«Bergen er motgang, Bergen er alt som er vått..»

7 kommentarer om “«Bergen er motgang, Bergen er alt som er vått..»”

 1. Det var dødskjekt å ha deg på besøk, Ida! Og det var jo bare /litt/ regn… Dere var ganske heldige, vil jeg påstå. 🙂

  Nå har alle kattungene fått øyne og de ser seg skeptisk omkring. De hyler når vi løfter dem opp, og jeg velger å tro at de hyler av glede, for de hyler ca like høyt når kattemor kommer tilbake til kassen etter å ha vært ute en tur.

  Unge Storalm’s last blog post..April Wrap-up and Monotone Photoblogger Theme

 2. Forresten er det med at det er motbakke på hjemveien uansett hvor du kommer fra veldig sant. Jeg har bodd fem forskjellige steder i Bergen, og det var _alltid_ motbakke når jeg skulle hjem, hvær dag! I krypten er det unntak fra det når mån har vært på tur oppover mot fløyen. Men det skjer ikke særlig ofte. Det er most perculiar.

  Driver og ser Firefly for tiden. Det er veldig kjekt.

  Unge Storalm’s last blog post..April Wrap-up and Monotone Photoblogger Theme

 3. oi! nå fikk du meg nesten til å savne Bergen
  Skildringen din er langt mer romantisk enn
  Trond Seim sin: Bergen er som en betent kvise.

 4. Flott beskrivelse av fødebyen min. 🙂 Har knapt nok bodd der, men det er like spesielt å besøke byen hver gang jeg er der. Hadde nylig en heisa-band-tur dit selv.. veldig artig! Og ganske slitsomt… 🙂

  Lothiane’s last blog post..Ikke så høyt, unge mann!

 5. Ai, ai, ingenting slår Bergen når det kjem til oppoverbakker og melankoli gitt.

  Eg har ofte trudd at resten av landet hadde hatt godt av litt Bergen.

  Ikkje at eg er lokalpatriot då. Eg kjem ikkje frå Bergen, eg berre bur her ;-P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s