Bloggreality! Ungkaren- en fasit!

Esquil arrangerer Ungkaren, og deltagerne må være anonyme. Men Revolusjonært Roteloft er et fristed som ungkaren ikke har lov å besøke før realityshowet er over. Så i kommentarfeltet til denne posten kan ungkarendeltagere røpe sitt egentlige bloggnick.

Konseptet? Folk skal late som om de er snasne damer og skrive smarte svar hos Ungkaren, for å kunne gå videre og vinne premie. Altså- gå til Esquil og skriv løs! Jeg vet du har lyst, kjære leser! Og skriv i kommentarfeltet mitt hva du kalte deg hos ham!

202 kommentarer til “Bloggreality! Ungkaren- en fasit!”

 1. Haha! Jeg syns jeg hadde lest noe om Alanis Morissette som Gud før… *knis*

  Selv har jeg slengt meg med i valsen med utrolig dårlig humor, som «hemmelig damenick». Dessuten er jeg ganske sikker på at Esquil vil jukse og lese her før det hele er over. 😉

  røverdatter’s last blog post..*promp*

 2. Og til andre som evt. skulle få solstikk og se meg som konkurrent på noe vis: Ingen grunn til panikk! Jeg deltar for sportens skyld jeg også. Ha! Jeg veier mer enn Esquil så jeg ryker på de fysiske kravene. 😉

  røverdatter’s last blog post..*promp*

 3. Utrolig orginalt påfunn må jeg si. Imponerende! 🙂

  Jeg er forresten EmblaIsabelle.

  Dette kan bli morsomt.

 4. Jeg er kanskje i overkant påpasselig (evt. har lite tillit til folk), men har Esquil forbud mot å besøke bloggen her generelt eller bare kommentarene til denne posten? Jeg bare kom til å tenke på «de siste kommentarene» i høyremargen her…

  røverdatter’s last blog post..*promp*

 5. Jeg har sikkert avslørt meg selv allerede med eviglang kommentar, full setninger som aldri ender og overdreven bruk av komma, i kjent Minneapolise stil. Men jeg har latt meg inspirere av Blodføre og vil fra nå av bare lyde navnet Talicia Jones.

  Minneapolise’s last blog post..Å leike (og bald eagles)

 6. Bare bloggere som kan være med? Jeg er ikke blogger, men er fast leser både av denne bloggen og esquil. Så jeg hiver meg med, for morroskyld ;p Mitt navn er foresten Prinsessen.

 7. Eg heldt på å skriva personar som både villa ha gjort meg uinteressant OG avslørt meg. Den fyrste eg tenkte på var Scarlett Johansson så Alyson Hannigan og Eliza Duskhu. Med begrunninga at dei er veldig pene og eg kanskje kunne lura dei med meg til sengs…

  Så eg endte opp med å skriva noko som berre får meg til å virka uinteressant og opptatt…

  Kva eg kalla meg? Vel, den lesbiske rollefiguren til ei av dei overnemnde skodespelarane… 🙂

 8. Åhåhå! Detta er så moro! Jeg tror (blant andre) både Linda Å og Talicia er type kommentarer som ungkaren liker. -Hvis det er lov å spekulere litt? *knis*

  røverdatter’s last blog post..*promp*

 9. Jeg er en ikke blogger men en ihugga bloggleser, de siste 3-4 nyinnkjøpte bøkene mine har jeg ikke fått opp permene på engang.. Jeg er spurvi

 10. Jeg er ingen blogger, men en ivrig bloggleser. Normalt heter jeg Beamer i kommentarfeltene, i Ungkaren Marilyn.

  Jeg er solid etablert i samboerforhold med Mannen I Mitt Liv. Mao er jeg som flere andre her – med i Ungkaren kun for sportens skyld.

  Røverdatter: selvfølgelig må det være lov å spekulere… Er ikke det halve poenget med reality? Begynner det å komme noen som ser litt seriøst interesserte ut der nå…? Kanskje finner Esquil faktisk Den Rette ila dette opplegget?

  *setter seg til rette med poppcorn på fanget*

 11. Velsignet med punktlighet har jeg vel aldri vært, men sånn for moro skyld var planen å ta for meg verdensproblemene med Richard Rorty over øl, brezeln og spekeskinke (what can I say, I’m a simple girl) i en sommervarm alpelandsby et eller annet sted.

  Nå kan vel planen kokes ned til at jeg mistet toget og måtte nøye meg med en lunken kaffe på Oslo S.

  Snøft.

 12. Ikke bare for sen, men feil tog også. Var det et minste IQ-krav for denne drømmekvinnen?

  *bytte vindu, dammit*

 13. Nei og nei og nei. *riste på hodet* Jeg er ute av dansen allerede! Tsk! Men jeg er ganske fornøyd med at mine spådommer ang. Linda Å og Talicia var riktige. Og ellers morsomt at flere fra kommentarfeltet her gikk videre.

  røverdatter’s last blog post..*promp*

 14. Jeg er ikke blogger, men en ivrig bloggleser. Har åpnet munnen undder navnet studinen, men forsøker oftest å holde den lukket fordi ting har en tendens til å komme ut feil. Har en hjerne som tenker i bilder mer enn i ord, og dem er det ikke så gjenskape i et kommentatorfelt 😉

  Bor lykkelig sammen med MIML, og er med fordi det er et knallmoro prosjekt!

  Jeg er kamikaze.

 15. Jeg fikk ingen rose, og valgte å hive champagne på ham. Ingen fin avslutning, men blir man såret så blir man det.

  😉

 16. Guri: Opp som en løve -ned som en skinnfell, sier jeg bare. 😉

  Avil: Ja, og jeg kan si: Hva var det jeg sa! Hi hi!

  Men jeg er veldig nysgjerrig på hvem de andre damene er, så det er synd at ikke flere skriver her. Og konspirerer og spekulerer og alt annet som er moro… 😀

  røverdatter’s last blog post..å bo sammen med de umodne

 17. Jeg er også nysgjerrig på hvem de to andre er. Vi får håpe for Eskils skyld at det er single damer, siden både jeg, avil, og beamer er temmelig opptatt allerede. Beamer husker jeg forresten fra påskekrimmen til Truls 🙂

  Skulle det ikke gå fra 20 til 10 denne gangen forresten? Kommer det enda en post med 5 roser snart?

  Og Avil, hva sier du om en avtale på bakrommet? Om en av oss vinner kan vi dele på ham. Vi kan ta 3 dager hver, og så får han hvile den sjuende 😉

  Minneapolise’s last blog post..Tenk at hun er yngre enn meg…

 18. Dr. Athina-stein?

  *fnis*

  Påskekrim, ja. Jeg venter bare på at lyset skal gå og folk skal begynne å dø. Eventuelt høylytt hvining idet noen (host, kremt, MANN!) spidder silikonpuppene mine på håret til Marina eller noe sånt.

  (Og sånn for ordens skyld, jeg er kvinne, bloggleser og hittil ukjent. Ramlet over det hele ved en tilfeldighet.)

 19. Ser dere er nysgjerrige, og da kan jeg like gjerne gjøre det mindre spennende. Jeg er bare en anonym bloggleser uten blogg, som plutselig så mitt snitt til å være med de tøffe barna og leke. Så dere kan egentlig like gjerne kalle meg Mona som alt mulig annet. Jeg er jente, fra Oslo, 25+ og godt gift.

 20. Thomas: I krig og kjærlighet er alt lov! (Er det ikke det de sier?)

  Jeg vet at Esquil kommer til å lese her når alt dette er over, så beklager det jeg nå er i ferd med å skrive, Esquil:
  Det er litt moro at mange av de som nå står igjen nå er gifte/samboere eller menn… *knis*

  Men hvem er Juno, H og askepott?? Er det ingen som får lurt dem inn hit?

  røverdatter’s last blog post..frøken fikser [del 2]

 21. Thomas: Har Juno gitt lyd fra seg her inne? Nå har jeg gått gjennom alle kommentarene en gang til og finner ingen som identifiserer seg som Juno. Mulig det er litt for sent på natta, og at jeg snøblind eller noe. -I så fall beklager jeg maset.

  Avil: Hvis jeg skulle satset penger på nåværende tidspunkt ville jeg satt en tier på at han velger deg til slutt.

  røverdatter’s last blog post..store oppdagelser

 22. Thomas = Juno
  sånn jeg har forstått det i alle fall, men jeg tok den ikke med en gang. Forbinder Juno mer med filmen enn romerske gudinner. Muligens fordi jeg nettopp så filmen 🙂

  Jeg synes det er moro at vi har en del «utenfra» som er med. At det ikke er bare den typiske bloggergjengen.

  H og Askepott aner jeg ikke. Jeg tipper Mirakel er med, og kanskje Elisabeth IC, så det er flere vi ikke vet den hemmelige identiteten til. Noe som egentlig gjør det litt ekstra spennende!

  Minneapolise’s last blog post..Småsløv eksamens-assistent

 23. Minnea: Åååå…takk for oppklaringen. Jeg tror ikke jeg skal begynne å forklare hva som var logikken i den forklaringen jeg lagde oppi hodet mitt… *rydde opp og ommøblere i sin virkelighetsforståelse*

  røverdatter’s last blog post..store oppdagelser

 24. Hei hei!
  Hadde egentlig lovet meg selv å ikke lese her inne, men klarer ikke la være. Morsomt å se hvem som er hvem..! 🙂

  Jeg er med foreløpig, ja. (tipper jeg er ute neste runde)

  Skal jeg ødelegge spenningen og si hvem jeg er, eller skal dere tippe? Det bør ikke være så fryktelig vanskelig.. 😉

  mirakel’s last blog post..Kjære pappa

 25. Hehe, nå angrer jeg på at jeg sa det var spennende å ikke vite, for jeg er himla nysgjerrig av meg. Hvem er du hvem er du hvem er du???

  Forresten, Tornerose langt oppi her, jeg tror det blir mulighet for å snike seg med om ikke lenge. Man tar ofte inn en ny pulje midt på i sånne programmer.

  Røverdatter: Jeg trodde Thomas var Athina først, så du er ikke den eneste som er forvirra 🙂

  Minneapolise’s last blog post..Småsløv eksamens-assistent

 26. Mirakel: Jeg tror også at du er Askepott. 🙂 Og du skal nok ikke se bort i fra at du får ny rose sammen med Minnea og Avil her.

  Minnea: Phu! Godt det ikke bare var jeg som trodde Athina var den derre ekteskapsguden. 😉 Men jeg tror for øvrig at Thomas går videre også, så detta blir spennende! 😀

  røverdatter’s last blog post..store oppdagelser

 27. Kan H være Sonja mon tro?

  Jeg mistenker at å komme opp med ungkaren teorier ikke vil hjelpe meg noe særlig på eksamen i morgen. Jeg banner herved midlertidig meg selv fra dette kommentarfeltet og rølerbloggen…

  Vi sees 🙂

  Minneapolise’s last blog post..Småsløv eksamens-assistent

 28. Dere er flinke til å gjette! Jeg er Askepott, ja.

  Blir spennende å se hvem som går videre i denne runden. Syns dette er kjempe morsomt, jeg..

  Ellers får dere ha lykke til på eksamen og bachelorinnlevering i dag. 🙂

  mirakel’s last blog post..Åpne og lukkede dører

 29. Jaha. Da kan vi altså gratulere den godeste Eskil med en roseseremoni i beste Valerie Solanas-ånd, der 2 av 2 gjenværende menn (som vi vet om) ble brutalt fjernet, i tillegg til den mystiske H. Ellers har alle som fremdeles er med røpet sin identitet i kommentarfeltet her, og vi vet dermed at E. står igjen med 3 bloggere og 4 blogglesere.

  Dumpet i runde 1:

  EmblaIsabelle (Drea)
  Spurvi (Ann-Helen, bloggleser)
  Vilje (?)
  Sara (?)
  Frodige Frida (frikke)
  Marija (?)
  Rødhette (?)
  Silenia (?)
  Amanda (Lill)
  Carmen (?)
  Astrid (Arvid)
  hemmelig damenick (røverdatter)
  Anonym 1X
  Fergie (?)
  Susana (?)
  Prinsessen (Sandra, bloggleser)
  Willow (Guri)
  Lilja (?)
  Lakrisfe (?)
  Too Late(?)

  Dumpet i runde 2:

  Trisha (?)
  Kristine Kochanski (?)
  Dina-Nina (Virrvarr)
  Mona (bloggleser)
  Ågot (tina)
  Thea (?)
  Hanna-Anna (?)
  Ylva (Prinsesse Lea)

  Sofie (?) trakk seg, og ga rosen videre til Mona, som da er back in the game.

  Dumpet i runde 3:

  Juno (Thomas)
  H (?)
  Marina (Sigurd)

  Gjenværende:

  Marilyn (Beamer, bloggleser)
  Linda Å (Avil)
  Mona (bloggleser)
  Askepott (mirakel)
  Talicia Jones (Minneapolise)
  Kamikaze (studinen, bloggleser)
  Athina (bloggleser)

 30. Men, må ein bruka gamalt nick eller kan ein finna på eit nytt i det andre sjanseopplegget?

  Og, nei, ikkje veldig eksamensvenleg dette nei…

  Guri’s last blog post..Nedlagt

 31. Jeg heier litt på Minneapolise pga kommentarene mellom henne og Eskil før det hele startet…

  Han bør jo vite at hun er med, og være på utkikk etter å få henne ut iom at hun er opptatt? Meg også, for så vidt. Iom at jeg og Minneapolise var av de ivrigste i Påskekrimmen, så er det vel ikke usannsynlig at vi skulle være det denne gangen også 😉

  Men han har nok fokusert på å få ut menn først, så får kanskje opptatte kvinner komme i andre rekke…?

  Takk til Athina for kjempefin oversikt. Kan du føre på taken/available også?

 32. Håh.. hadde ALDRI trodd jeg skulle gå videre denne gangen. Må virkelig svare bra på neste, da. 😉 Men virker som at han liker Minneapolise veldig godt.. spørs om du går av med seieren, gitt. :p

  mirakel’s last blog post..Åpne og lukkede dører

 33. Jeg tipper på at Avil får spise middag med ungkaren! Uansett har det vært veldig morsomt å være med 🙂 Kuppe bloggebyen, tja… hadde kanskje vært mer moro å være blogger selv. Men da blir jeg i hvert fall evig studine, sukk..!

  Er det overhodet noen av de gjenværende damene som er single? Og hvordan skal han få oss ned til 8, skal han bare sparke ut en av oss innen neste runde?

  Hursomhelst, lykke til videre, damer!

 34. Beamer: Kanskje han bare later som at vi har flaks, mens vi egentlig er de to favorittene? 😉

  Kazefrøken: Jeg er tilgjengelig på markedet.. vet ikke om jeg er den eneste?

  Jeg aner ikke hvordan han skal få oss ned til åtte. Kanskje han bruker det innfløkte mattesystemet sitt?

  mirakel’s last blog post..Åpne og lukkede dører

 35. Jeg er singel.
  (og mannevond og vanskelig, men det trenger jo ingen å vite)

  Når vi først spekulerer, så tror jeg Minneapolise vinner. Vanskelig å si noe sikkert helt ennå, men… Ja, jeg holder en knapp på Jones.

  Og ned til åtte – jeg så for meg en runde som de forrige, der han gir roser til syv av oss pluss to nye.

 36. Da var jeg ferdig for semesterert! 😀

  Så nå er det lov å prate ungkar igjen 😉
  Er redd det kan bli for enkelt for Eskil å kjenne meg igjen siden han vet det meste om meg etterhvert, så jeg får legge inn noen ubetydelige usannheter tror jeg. Som at jeg har en søster. Vi skravlet på msn en dag og han nevnte å ta inn et par nye i neste runde, jeg sa det passet bra for da var eksamen over slik at jeg hadde tid å være med jeg og. Men det spørs om han lar seg lure.

  Vi lot oss visst begge lure av H. Krøller og logaritmer virket veldig Sonja, men samtidig var ikke den typiske sonja-humoren der. Jeg var forvirret en stund :p

  Så gøy med heiagjeng beamer! Og at Athina også har troen på Talicia 🙂 Jeg burde nok håpe at en singel jente vinner, men samtidig har jeg for mye konkurranseinstinkt, jeg vil helst vinne selv. Dessuten tror jeg Eskil fint klarer å finne seg dame på egen hånd uansett 🙂

  Men man får jo favoritter etterhvert. Til nå har det vært greit, men plutselig er det bare favoritter igjen, og likevel må noen ut neste gang. Jeg var litt sånn «puh» når han slapp å velge mellom askepott og mona, og athina og kamikaze.

  Du kan nok velge om du vil ha samme eller nytt nick Guri. Gøy at du blir med igjen!

  Her kommer alt jeg ikke har hatt tid til å si før, jeg er litt etter eksamens skravlebøtte.

  Glimrende oppsummering av Athina forresten!

  Og så synes jeg vi har en veldig fin stemning her i «jentehuset». Mye bedre enn på tv! 🙂

  Ms Jones’s last blog post..Småsløv eksamens-assistent

 37. mirakel: Han åpner for nye deltakere, så en av oss går ut, mens to nye kommer til, eller noe sånt. Han gjør det ikke enkelt for oss 😉

  Sonja: Om H ender på andreplass, og er mann, så blir han lett den nye ungkaren. Det har skjedd før (bortsett fra det med at ene jenta er en mann).
  Så da er det bare å melde seg på 🙂

  Ms Jones’s last blog post..Småsløv eksamens-assistent

 38. Mirakel: ja, sånn er det, selvfølgelig! 😀

  Ja, det er veldig bra stemning i «jentehuset» her… Endatil så bra at de utstemte får bli værende og ikke blir sendt hjem! Så lenge de er ute av øye og ute av sinn hos ungkaren, så er det bare koslig syns jeg.

 39. Jeg holder også en knapp på ms jones! Og det tror jeg esquil også gjør. Dvs jeg tror han er begeistret både for ms jones og for ms minnie, jeg…

  Ja, og dette er selvfølgelig bare et triks for å psyke ut minneapolise ved å gi henne favorittstempel 🙂 Det er jo aldri forhåndsfavoritten som vinner, er det vel?

 40. Mona: Haha, det er sånn det henger sammen altså? Det var mistenkelig mye jones stemmer plutselig 😉

  Guri: Meir som ein vegetarianar denne gongen? 🙂

  Avil: Men her er det ingen glamorbibliotekar…

  Thomas: I try my best 😀
  Åh, jeg elsker konkurranser. Er nok så langt fra fuck det system som det går an å komme her i byen 😉

  Ms Jones’s last blog post..Småsløv eksamens-assistent

 41. Ja, eller aller helst slepp me jo kven ville du ha tatt med på middag og kva ville du ha ete-spørsmålet. For det er jo det eg ikkje har noko svar på.

  Guri’s last blog post..Nedlagt

 42. Jeg er Maria. Jeg satset på å velge mitt eget navn siden hverken deltagere eller Eskil har møtt meg før eller vet hvem jeg er (så vidt jeg vet).

  Jeg tviler på at jeg vinner, men gjør jeg det ville det uansett vært litt bortkasta, med tanke på at jeg har en kjæreste.

  Maria’s last blog post..17. mai

 43. Okei. Eg er tilbake. Denne gonga som Scarlett.
  Litt meir normal i denne omgangen. Men sidan eg svarte sant på spørsmålet om tal på sekspartnarar kjem han sikkert til å kasta meg ut denne gonga og… *sukk*

  Og for tvilarar, i forrige runde var eg berre tull og tøys… 😉

  Guri’s last blog post..Nedlagt

 44. Jeg dropper denne runden, men følger selvsagt med på hvordan det går med dere damene. 🙂

  Og jeg kan ikke for mitt bare liv skjønne hvorfor han vil vite hvor mange jentene har hatt sex med, men meg om det. Mer eller mindre logiske forklaringer tas i mot med takk, men jeg kan leve uten. 😉

  røverdatter’s last blog post..ey, rasshøl og slasker!

 45. Han får vel strengt teke ikkje vita kor mange me har hatt sex med heller (bortsett frå dei som skriv heile reknestykket), skjønt, om ein har veldig høgt tal er det antan stor aldersskilnad ute og går eller mange parnarar.
  Og så har dette reknstykket vore stort på forumet til gaysir, og der blei/blir det presisert at ein må bruka dåverande alder, men eg kan jo ikkje oppgi gaysir som kjelde i bloggeungkaren.
  *sukk*

 46. Hei alle jenter, damer, gutter og menn i «jentehuset».

  Jeg er Lilja, og mer enn det trenger dere egentlig ikke vite, siden dere ikke vet hvem jeg er fra før. 🙂 Jeg er en leser og ikke en blogger, og jeg leser mange av «dere» fast og noen av dere sjeldnere. Ingen av dere har mottatt kommentarer fra meg som Lilja, noen av dere har mottatt kommentarer fra meg med andre nick, men så sjelden at det nok knapt vil ha blitt registrert. Som dere skjønner, jeg trives i min anonymitet og har tenkt at det skal forbli slik. Dessverre for Esquil om jeg skulle vinne (noe jeg regner som like sannsynlig som at hjertet vil trenge erstatning som kjærlighetssymbol… :-)) er jeg lykkelig gift med MIML. 🙂

 47. Åh, det er litt morsomt at flere blir med igjen! Selv om jeg føler meg bittelitt truet av alle de gode svarene, da.

  Alt jeg vet foreløpig er at han ikke skal få noe svar på det andre spørsmålet. Det kommer det ingenting godt ut av, tror jeg. :p Så får jeg se om jeg finner noe kjærlighetssymbol i løpet av kvelden.

  mirakel’s last blog post..Kjærlighet er…

 48. Mirakel: Jeg har nå mine tvil om hvorvidt en ferskis eller to som kommer inn på andra chansen kan rykke Esquil såpass ut av fatning at han må la «henne» vinne på bekostning av en av dere som han har fått flere svar fra… 🙂

 49. Hmm.. jeg vet ikke. Han kan brått bli übersjarmert, også bare glemme oss andre. Dessuten har han latt meg være med som en ekstra en gang, så føler meg generelt lite trygg. 😉

  mirakel’s last blog post..Kjærlighet er…

 50. Misstenker at Shakira, med sitt svar nå, kan være en kandidat til å bli en slik ferskingskonkurrent som Mirakel frykter…

  Vet ikke helt hvor mye han får ut av spm 2, forresten. Ser ut til å være så mange tolkninger ute og går, så det må etterhvert bli en del feilmarginer der. Mitt svar ble i alle fall helt feil, ser jeg. Men i frykt for å gi Ungkarenhjerna enda mer sannstynlighetsberegningsgrunnlag, så dropper jeg å rette opp i det, tror jeg.

 51. Herlighet, JEG ble jo nesten forelsket i Shakira. Hun virker super..! 😀 Hehe!

  Og jammen uploader jeg både denne og Esquil sin side mye i dag.. spennende, det her!

  mirakel’s last blog post..Kjærlighet er…

 52. Hehe, leste nettopp hos Eskil og tenkte ojoj, her har vi en av torsdagens vinnere om Shakira. Morsomt at det er flere som har tenkt samme tanken.

  Og hei hei til alle dere nye, håper dere trives i jentehuset! 😉

  Ms Morris/Jones’s last blog post..hora hora!

 53. mirakel: Jeg tror det ble satt opp på den måten for at det skulle være mer spennende, du var nok sikret plass allerede.

  Og i dag fikk du lang kommentar tilbake, bare til deg. Jeg tror du blir en sterk motstander fremover 🙂

  Ms Morris/Jones’s last blog post..hora hora!

 54. Eg får heilt tastatourettes av dette eg. Får lyst til å skriva dei sjukaste ting. Greide heldigvis å lata vera i denne omgangen.
  Er det ingen andre som har det litt sånn?

  Guri’s last blog post..Nedlagt

 55. Blir spennende i morgen! Synes det har vært mange gode svar og er glad jeg slipper å være Esquil og velge… Jeg må slutte meg til dere andre som skryter av Shakira – tror nok hun er med videre etter i morgen. Men lurer på hvordan han stiller kommentarene opp mot hverandre? Er det tatt kronologisk – eller «velger» han hvem han vil sammenligne (sorry – har ikke fulgt godt nok med i timen…)? Noen som vet?

 56. studinen/kamikaze

  Jeg blir litt misunnelig på Esquil jeg, som får så mange flotte kommentarer 😀

  Mirakel; tror nok du er med videre, du har skrevet og fått fine kommentarer!

  Jeg kom med en usnill kommentar da han trodde jeg var mann, så jeg regner med å ryke ut nå. Men like greit, jeg håper ungkaren får en dejt med en søt og singel dame jeg!

 57. Minneapolise – beklager, men jeg tror kanskje du blir avslørt nå 🙂 Hvis du har svart under Tirri Morris, altså. Du skriver «for mye kaffein» – en klassisk anglisisme (angloisme?) – på norsk heter det jo koffein med «o.» Hi hi.

  Og hei og hå til alle nye!

 58. Damnit, den var jeg ikke klar over en gang. Havnet ikke på koffein-kjøret før jeg kom hit, så ordet var nok ikke i mitt vokabular på norsk.

  Men så rart da, at det heter coffee på engelsk og kaffe på norsk, og så bytter de vokal når det kommer til caffeine / koffein.

  Kommer til å ta tid å venne seg til den. Det kan ikke være en vanlig feil sånn generelt vel? *håpe*

  Ms Morris/Jones’s last blog post..hora hora!

 59. Hmm.. jeg hadde ikke tenkt på det. Jeg tror heller du er gjenkjennbar fordi du skriver på en Minneapolise-måte. På samme måte som jeg tror det er lett å kjenne igjen meg.

  Og jeg er spent på i morgen. Syns det er helt utrolig mange bra svar! Dere er jo så kreative..!

  Men hvem skal være ungfrue/bachelorette, da? Den som kommer på andreplass, sånn som de gjør på tv? :p

  mirakel’s last blog post..Kjærlighet er…

 60. Hahaha, dette kommentarfeltet lever sitt eget liv. Jeg har ingen oversikt lenger 😀 Jeg stemmer dog for at andreplassen fortsetter tradisjonen. Jeg er ganske klar for å sjekke opp noen andre enn Esq 😀

 61. Hvis Shakira viser seg å være mann, så håper jeg han blir den neste ungkaren. En person som kan spillet, i alle fall 😉

  Men det hadde vært interessant å få en ungkarenkvinne også. Har aldri prøvd å sjekke som mann, kunne vært en artig erfaring å prøve det…

 62. studinen/kamikaze

  Lilja: Jeg tror ikke det er noen logikk i hvordan han setter opp hvem som duellerer, foruten at han kanskje gjør det så han får beholde dem han vil 😉 Men i morgen er det vel ikke dueller, ettersom det er en av de gamle som ryker ut og to av de nye som får bli.

  Jeg merket overhodet ikke Minneapolises kaffein, og med så mange svar er det sannsynlig at ungkaren ikke merker det heller!

 63. Hvis Shakira er mann skal jeg vinne.. om ikke jeg vinner denne runden, selvsagt. :p

  Hm. Jeg foreslår en singel dame på ungkvinnen. Det bør med andre ord bli meg eller Athina. Dere andre er jo godt gift, hele gjengen. Lucky bastards. 😉

  mirakel’s last blog post..Kjærlighet er…

 64. Med (stor) fare for å fornærme Shakira: min mistanke falt ganske straks på Truls (eller evt. andre som kjenner Esquil), men jeg tar gjerne feil i den saken.

  Enig i at den som blir nr. 2 burde få være neste ungkar/ungkvinne, men vedkommende burde kanskje være singel?. 🙂

  røverdatter’s last blog post..ey, rasshøl og slasker!

 65. Min hemmelige plan var egentlig å gi Shakira så mye ros at h*n skulle bli så smigra at h*n bare «måtte» stå fram her i jenterommet…

  Men ok, når du først har sagt det høyt Røverdatter, så kan jeg også si at jeg allerede har satt litt penger på at Shakira = Truls. *hysj*

  Jeg ble jo litt «misstenkt» for å være Truls i forrige runde, så jeg tror jeg kan snakke for Shakira også når jeg sier at det evt bare føles som et stort kompliment og ingen fornærmelse 🙂

 66. Imponerende at dere klarte å gjennomskue meg sånn helt uten videre. What gave me away?

  Kikker litt bak meg nå for å se om jeg har etterlatt meg karakteristiske fotspor. Kanskje det egentlig er livet mitt som er et realityshow, og alle dere sitter der og ser på storskjerm hva jeg gjør?

  Når det er sagt: Takk for den positive responsen her i jenterommet. Er godt fornøyd med å ha fått best respons fra det «riktige» kjønnet 🙂

  Jeg var opprinnelig tiltenkt å være ungkaren selv, men det passet ikke så bra for meg denne måneden på grunn av jobb. Derfor tok Esquil byrden selv. Han er grei sånn. Og er nok uansett en bedre ungkar enn jeg ville vært 😉

  Shakira / Truls’s last blog post..Roseseremoni 7->8

 67. Ah, Shakira er Truls!? Haha! Jeg ble ihvertfall litt lurt.

  Men da foreslår jeg at Truls kan være ungkar neste gang (hvis ikke det blir jenteungkar, da). Du fikk jo meget god respons her inne, og da var du ikke en gang mann. 😉

  Ellers jeg er superfornøyd med å ha gått videre. Syns det er lenge å vente til tirsdag, men det må vi vel.. bare litt langtekkelig, liksom.

  Vel vel. Gratulerer til dere som gikk videre, og bedre lykke neste gang til dere som ikke gjorde det.

  mirakel’s last blog post..Kjærlighet er…

 68. Truls: du visste det kanskje ikke, men du er egentlig virkelighetens «Truman Show» 😉

  Hmmmm… syns dette prosjektet får frem paranoide tendenser i den ene etter den andre her, jeg?

  What gave you away?
  Faktisk tenkte jeg ikke tanken «Truls» mens jeg satt og leste Shakirateksten i går. Men utover kvelden, så gikk det opp for meg at denne følelsen er det få som klarer å skape. Mange skriver så bra at man koser deg der og da, men få skriver så bra at man sitter og er imponert i flere timer etterpå. Dermed ble konklusjonen at enten har jeg gått glipp av en innmari bra blogger der ute, eller så er det Eskil som har skrevet teksten selv… Eller, og mer sannsynlig, så må det være Truls 🙂

 69. Mirakel: Ja, det er ikke lett å skrive som noen andre enn seg selv. Jeg går tilbake og sletter ord og utrykk som er litt for typisk meg, og bytter dem ut med noe mer normalt. Og jeg har strengt forbud mot engelske uttrykk, men det blir likevel veldig elise til slutt. Prøver å kompensere med å snike inn småopplysninger som ikke passer.

  Jeg stemmer også på Truls som neste ungkar, eventuelt med en ungkarskvinne imellom.

  Hvorfor var det ingen bra menn å vinne på nettet da jeg var singel??

  Ms Morris/Jones’s last blog post..hora hora!

 70. Jeg ser i kommentarfeltet inne hos vår main man at han «har en del halvmistenkte på blokka». 🙂 Kjenner det er veldig greit å kunne skrive på min egen måte uten å bli avslørt, eller måtte redigere meg selv, slik noen av dere andre har nevnt tidligere at dere må…

 71. Jeg har vært Avil sin stand-in i dag siden hun er i sommerhus uten nett, men det er best hun er hjemme før tirsdag, mer enn å ta i mot rosen på hennes vegne tør jeg ikke.

 72. Ser bare at det er en bloggpost der som du har slettet, også ligger jo esquils svar der.

  Oi, nå ble jeg hun destruktive som «beskylder» deg og minneapolise for å avsløre dere selv…

  Men altså, litt feil må det være lov å gjøre – dette er jo mest et spill (hvertfall for alle oss opptatte damene). Og for oss anonyme bloggleserne er det jo som Lilja sier mye enklere å bevare – eh – anonymiteten.

 73. Jeg klarte også å poste under eget nick på en av de første rundene. 🙂 Det gikk jo greit, siden det var så mange konkurrenter igjen da.. men jeg ser du har trukket deg nå, Avil. Synd.. tror du hadde kommet langt! Men men. Da blir det litt større sjanse for oss andre. 😉

  mirakel’s last blog post..På byen

 74. Huff, så leit, Avil! *snufs*, var jo ikke sånn det skulle ende… Kyssesvaret ditt i runde 2 (eller var det 3?) er av det beste jeg har lest i Ungkaren. Den + solsikkehistorien i runde 1 og Truls sitt svar i forrige uke er tre uforglemmelige bidrag.

  Jeg kjørte på med litt personlig ironi etc denne runden. Tester om han er trygg nok på Marilyn til å se ironien istedenfor å overtolke ting til alvor. Men slikt er farlig skriftlig, og regner egentlig med det tipper i feil retning.

  Og så er jeg lite komfortabel med direkte spørsmål som «forutsetter» at jeg er singel. Kjenner inni meg at jeg liker dårlig å «lyve» om slikt, selv i denne settingen…

 75. Å nei, nå angrer jeg på at jeg gjorde deg oppmerksom på feilen, Avil! Så synd at du trakk deg, du var jo en veldig sterk kandidat!

 76. studinen/kamikaze

  Oisann, det var en hard runde. Alle tre bloggedamer ut!

  Har jeg regnet feil, eller er vi fire høyst opptatte bloggleserdamer som er igjen?

 77. Dette ble nesten litt for masse spenning for en nyvåkna kropp… *skjelve*

  Takk for duellen, Mona. Ble ganske nervøs da jeg så at vi skulle duellere. Men det gikk jo bra for oss begge, jo… 🙂

  Leit at bloggerne går ut på misstanke/avsløring, konkurranseinstinktet hadde foretrukket å slå ut folk på kvalitet eller flørteegenskaper 😉

  Men aller mest leit at vi går glipp av masse bra lesning jo færre vi blir…

 78. Enig med deg, beamarilyn!

  Og jeg var skikkelig, skikkelig spent på om jeg gikk videre nå, så det var litt synd at det ikke ble heeelt reell konkurranse…

  Men da får jeg ønske alle blogglesedamene lykke til videre. Måtte den beste vinne! Dvs. den singleste. Eh – dvs. den med det dårligste forholdet fra før, da, kanskje. Og det er nok dessverre/heldigvis ikke meg 🙂

  Også håper jeg de utslåtte fortsetter å henge litt i jentehuset, så det ikke blir så ensomt her!

 79. Jeg henger her, men nå har det vært stille her noen dager. Synd at Minnea og Mirakel er ute, men… Forresten, Minnea og Mirakel: Dere bør vel ikke avsløre deres identitet hos Esquil enda? Han kan jo få lov til å tvile litt på sin egen avgjørelse..? Kanskje han tok feil… 😉
  Jeg er forresten spent på å høre hvem han tror de gjenværende er. Om han har hatt sterke mistanker om kjente bloggere el.l.
  Gratulerer til dere som gikk videre i denne runden! Det er fortjent!

  røverdatter’s last blog post..midlertidig hukommelsestap

 80. Også enig i at det er dumt vi går glipp av gode svar fra de to avslørte damene, og dumt at det var på den måten de måtte ryke. 🙂 Godt jobbet av Esquil å ha lukt bort alle menn, men naturligvis dumt for han at han sitter igjen med opptatte damer… Nå kjenner jeg at det er lenge å vente til tirsdag… 🙂 Hva tenker dere andre – ryker anonymiteten ved en eventuell seier i konkurransen? Blir dere motivert til å blogge selv etter dette, og kommer det i så fall til å skje?

 81. Hi girls!

  Innom en snartur bare, reiser til Norge i dag, yay!
  Takk for kampen alle sammen, dette var jo utrolig gøy. Regnet med at jeg ble avslørt til slutt, prøvd å villede ham, men hadde avslørt for mye fra før tror jeg.

  Chattet med ham rett etter posten var ute i natt, og jeg lot han tro at det faktisk ikke hadde vært meg en liten stund, så han fikk lide litt røverdatter 😉 Var litt for fristende å se reaksjonen.

  Lykke til Kamikaze, Mona, Marilyn, Lilja! Jeg kommer til å følge med videre, det er fortsatt spennende selv om jeg er ute 🙂

  Minneapolise’s last blog post..Siste kveld i Minneapolis

 82. Lilja: om anonymiteten ryker er vel opp til den enkelte, tenker jeg. Eskil vet allerede identiteten bak navnet Beamer, men ikke så mye mer enn det. Og han vet selvfølgelig ikke at Marilyn = Beamer.

  Jeg er syk og det å være bloggleser + henge litt med på sånne ting som dette er mer enn nok for meg. Visst frister det, men om jeg faktisk kommer til å blogge selv den dagen jeg har overskudd til det får tiden vise.

  Artig å gjennom dette prosjektet ha blitt «kjent med» masse skriveferdige og artige mennesker der ute som ikke blogger. Jeg leser gjerne deres blogger, jenter. Så det er bare å sette i gang om lysten er der 😉

 83. studinen/kamikaze

  Jeg må si meg enig med resten av damene i at det hadde føltes bedre å gå videre fordi det gikk bra, enn fordi de beste damene gikk ut, og jeg tror nok at både vi og Esquil kommer til å savne svarene deres! Samtidig er det såpass gøy å være med at jeg er liten nok til å være glad for at jeg får en runde til, selv om den er på nåde.

  Når det gjelder å blogge selv, så vet jeg ikke helt… Om alle kommentarfelt var like vennlige som dette her, hadde det vært gøy, men jeg har lest nok blogger til å vite at det er nokså surt klima innimellom. Og jeg tror ikke jeg er den beste til å takle slikt.

  Jeg har beundret hvordan blant andre Minneapolise har holdt hodet kaldt og gått ut av tøffe diskusjoner med verdighet, etter å ha fått sagt det hun ville. Men jeg tror ikke jeg kunne klart det like fint.

  Til og med i et slikt prosjekt som Ungkaren gir jeg jo av meg selv, det er meg som snakker i svarene, selv om enkelte sider blir kraftig karikert. Og jeg kjenner at det knyter seg litt i meg når en eller annen anonym tilskuer føler for å offentliggjøre at det er en av oss h*n virkelig ikke liker. Så egen blogg får nok fortsette å være en drøm for denne damen.

  Av samme grunn kommer jeg ikke til å legge ut navnet mitt offisielt. Men hvis noen vil vite det, kan jeg godt offentliggjøre meg selv per email til dere som deltar eller Esquil. Det er ikke dere jeg er redd for 🙂

  Ha det fint damer, vi ses neste uke!

 84. åh nei, jeg innså nettopp att jeg ligger under seneste innlegg på virrvarrs forside som studinen/kamikaze så nå kommer det noen (fem) innlegg på rappen her, beklager!

 85. Kamikaze: Som du sikkert vet, så kan kommentarfeltet i en blogg settes på moderasjon. -At du må godkjenne kommentarer før de legges ut. På den måten slipper du nok de mest opphetede og usaklige diskusjonene. En annen ting som nok spiller inn er hva man blogger om, og hvordan man gjør det. Jeg har aldri hatt trøbbel med kjipe kommentarer. Ok, et par teite/tankeløse kanskje, men ikke noe som har vært ubehagelig eller gått på meg som person.

