  det vanskeligste er kanskje erkjennelsen av egen tro…
  ens egene religiøse, åndelige gaver.
  Jeg har kjent mange “ateister” som aldri er blitt ferdig med å “amputere” sine religiøse “tendenser”. Slitsomt, sikkert et spennende eksperiment, og svært smertefult.
  Som å forsøke å selv operere bort “demonen ” sin. Vi har ulike åndelige gaver/demoner, det gode er å bli kjent med dem, venner med dem, gledes ved dem. Ikke et livslangt fiendskap med seg selv.
  Klem fra meg og lykke til !

 5. Hedwig!!! Jeg lastet den ned i helga og viste den til lillesøstra mi, knall.

  Første gang jeg så den var fordi jeg så at noen likte den på et forum et sted og jeg syntes den hadde et snodig navn. Fikk en sånn rar følelse av at jeg var plent nødt til å se denne filmen og dro med et par litt motvillige kamerater.

  Jeg elsker den

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: