Hyllest til Hedwig

9 kommentarer om “Hyllest til Hedwig”

 1. Takker så mye for guideingen, virrvarr. Denne filmen fikk jeg lyst til å se.
  Og forresten, mulig fingrene mine løp litt for raskt over punktene her, så jeg ikke fikk med meg om du omtalte vedkommende for henne eller han, eller brukte du hin? synes Hin er et greit ord. Eller er det kanskje for de som er transeksuelle og lever med to personligheter?

  Forresten, Virrvarr, er det du som sender meg noen hjelpere i ny og ne?? For når jeg skriver i dette kommentarfeltet har jeg deg liksom svevende over meg, så du kan se om jeg skriver riktig.

  Nei det er ikke bare her hos deg, men jeg føler det sånn av og til at de jeg kommenterer hos, også befinner seg i samme rom som der jeg er nå. Har en kjenning av deg, ei lys-gul kåpe som gjerne flagrer lett i vinden?? I alle fall er det en skikkelse iført dette plagget som danser rundt omkring på gulvet på min høyre side. 🙂

 2. Åh, jeg elsker denne filmen!!! Den er helt fantastisk og sangene er så nydelige og ja, The origin of love er verdens vakreste sang (liker den særlig fordi jeg skrev en oppgave på litvit om Symposions kjærlighetsideal). Pleier å spille den høyt for meg selv når jeg føler meg sentimental og trenger å gråte en skvett på en god måte.

 3. Nå har jeg sittet på jobb og skrevet om sex og onani, krysser fingrene for at ingen av dem som går forbi her kan norsk.
  Mitt første bidrag er oversendt, skal se hva jeg kan få til om de andre temaene også 🙂

 4. Jeg hadde gratisbilletter til Hedwig på Rock-Cinema på Rockefeller, men ante ikke hva jeg bega meg ut på.
  En helt totalt annerledes, men fantastisk film som jeg forelsket meg totalt i. Homovenn nr. 1 hater den intenst, men jeg har aldri tatt opp diskusjonen med han…

  Jeg prøver å skrive, men klarer ikke konse 100% for tiden. Får håpe jeg klarer å sende over noe brukandes før det er for sent 🙂

  God påske!

 5. Tilbaketråkk: Cheap oxycodone.
 6. en av de aller beste filmene noensinne. midnight radio får meg fremdeles til å hulkegråte, det er noe med akkordene som får det til å knyte seg i brystet og halsen. jeg er solgt for alltid, og nå må jeg faenmeg se den igjen. det er tross alt tre måneder siden sist.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s