  Og alt dette visste du sikkert fra før, men sånn i tilfelle du har lyst til å blogge men lar deg stoppe av kommentarer som kan dukke opp. 😉

  Tror det blir en spennende finale, damer! 😀

  røverdatter’s last blog post..midlertidig hukommelsestap

 86. Jeg har også litt lyst til å starte egen blogg, og har t.o.m. en blogspot-side «på vent» der ute. Men det var dette med tiden, da. Merker jo hvor ukonsentrert jeg blir bare av en skarve Ungkar…

  Anonymiteten ryker ikke. Jeg har en jobb som gjør det viktig for meg å ikke være google-bar. Men uansett så sier jo ikke mitt egentlige navn dere noe mer enn Mona. Jeg gjør som de fleste her – skriver som meg selv.

 87. Hei på dere!

  Jeg røk ut i første runde og har fulgt litt med med et halvt øye. Er det noen single damer med i konkurransen i det hele tatt?

  Jeg er 27, sivilingeniør og har en fantastisk flott samboer. 🙂

 88. Sara: ja, det har vært med single damer, men de 4 som er igjen er alle opptatt.

  Kamikaze: jeg har ingen erfaring som blogger, og er relativt fersk som bloggleser. Men jeg har lang erfaring med diskusjoner på nett, og jeg tror man lærer relativt raskt hvilke nick man bryr seg med å ta inn over seg eller ikke.

 89. Vel blåst, ja! Jeg har en magefølelse på at Mona haler i land dette.

  Men det som nesten blir aller mest spennende med torsdag, er at Esquil skal lese denne siden!

 90. Jeg heier på beamer, som fikk inn en liten vri på oppgaven. Jeg er også veldig spent på det som skjer etter finalen, når vår mann skal lese dette… 🙂

 91. Takk, takk, Lilja. Jeg er fornøyd hvis han tar Ungkaren-Stig-referansen min på slutten der.

  Oooops, ser i etterkant nå at jeg har det samme «hele gjengen samlet» eller «stykkevis og delt», poenget som deg. Beklager, var ikke meningen å stjele. Jeg leste nok litt for raskt over deres innlegg før jeg skrev mitt.

  Tipper Kamikaze sitter og pønsker ut noe heftig bra nå 😉

 92. Ingen fare, Beamer. 🙂 Måtte den beste og singleste (fantastisk nytt ord) bloggleser vinne!

 93. Men dere – er vi nå snart i den fasen hvor vi skal diskutere hva vi vil gjøre med premien om vi vinner?

  Skal middagstilbudet «aksepteres, avslås med rå latter, eller utsettes til fremtiden?»

  Selv tenker jeg kanskje å avslå med et smil og en god klem.

  Like fullt frykter jeg hva kamikaze nå sitter og pønsker ut… Hun har seilt opp som en liten favoritt, synes jeg.

 94. Hei damer!

  Nå er mitt siste svar også inne… og dessverre er det ikke slik at jeg har sittet og pønsket, jeg har hatt deadline og fullt opp.

  Det var pent sagt, men jeg føler meg ikke som en favoritt. Til det har jeg flørtet alt for lite, jeg klarer ikke det uten å faktisk være på sjekkern. Jeg var med for underholdningens skyld, min egen og forhåpentligvis også andres, og er veldig glad for at Esquil synes jeg er morsom — det var uventet, jeg pleier ikke å føle meg som den morsomme jenta.

  Åh! Jeg missunner Lilja den der «vil du ha denj her Lilja»-kommentaren! Den var fin 🙂

  Hvis jeg mot alle mine forventninger skulle få middagstilbud så blir jeg nødt til å takke nei, men jeg kanskje kan ta en Sonja og ønske meg en matematikkuke i stedet? Men i den her konkurransen får man så mange fine komplimenter når man ryker ut at jeg gleder meg nesten til den biten også 😉

 95. Lilja; wow, den kommentaren satt! Hærlig.

  —–
  Kamikaze: jeg fikk i alle fall lyst på middag hos dere 🙂

  …men jeg har sett nok Ungkaren på tv til å vite at der familie erstattes av festlige venner, så ryker jenta uansett hvor søt og snill hun er. Blir spennende å se om denne Ungkaren viser seg å velge annerledes enn sine tv-forgjengere?

 96. vel, i en vanlig ungkaren hadde nok jeg, med mine rølpete og nerdete kommentarer, røket ut for lenge siden allikevel, så jeg vet ikke om det er det jeg ryker på 😉

 97. Jeg gidder ikke tenke så mye på hva jeg skal gjøre hvis jeg vinner, fordi jeg ikke tror at jeg vinner. 🙂 Men jeg tror nok at jeg ville kommet til å gi premien bort til noen andre – evt. tatt til takke med en kopp kaffe eller en lunsj en gang i fremtiden om det skulle passe seg sånn. Om verken kamikaze, mona eller beamer blir å finne i egen blogg så håper jeg i alle fall at vi kan ha startet en trend der blogglesere også kaster seg med på slike karuseller som dette. Tror nok vår kjære ungkar kan få en post eller to å skrive om det, dersom han vil, da. Jeg setter en tier på Beamer som vinner.

 98. Hehe. Nå begynner det å ligne på ordentlige Ungkaren der inne – jeg kan se meg selv stå slukøret tilbake når kamikaze bare tar han i armen og reiser avgårde i ballong, og så kan jeg se for meg ansiktet til kamikaze når esquil stuper ned i tjernet til mona… *hehe* Litt av en actionfylt finale!

 99. hihi, nå blir det gøy 🙂 enda bra deadlinen var i går, ellers hadde jeg gått glipp av moroa!

 100. Ha ha ha! Noen her som så første episode av amerikanske ungkaren på mandag? Og fikk med seg damenes anstrengelser for å få «first impression rose»? Vi står ikke tilbake for noen av dem!

 101. Syns Eskil skal ha skryt for at han først klarte å sile bort alle mannfolkene, så alle bloggere han kjente fra før, sånn at han står igjen med 4 lesere han vet lite eller ingenting om i finalen.

  At noen av oss er opptatte tror jeg han regner med. Han har jo vært inne på et par ganger at det er lettere for de opptatte enn de single å flørte etc fordi det for oss bare er et spill. Mens for de det evt kunne være litt realisme i, så blir det vanskeligere… Jeg tror Marilyn har fremstått som for lite redd, og dermed avslører at jeg ikke er singel. Men det har jeg egentlig trodd hele vegen…

  Syns Mona har vært veldig god på å spille singel. Det svaret til «hvorfor er ei super dame som deg singel»-spørsmålet, var genialt i så måte. Kamikaze har med sine selveklærte rølpete kommentarer også klart å fremstå som lite etablert. Og så drar jo Lilja fram det ene flørtegullkornet etter det andre her i innspurten… Så jeg syns konkurransen står velig åpen!

 102. En Kleinflaske er en 2-dimensionell geometrisk figur som bare har en side! Det vil si at innsiden og utsiden er den samme. Hvis man heller vann i en Kleinflaske så rennerr det ut, ettersom innsiden også er utsiden, og hvis man har en Kleinflaske på seg som kjole, er man praktisk talt naken 😉

  Nå hører det med til saken at en Kleinflaske ikke «får plass» i tre dimensjoner, man behøver fire for å forestille den. Derfor var det nyttig å dra til en annen dimensjon (jeg har nok sett litt for mye på Indiana Jones). Man kan forsøke å klemme den inn i tre dimensjoner, men da går den i stykker; den får noen overkrysninger som den ikke skal ha. Du kan se noen eksempler her på hva det blir til: http://www.kleinbottle.com.

  Et analogt eksempel som er litt lettere å tenke seg er et Möbiusbånd (http://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%B6bius_strip), den har også bare en side, og kan ikke klemmes ned i et todimensjonellt plan uten at du ødelegger strukturen (dvs bretter og overlapper). Det som skjer da, ligner det som skjer når du klemmer inn kleinflasken i tre dimensjoner.

  Att sånt 🙂

  Det var dagens matteleksjon, nå håper jeg Esquil bestemmer seg snart!

 103. Jeg har nok helt klart undervurdert betydningen av Mandelbrots fraktat og andre matematiske underfundigheter som jeg ikke skjønner et pøkk av. 🙂 Liker å kalle meg klok, men etter å ha lest kamikazes svar på Kleinflaskekjolespørsmålet forstår jeg absolutt nada – så all ære for å sjarmere en matematiker med matematikk. Dit hadde jeg aldri kommet. Jeg er så stolt at jeg gløder av Blogging with a purpose-prisen, og jeg tror nok jeg tar den med meg og starter en blogg nær dere om ikke alt for lenge. Om jeg får det til, da. 🙂 Dette var kjempegøy – håper jeg ser dere i kommentarfelt rundt omkring etter hvert! Klem til jentene for god tone i jentehuset! 🙂

 104. Må pressisere at min kommentar ikke var ironi. Bor sammen med en ingeniør, og ber stadig om slike leksjoner. Føler jeg har gått glipp av noe kjempegøy med å ikke ha studert slike ting selv 😉

 105. wow!

  argh!

  4 gifte damer i finalen ja … life sucks and then you die 🙂

  Skulle jo aldri kastet ut mirakel når jeg skjønte hvem hun var. og athina, hvor ble det av deg?

  shakira/truls-kommentaren som dere likte så godt fikk seg et skudd for baugen da noen (minnea?) gikk inn i bloggen min for å heie på den. jeg vil jo ikke la meg påvirke, det er som når mora di kommer drassende med en dame hun vil du skal date.

  og det var jo bra. for jeg stemte jo på truls’ anonyme bidrag i nesten hver bloggidol-runde, og hadde ikke peiling på hvordan jeg skulle bli kvitt ham hvis han var med her.

  Esquil’s last blog post..Den siste roseseremonien, 4->1

 106. Det er ok Beamer, jeg er såpass fagidiot at det falt meg inn at du kunne ment det ironisk… 😉

 107. Esquil ang Truls: a-ha, så til en annen gang vet vi nå altså at vi kan bli kvitt brysomme konkurrenter ved bare å rose dem litt? 😉

 108. Oops, det var ikke meningen å ødelegge for Truls. Jeg ante ikke hvem Shakira var da jeg skrev kommentaren, men det var positivt ment.

  Og å sammenligne meg med mammaen din, Eskil da!

  Gratulerer med seieren Kamikaze 🙂

  Minneapolise’s last blog post..Å oppdage Norge på nytt

 109. «Chattet med ham rett etter posten var ute i natt, og jeg lot han tro at det faktisk ikke hadde vært meg en liten stund, så han fikk lide litt røverdatter ;)»

  stemmer, men jeg led jo ikke, jeg ble jo en kort periode happy for at jeg kjente en kul dame mer enn jeg troddde.

  Esquil’s last blog post..Den siste roseseremonien, 4->1

 110. «Takk, takk, Lilja. Jeg er fornøyd hvis han tar Ungkaren-Stig-referansen min på slutten der. »

  må skuffe deg der, beamer, jeg så ikke et sekund av ungkaren i år. ser lite TV nå som jeg har andre muligheter. men var veldig hektet de første årene.

  Esquil’s last blog post..Den siste roseseremonien, 4->1

 111. dere virker som like trivelige damer her som i min blogg. så jeg føler meg ikke så lurt.

  kamikaze, hvilken kommentar siktet du til her:
  «Åh! Jeg missunner Lilja den der “vil du ha denj her Lilja”-kommentaren! Den var fin :)»

  Esquil’s last blog post..Den siste roseseremonien, 4->1

 112. Esquil, det var kommentaren «Esquil, vil du ha deinn her Lilja?» (jeg stavet feil), nummer 4 i siste konkurranse-kommentarfelt.

 113. Det går fint, Esquil. Et sunnhetstegn på alle måter, det 😉

  Da tar jeg forklaringen:
  Årets norske Ungkar hadde ingen roser, men satt/sto stort sett med tindrende øyne og fårete smil og sa «Jeg vil… *et par smånervøse blinketics med øynene påfulgt av et enda mer fårete smil* …hvis du vil… at vi» til den han ville ha med videre.

  Men du fikk med April Stevens-sangen jeg tydde til på kyssespørsmålet i runde 2? Regna ikke med at du skulle ta den, altså. Men syns sangen passa bra. Poster link på nytt så du slipper å scrolle: http://www.youtube.com/watch?v=XZoiTfxtYxk

  Her er teksten:
  http://www.lyricsdownload.com/april-stevens-teach-me-tiger-lyrics.html

 114. beamer, nei, jeg tok ikke den. synd, for i og med at jeg ikke skjønte det, og stilen var litt snodig, ble jeg mildt friket ut av akkurat det svaret. Mildt.

  Esquil’s last blog post..Idrettspsykologi

 115. Hehe, hvis du ble (mildt) friket ut på den måten jeg tenker, var det godt jeg ikke oversatte resten av teksten når jeg først var i gang…

  Jeg trodde egentlig du skulle finne på å google «marilyn» + «tiger». Da hadde du funnet den. På Youtube ligger det nemlig mange klipp posta av folk som tror at det er Marilyn Monroe som synger.

 116. Det er noen uker siden, men jeg har forstatt ikke klart å fordøye synet av denne versjonen helt:

 117. Tilbakeping: Revolusjonært roteloft » Hvilket innlegg i bloggen min har…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.