Roteloftet okkupert!

Okkupert blogg

Jeg har blitt okkupert mens jeg var på galehuset! Alt jeg ikke får med meg ^_^
Se, så mye penere det ble etter at Lady Keira,Betty, Anja og co grafittimalte det? Som Blitz-elsker og Hausmania-kjær tar jeg dette som et kjempekompliment, og huset jeg fikk på Esquils kart over bloggeby er virkerlig stort nok til alle som vil bo her. Finn dere et rom og gå bananas, godtfolk!

For uinvidde: Noen som føler seg som ugresset i bloggerbys botaniske hage har laget en tidvis smakløs, tidvis festlig «gateavis» der de skriver stygge ting om de bloggerne med mest trafikk. Jeg ble okkupert i nummer fem og seks, men fant det ikke ut før nå. Jeg tror konseptet er: Alle med mange lesere er slemme? Samme det. De har malt mitt virituelle hjem i alle regnbuens farver og vant hjertet mitt. Aww.

Jeg har likevel en gnagende følelse at dette ikke var pent ment. Til det kan jeg bare si at skulle man vært ekkelt rebelsk her, er det Vampus House som burde vært omgjort selvstyrt gale-og-ungdomshus. Hun er jo uttalt motstander av alle bygg som lukter skitne anarkister.

Og det er jo det eneste minuset med den fine okkupasjonen: Alle anarkistsymbolene. Når jeg er tilbake fra galehuset på fulltid, er det mulig jeg må spraye litt sigd og hammer ved siden av regnbuestripene og anarkist-a’en. For å få The Commie-touch.

Sigd og hammer

, ,

24 kommentarer til “Roteloftet okkupert!”

 1. Godt å se deg igjen, i full action. Overlevde sviskegrøten!

  Ellers er det så rart hvordan “opprørerne” er veldig opptatt av at de er enkeltpersoneer, der alle må stå for sine egne meninger og aldri for de andres. Mens den fæle “eliten” på sin side åpenbart er en ensartet og utvetydig kjip gruppe, som hele tiden blir gjort ansvarlig for det hele gruppen gjør og sier… 😉 Stereotypier og fiendebilder er sære greier. Og aller mest konserverede og sjølbekreftende for dem som lager dem, og ikke opprørske.

 2. Lin:
  :o) Husmorevnene dine kan umulig være værre enn mine…

  Anathema:
  Du har helt rett. Lady kjenner ingen bloggelite, men trengte et hus med god plass til mange som ønsker seg vekk fra ensomheten.

  Anja:
  Du har en personlighetsspaltning. På blogg er du nærmest farlig, jeg kjenner deg godt nok til å vite at det meste av det du serverer er totalt ufarlig. Du vil bare ha besøk, som så mange fler. Privat er du den søteste søte!

  Gradylady:
  Gøy på landet er jeg virkelig med på! Og om du skulle trenge beroligende piller eller narkotikum, svevestøv og støy, så er du hjertelig velkommen inn til byen i fargerikt fellesskap!

  Og ellers vil jeg si hei til dere alle som jeg ikke visste fantes! Jeg synes det er rimelig kult med folk enten de er i Bloggopolis eller Real Life! God helg!

 3. Jeg vil ikke okkupere noe eller flytte inn i Bloggeby.
  Jeg trives best i min lille hytte ute på landet og tar meg bare en bytur ved behov. Kanskje flere kunne trenge et ferie eller et rekreasjonsopphold her ute på landet?

 4. Beklager Virrvarr
  Var hellig overbevist om at du du hadde stengt kommentarfeltet i morrest- og j fikk i den anledningen liret av meg en sarkastisk post på din bekostning
  Har sletta den posten no nettop- og fortsetter kvelden i ettertankens tegn

  God bedring:o)

  Slutt

 5. Ånei! Det var slett ikke slemt ment! Jeg er bare en rebell fra en annen by. Ikke vet jeg hvem som blogger hva om hvem eller noe. Til det er jeg dog alt for slevopptatt. jeg blogger stort sett om meg sjøl og har lite besøk. Bortsett ifra en gang jeg skrev noe om hvor teite mange mannfolk er. Da fikk jeg masse besøk og masse pryl. Så det har jeg slutta med.

  Som en ekte kunstner så jeg det rent helsemessig nødvendig å få litt farger inn i tilværelsen. Jeg foreslår forøvrig massasjestudio og badebasseng i den lille parken på tomta ved siden av. Litt luksus fortjener alle bloggere.

 6. PS:
  Blir glad om du leser posten min “Tøff bak tastaturet”

  Ellers så er jeg ferdig med å lage innlegg / poster som hovedsakelig var ment til å skape litt humor og adspredelse i Bloggopolis for godt-

  Beklager hvis jeg har såret noen

  Orker ikke å bli misforstått lenger

  Ønsker å bruke energien på noe annet

  Sier som Esquil: ” Peace and love” :o)

  Slutt

 7. Da tar jeg på meg jobben som verdens slemmeste blogger-
  Synd at du har en gnagende følelse av at dette ikke var pent ment- men forstår det ikke

  God natt til Virrvarr uansett:o)

  Slutt

 8. Dette var stort ja! Ble inspirert til å lage post igjen.
  FUCK THE SYSTEM nummer 9. Det må være skjebnen som ville oss vel at vi okkuperte hos deg. Det hadde blitt så jævla mye unødvendig bråk hos Vampus, mens nå -NÅ lever vi litt i fred, enn så lenge.

  Thanx, jeg sprer ryktet! 🙂
  Betty

 9. Jeg syntes også det var dårlig gjort av Gateavisa å okkupere akkurat ditt hus mens du var borte, men jeg har en mistanke om at det mest handlet om at huset ditt var størst og lå midt i bildet. Sånn er det å være supereliteblogger, Virrvarr. Når katten er borte, danser musene på bordet:-)

 10. De gjorde det til og med etter at jeg hadde tilbudt et av mine to hus også. (Jeg fikk visst dobbelt opp pga. en feil, tror jeg.)

  Hva tror du det sier om mine husmorevner? Når folk ser seg nødt til å okkupere fremfor å bo hos meg. *hulk*

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: