Regler for bra blogging

16 kommentarer om “Regler for bra blogging”

 1. No hard feelings,Virrvarr
  Men du (og flere med deg:)vil stå deg på unngå lenkereferanser/titler som «EN KLASSE FOR SEG»

  Ellers så bør bloggekriterie nr 1 være å ikke ha noen særlig definerte regler
  Regler underkjenner og ødelegger trua på at bloggeren har gode hensikter,og på sikt vil resp. bloggere bli kjedelige og konforme
  Forøvrig synes j anonymitet er hovedproblem nr 1 innen blogging- selv om j respekterer vedk.

  Mvh AohAnja :0)

  Slutt

  anjaunlimited’s last blog post..BETTY 42

 2. Anjaunlimited: Jeg håper du skjønner på første introduksjon og siste regel at dette ikke er ment som regler som er skrevet i stein. Det er min personlige oppfattelse. Og «Klasse for seg»-kategorien er for blogger jeg ikke klarte å putte i en av «båsene» på siden, men samtidig synes er bra. Her finner du gamle travere som Hjorthen og nykommere som fabelaktige Mat og Melankoli/Vemod. Dette er folk som hverken er kultur eller bokbloggere. Selvfølgelig- jeg linker til folk jeg synes overholder kvalitetskravene jeg selv har satt for hva jeg leser. Og da er det vel greit?

  Ulme: Scottie er en festlig mann. Sitatet er egentlig om hvordan lage tegneserier, men det kan brukes til så mangt (c:

 3. Oh my sweet luoise, du ymser innom masser temaer som er verdt å diskutere og harslere med 😉

  For å beskytte mitt verk som du så pent referer, så skal det sies at folk har glemt å lese min siste og viktigste setning:
  «OBS: Innlegget KAN innholde spor av humor!»
  som en ironi på alle andre blogginlegg om «bra» blogging 🙂

  Uansett, når jeg ser tilbake på din og min blogg kan vi se oss stolte i at vi klarer å formidle de store «felles» fellene i å lage en blogg.

  ha en bloggete hverdag!

  Daniel Tarzan’s last blog post..Anbefalt blogger

 4. Daniel Tarzan: Det er ikke egentlig ment som en polemikk mot innlegget ditt, men mer som neste ledd i tråden og synsing rundt samme spørsmål. Du må roe ned – det er ikke sikkert at folk er ute etter å ta deg ^_^

 5. Ok :0)
  Mener bare at folk flest er utrustet med alminnelig bra folkeskikk i utgangspunktet
  Sagt på en annen måte: Tar avstand fra at «bloggemoralen» blir bedre av definerte «regler»
  Forøvrig spennende innlegg-
  God kveld ifra Trondheim!
  Slutt

  anjaunlimited’s last blog post..BETTY 42

 6. For meg er en bra blogg en blogg som faar meg til aa reagere paa et eller annet positivt vis; med latter, tiltakslyst, nye tanker eller tilsvarende. De vender jeg gjerne tilbake til, gang etter gang, fordi jeg trives der. Omtrent som hjemme hos folk. Jeg gaar ikke paa besoek til folk jeg ikke liker saa godt. Men de jeg drar til kan gjerne vaere veldig ulike og ha hvert sitt saerpreg – det skaper stor variasjon og bredd i input’en i livet mitt. Og det liker jeg.

  Noen bloggere er veldig aggressive og virker mer opptatt av aa rive ned enn aa bygge opp. Det kan vaere noedvendig og interessant noen ganger, men naar det blir gjennomgangstonen er det litt som min sytende venninne R: det blir etterhvert til at jeg ikke gidder. Naar noe bare blir slitsomt mister jeg lysten til aa lete etter gullkorn i all grusen.

  Og saa er jeg uenig med Anja i det med anonymitet. Selvfoelgelig (siden jeg selv blogger anonymt). Jeg tror ikke man er avhengig av aa vite hvem noen er i virkelighetens verden for aa forholde seg til hva vedkommende skriver – og i noen tilfeller kan det sogar vaere forstyrrende. Det er ikke dermed sagt at man skal godta hva som helst av anonyme blogger, ei heller er det greit aa utgi seg for aa vaere noen andre eller noe annet enn den man er. Men jeg tror det er greit at hver og en faar bruke sin sunne fornuft i hvordan de vurderer (og hvorvidt de stoler paa) ulike anonyme bloggere – undertegnede inkludert.

  🙂

  Alter Ego’s last blog post..Gremmelse

 7. Frøken virrvarr:
  {quote}
  Daniel Tarzan: Det er ikke egentlig ment som en polemikk mot innlegget ditt, men mer som neste ledd i tråden og synsing rundt samme spørsmål. Du må roe ned – det er ikke sikkert at folk er ute etter å ta deg ^_^
  {/quote}

  Relax woman 😉
  Det siste du ville gjort ville vel vær å angripe meg? Andre også, for den saks skyld. Prøvde å gi DEG et kompliment 🙂

  Daniel Tarzan’s last blog post..Min Urørt uke 17

 8. I tillegg til dine mange kloke punkter ville jeg vel også tatt med at det bør være en viss aktivitet på en blogg. Jeg blir i hvert fall litt oppgitt over blogger som nærmest er «parkert», særlig når bloggeren ikke engang gidder å si fra at sorry, nå blir jeg litt fraværende en periode, eller jeg er ikke i bloggehumør akkurat nå.

 9. hmm, er ikke sikker på om jeg ble mer opplyst eller mer forvirret av disse reglene:)
  nr 9 er grei, og det er vel poenget med en blogg. En vet hva en liker selv og en bør basere det en skriver på nettopp det.

  fransiska’s last blog post..Guds kjærleik er…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.