Nye hobbyer

Jeg er såpass ajour med boken at jeg unner meg helgefri. Jeg skriver fra åtte til fem, og tar fri i helgen. Innimellom må man gjøre andre ting. Likevel- det å skrive har vært hobby nummer 1 i alle år. Hva gjør man når jobben blir hobby? Jeg har skrevet, lest og tegnet til alle døgnets tider, men etter åtte timers intens tekstbearbeidelse, trenger hodet annen aktivitet og stimuli.

Så hva gjør Virrvarr?

 1. Lager smykker og perlekjeder. Siden jeg ble innlagt på galehus har jeg utvidet smykkeskrinet med en tolv-femten smykker og gitt bort et par, også. Ja, jeg henger på håndarbeidssider på nettet og glor på glassperler. Pass dere, ellers blir Revolusjonært Roteloft en gjennomført håndarbeidsblogg!
 2. Baker som gal. Idag har det vært wienerbrød og hjemmelaget vaniljekrem. Jeg har kjevlet smørdeig som en gal og følt meg som topp-konditor. Hvorfor jeg ikke ble baker, er meg et mysterium.
 3. Best av alt- jeg lærer meg å programmere Ruby! «Hva skal du med det?» spør vennene mine. «Wordpress er skrevet i PHP. Du bør forbedre ferdighetene der og bli bedre i ajax og sånt.» Bah. Jeg vil lære Ruby fordi det er smart å lære flere språk og skjønne konsepter og strukturer, fordi det er pent og glatt og elegant og fordi det – OMG- heter RUBY! Det er jo det peneste navnet- kom ikke her! Takket være boken til Chris Pine, Learning to Program, er jeg langt inne i det allerede. Jeg kjenner at jeg sikler litt på Python, også.

Bake-perle-kode-yay! Kort sagt har jeg en fin søndag.

,

9 kommentarer til “Nye hobbyer”

 1. Jeg gleder meg til høsten…

  Dette er vel nesten som på banne i kirka når vi skriver 2.mai og sommeren er snart over oss.
  Men jeg gleder meg til høsten;
  Da blir det heltids-studier i programmering, – og jeg gleder meg til å lære masse jeg ikke kan. Det finnes et hav av ting…

 2. Jeg skulle ønske jeg kunne kjevle butterdeig. Det kan jeg ikke. Den ene gangen jeg lagde wienerbrød ble de flate. Og litt harde. Kollektivet mitt spiste opp alle likevel, men det tror jeg bare var fordi det var hjemmebakt som konsept mer enn smaken! 😉

  Delirium~’s last blog post..Horton Hears a Who

 3. Å, misunnelig, for en aktivitet og så allsidig. Dette er mer enn jeg får gjort på et helt år.
  Programmering midt oppi all baking, skriving, perler, tegning… du er bare topp!

  Graylady’s last blog post..DU gjør forskjellen

 4. Jeg er mektig imponert over å ha en svigerdatter som faktisk kjevler sin egen butterdeig! :tilber:
  Det har aldri jeg gjort.
  Jeg regner med at dagens bakst ble god – og er fortært.
  Baking er en god hobby.

  Lene’s last blog post..Brød med durumhvetekorn

Legg inn en kommentar

%d