Jåleri for nerder

Siden vi alle vet at det er moteblogging som er veien til blogg-suksess om dagen har Revolusjonært Roteloft de heteste motetipsene. Og da snakker vi ikke fjase-trend for 18 år gamle jenter, men stylingtips for motebevisste nerder og lesehester! Her er sommerens «må ha»!

Først ut: Litterær parfyme!

Neil Gaiman

Nei, du vil ikke lukte roser, musk og fioler. Nei, du vil ikke lukte Calvin Klein, Kenzo eller Armani. Du vil lukte som figurer fra Neil Gaiman og Terry Pratchett-romaner, som Mad Hatter fra Alice in Wonderland og Spider fra Anansi Boys. I tillegg kan du få fine, lite feminine parfymer med lukt som «War» og «Pollution». Disse, og mange fler er i salg hos Black Phoenix Alchemy Lab, og kommer i alkoholfrie, lekre og allergikervennlige utgaver.

Xhtml-smykker!

Html-armbånd og øredobb

Det holder ikke å ha nerdepynt, skal du ha html-smykker, er det viktig å ha noen som validerer. Dette er skikkelig xhtml 1.0 strict, og er i et sett med armbånd og øredobber. Husk- ingenting er viktigere enn å ha et velformatert hode! Smykkene er laget av Natasha, som har en designportefølje her.

XKCD-tilbehør
Xkcd-t-skjorte
La oss innse det: Ingen er en større trendsetter enn Randall Munroe, enten det gjelder å lage innendørs ballbasseng eller innkjøp av hamsterhjul og elektriske rullebrett. Du er rett og slett ikke komplett uten xkcd-tilbehør i sommerens garderobe, og t-skjorten over er midt i blinken for en realfagsnerd nær deg. Vitenskap funker! Kjøp det du trenger her.

Spesielt for herrene:

Åttebits slips
Ja, Thinkgeek er som alltid trendleverandør for hele den nerdete verden. Og ingenting er vel bedre enn et åttebits-slips til herrene? Ja, Mario ville vært stolt av deg. Bestill ett her.

For alle kvinnelige bloggere:
Nerdetruser
Skrem nye, potensielle partnere med disse trusene! Bedre å være brutalt ærlig – du kommer tross alt til å blogge dette! Bestill artig undertøy og mer til her.

Ja, da venter vi bare på at ulike nettbutikker kommer til å begynne å sende meg klær i posten. Woho, jeg kommer til å bli rik ^_^

,

8 kommentarer til “Jåleri for nerder”

 1. På Shanalogic har de også mye fint..
  Som:
  – Mansjettknapper av en slags databrikke.
  – Diverse armbånd/smykker med ledninger,slike vater-sak osv. Også som nøkkelhank.
  – Lego-mansjettknapper/smykke/ring/armbånd.
  – Rubixkubeøredobber
  – Med mer

  Geniale siden 😀

  http://www.shanalogic.comc

 2. cooool smykke!

  jeg fant faktisk et litt nedete aksessorium på h&m i går: en ring hvor det sto “check out my blogg”. bare synd at skrivefeilen var masseprodusert.

  Binka’s last blog post..Røykskyer

 3. åh. htmlsmykkene er faktisk helt nydelige… montro om de finnes som charms, så man kan klare seg med tagger man liker?

  Jeg ville nemlig aldri pynta meg med en eller for jeg syns de uhåndterlige og dumme.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: