Roteloftet okkupert!

24 kommentarer om “Roteloftet okkupert!”

 1. De gjorde det til og med etter at jeg hadde tilbudt et av mine to hus også. (Jeg fikk visst dobbelt opp pga. en feil, tror jeg.)

  Hva tror du det sier om mine husmorevner? Når folk ser seg nødt til å okkupere fremfor å bo hos meg. *hulk*

 2. Jeg syntes også det var dårlig gjort av Gateavisa å okkupere akkurat ditt hus mens du var borte, men jeg har en mistanke om at det mest handlet om at huset ditt var størst og lå midt i bildet. Sånn er det å være supereliteblogger, Virrvarr. Når katten er borte, danser musene på bordet:-)

 3. Dette var stort ja! Ble inspirert til å lage post igjen.
  FUCK THE SYSTEM nummer 9. Det må være skjebnen som ville oss vel at vi okkuperte hos deg. Det hadde blitt så jævla mye unødvendig bråk hos Vampus, mens nå -NÅ lever vi litt i fred, enn så lenge.

  Thanx, jeg sprer ryktet! 🙂
  Betty

 4. Da tar jeg på meg jobben som verdens slemmeste blogger-
  Synd at du har en gnagende følelse av at dette ikke var pent ment- men forstår det ikke

  God natt til Virrvarr uansett:o)

  Slutt

 5. PS:
  Blir glad om du leser posten min «Tøff bak tastaturet»

  Ellers så er jeg ferdig med å lage innlegg / poster som hovedsakelig var ment til å skape litt humor og adspredelse i Bloggopolis for godt-

  Beklager hvis jeg har såret noen

  Orker ikke å bli misforstått lenger

  Ønsker å bruke energien på noe annet

  Sier som Esquil: » Peace and love» :o)

  Slutt

 6. Ånei! Det var slett ikke slemt ment! Jeg er bare en rebell fra en annen by. Ikke vet jeg hvem som blogger hva om hvem eller noe. Til det er jeg dog alt for slevopptatt. jeg blogger stort sett om meg sjøl og har lite besøk. Bortsett ifra en gang jeg skrev noe om hvor teite mange mannfolk er. Da fikk jeg masse besøk og masse pryl. Så det har jeg slutta med.

  Som en ekte kunstner så jeg det rent helsemessig nødvendig å få litt farger inn i tilværelsen. Jeg foreslår forøvrig massasjestudio og badebasseng i den lille parken på tomta ved siden av. Litt luksus fortjener alle bloggere.

 7. Beklager Virrvarr
  Var hellig overbevist om at du du hadde stengt kommentarfeltet i morrest- og j fikk i den anledningen liret av meg en sarkastisk post på din bekostning
  Har sletta den posten no nettop- og fortsetter kvelden i ettertankens tegn

  God bedring:o)

  Slutt

 8. Jeg vil ikke okkupere noe eller flytte inn i Bloggeby.
  Jeg trives best i min lille hytte ute på landet og tar meg bare en bytur ved behov. Kanskje flere kunne trenge et ferie eller et rekreasjonsopphold her ute på landet?

 9. Lin:
  :o) Husmorevnene dine kan umulig være værre enn mine…

  Anathema:
  Du har helt rett. Lady kjenner ingen bloggelite, men trengte et hus med god plass til mange som ønsker seg vekk fra ensomheten.

  Anja:
  Du har en personlighetsspaltning. På blogg er du nærmest farlig, jeg kjenner deg godt nok til å vite at det meste av det du serverer er totalt ufarlig. Du vil bare ha besøk, som så mange fler. Privat er du den søteste søte!

  Gradylady:
  Gøy på landet er jeg virkelig med på! Og om du skulle trenge beroligende piller eller narkotikum, svevestøv og støy, så er du hjertelig velkommen inn til byen i fargerikt fellesskap!

  Og ellers vil jeg si hei til dere alle som jeg ikke visste fantes! Jeg synes det er rimelig kult med folk enten de er i Bloggopolis eller Real Life! God helg!

 10. Godt å se deg igjen, i full action. Overlevde sviskegrøten!

  Ellers er det så rart hvordan «opprørerne» er veldig opptatt av at de er enkeltpersoneer, der alle må stå for sine egne meninger og aldri for de andres. Mens den fæle «eliten» på sin side åpenbart er en ensartet og utvetydig kjip gruppe, som hele tiden blir gjort ansvarlig for det hele gruppen gjør og sier… 😉 Stereotypier og fiendebilder er sære greier. Og aller mest konserverede og sjølbekreftende for dem som lager dem, og ikke opprørske.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s