Vi trenger flere tekster til boken!

Denne gangen ønsker jeg meg svar fra alle tenkelige damer der ute. Send meg en liten tekst om forholdet ditt til kroppen din. Beskriv det over en halv side eller litt mer. Er det bra? Problematisk? Skriv fritt rundt spørsmålet. Tekstene skal brukes som personlige innspill i en tekst om kropp og selvfølelse i boken «Jentesex» som jeg skriver sammen med Maren Kristiane Solli. Boken kommer ut på Spartacus i oktober. Mail teksten til virrvarr[@]jackson[.]kz.

,

3 kommentarer til “Vi trenger flere tekster til boken!”

  1. Boblerommet: Hei og velkommen hit, boblerommet! Og ja, jeg får svar- jentne rocker mine sokker!

    Heidi Fleiss: Hurra! Jeg vil gjerne ha tekst. Og ja, jeg er borte fra facebook. Beklager at jeg svarer så sent, jeg har vært fraværende.

  2. Heia Virrsemaisa! Jeg tenkte jeg skulle svare på facebook, men så var du borte.
    Jeg skal se om jeg får ned noe om min lange, rare kropp. Det er mye å si om den, men det spørs om alt egner seg i bok-form 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: