Takk for hva dere gir dagen min, folkens!

43 kommentarer om “Takk for hva dere gir dagen min, folkens!”

 1. Vet du, akkurat nå, akkurat her i denne lille andedammen med bloggere og karttegnere og historikere og jegvetikkehva, var dette verens viktigste lille innlegg! Akkurat her og nå er du rett og slett litt genial! Og litt nødvendig!

 2. Yey, blir glad inni meg av referanser til Bakthin og Dostojevskij (russere er alltid tøffest). Er også griseimponert over at du klarer å følge med på så mange blogger, skrive en flott en selv og gi tilbakemelding på nesten hver eneste kommentar du får. applaus!
  masse flotte tips til blogger å snuse på her (jeg har fx allerede blitt litt forelsket i Bharfot som jeg begynte å lese etter at du nevnte den en gang). Er selvfølgelig også meget smigret over at du anbefaler bloggen min 😀 Håper du får en strålende dag med mange lyspunkter i bloggland

 3. Tusen takk!!!! *klemme og hoppe rundt*

  At du klarer å sette ord på det så fint…Polyfon skal det være, så bra! Nå fikk jeg mange nye bloggtips jeg skal sjekke og kose meg med utover 🙂

 4. Avil: Tusen takk!

  tb: Squee! Det varmet å høre!

  Randi: Ja, klikk deg videre! Det er mange skatter her!

  Rullerusk: Yay, du liker litteraturbiten! Happy! Og ja, Bharfot er så bra, atte!

  SerendipityCat: Værsågod! Polyfon er idealet, ja!

  Tehme Melck: Må du det? Kanskje om du er en dårlig leser og ikke ser at du står i kommentatorrekken min, kjære deg! Jeg har ikke glemt deg 😀

 5. Eg står fram! Eg er ikkje lenger ein smuglesar!

  Eg leita opp Revolusjonært Roteloft omlag i dei dagar du tipsa meg om han, og etter dette har eg lese jamt og trutt. Kva kan eg seie? Dette er jækla bra saker på alle måtar. Eg skulle ynskje eg var like coolio som deg då eg var tjue år (eller no også for den del).

  (No lurer du sikkert på kven eg er? Eg er ho høge, mørke (eventuelt stuttjukke) frå blant anna LIT 2000, fem.litt.teori og Strukturalismen).

  Lukke til med boka! Kanskje sjåast vi snart.

 6. Nå vet jeg ikke helt hva jeg har mest lyst til, forgylle deg eller oppgi deg som referanse når jeg søker jobb. Uansett, Virrvarr, dette innlegget sier nok mer om deg enn om oss du nevner, som vanlig er du generøs, smart og entusiastisk, det burde finnes flere som deg.

 7. Wow!

  Dette må være tidenes beste bevis på at du fortjener prisen din. 🙂

  Du gjorde akkurat dagen min.

 8. Åh! Tusen takk.
  Jeg liker bloggen din veldig godt. Det hender at jeg linker til den i et diskusjonsforum eller lignende også. Fordi du skriver så utrolig bra om flere ting.

  Fine Virrvarr!

 9. Har ikke hatt tid å lese de andre kommentarene før jeg skriver dette.
  Denne posten synes jeg var veldig bra og jeg synes du tar med veldig mange og fremfører det på en flott måte.
  En flott post det var interessant å lese.

 10. Så hyggelig dette var, Virrvarr! En kjempefin post (som det må ha tatt sin tid å sette sammen). Nå fikk jeg øye på mange andre gode blogger også. Tusen takk! 🙂

 11. Ja, det er bare å ta av seg hatten. Nok en god post fra jenta med det store hjertet.

  «…lærer om livet…»?!? Jeg er målløs. En stor takk rett tilbake til deg. 🙂

 12. Så flott post, Virrvarr! 😀 Du er så super, atte. Er helt enig i at det er viktig å fokusere på lyspunktene her. Bloggerbyen er den beste i verden! 🙂

  *klem*

 13. Det er jo så hyggelig og smigrende og rødmeframkallende at du sier å smye pent om oss, Virrvarr, men nå må jeg altså si det: Dette ble en lang liste, og nå må du drite i oss en stund, eller så ligger du som ei vaskefille borte i en krok til våren. Du skal jo skrive bok! Hvordan skal du rekke både å lese oss og skrive samtidig?

 14. Kjempebra post, inspirerende med masse fine linker til andre blogger, noen kjente, andre ukjente. Nå kan jeg lese i timesvis. Takk skal du ha, nok en gang.

 15. Åh, så god du er! På en litt kjip dag så gjorde du meg kjempeglad, hurra! Og masse kudos til deg for at du tok deg tid til å skrive en så grundig post – nå skal jeg løpe og oppdatere Feedreaderen min med utgangspunkt i alle tipsene dine 🙂

 16. Takk skal du ha. Tenk at du har skrevet en så lang og grundig post. Utrolig.

  Jeg provoserer nok deg mye mer enn du provoserer meg (for det er ingenting 🙂 ), men det fine er at du likevel kommer innom meg og finner noe av verdi.
  Jeg kommer hit hver gang du har skrevet en post, og du er alltid lesbar.

 17. Jeg føyer meg i rekken av takknemlighet over hyggelig omtale! Takk for at du også gjør min blogghverdag koseligere og mer interessant, Virrvarr!

  Og… GRATULERER MED DAGEN SOM VAR I GÅR! 😉

 18. Jeg synes det er så fint at noen kan være konstruktive og sette søkelyset på de fine tingene i bloggeby. Tusen takk for at du viser oss hvordan det kan gjøres, Virrvar 🙂

 19. I reneste Leif Ove Andsnes-stil (ja da, han er min store favoritt) farer du gjennom bloggsymfonien. I stedet for klaviatur, gir dine raske løp over tastaturet, noe av samme effekten. Toner byttes med ord og gir oss en reise gjennom store deler av bloggsamfunnet. Presise anslag og stor virtuositet preger denne posten. Og du «spiller» med stor varme og innlevelse, vekselvis med intellektet og hjertet.

  Du er en av bloggerne jeg har den største respekt for. Til tross for at våre synspunkter ofte står mot hverandre, har dine kommentarer og synspunkter gjort meg klokere. Og ofte gitt meg glede.

  Du har faktisk en stor del av æren for at det bare finnes én Vox populi. Det var din argumentative styrke som fikk den «andre» Vox til å inne fornuften i å bytte bloggnavn. Det var et imponerende defensorat. Du har også gitt dagen min mye. TAKK!

 20. Beklager at jeg er treg kommentarsvarer, men jeg har vært borte og jeg har vært treg. Here goes:

  Mihoe: Yay, så bra! Og dobbelt hemmelig forelsket- vi kan jo ha en hemmelig bloggflørt? :mrgreen:

  Tehme Melck: Hihi, skummelt at du er bokblogger, da ^_^

  Springvild: Woooho! Velkommen skal du være! Klart jeg husker deg, nå ble jeg kjempeglad! For meg vil du alltid være den barske, fargesterke med nynorsken, vettu 😀

  Paul: Linke på plass, søte du!Jeg er kommunist, ikke anarkist. Forskjellen på kommunister og anarkister? Organisering og mer organisering…

  Emelie: Åh! Selv takk! Og ja, jeg vet hvor du er ^_^

  anjaunlimited: Værsågod!

  Kristin: Det er fint å huske det fine, ja! Og værsågod (c;

  Oda: Juhu! Så bra at du ble glad 😀 Forgylling? Nå ser jeg for meg selv som gullstatue. Eldorado-damen. Det hadde vært kult. Ellers er det bare å bruke meg som referanse om du tror det kan hjelpe på. Jeg mener det jeg skriver ^_^

  Hedegard: Så utrolig hyggelig! Velkommen hit skal du være 😀

  Anathema: Aww, flodhesten min ^_^ Takk skal du ha!

  Lin: Tusen, tusen takk! Jeg har sett et par sånne linkinger, det har jeg satt jeg masse pris på!

  Anja: Wooho! Takk!

  Eugenie: Takk- du skriver alltid smilende fine kommentarer (c:

  Miriam: Værsågod, og kos deg med nye bloggbekjentskaper!

  Sonja DaA: Woho, tusen takk! Og ja, litt flink, kanskje. Men den skrev seg nesten selv, altså (c;

  Røverdatter: Jeg mener det. Ta det til deg ^_^

  Livetleker: Ikke forvirr saken med fakta, nå 😀 Jeg er i skriveeksil nå og jobber massevis.

  Graylady: Tusen takk! *smilemasse*

  Frøken Makeløs: Hurra for at du ble glad (c;

  radiohode: Takk! Denne kommentaren har jeg hørt om og om i hodet mitt de to siste dagene! Du gjorde meg veldig glad!

  Sissel: Uff, hihi. Jeg mente provoserende på en litt annen måte. Ikke så mye at du skriver masse som provoserer meg så mye som at du ofte skriver om saker som får meg til å bli provosert (jeg har fult Fritz Moen-tekstene dine, f.eks). Du er så grundig!

  Victoria: Ooo- takk!

  Frikke: Yay, tusen takk- ærlig fortjent!

  Undre: Altfor sjelden. Ikke vær vanskelig nå 😀

  Nicholas: Takk, det satte jeg masse pris på å høre!

  Vox Populi: Dette var en kommentar jeg ble skikkelig danse-glad for! Nå fikk jeg lyst til å gi deg virituell blogg-klem, din høyremann du er 😀

 21. Ikke bare polyfon, men også litt polyrytmikk, der hver blogger har sin egen rytme i den store symfonien. Allikevel klinger rytmene så bra sammen. Din rytme liker jeg i alle fall veldig godt, og den høres godt også. Noen urytmiske elementer er det inne i symfonien, men det er slik det skal være – kanskje det er symbalen som mangler en pakning, eller klarinetten som har sprekk i flisa, men det er bare sjarmerende. Dessuten er det veldig fint å kunne være den stemmen og den rytmen som forteller en annen versjon av navet, denne tørre velferdsordningen vi alle er en del av, egentlig. Takk skal du ha virrvarr.

 22. Aw, denne så jeg sent, men jeg er glad jeg så den. For en utrolig koselig post 🙂 En gang skal jeg skrive masse i bloggen min; en gang jeg har tid; for det er det lite av ;(

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.