Zombiedager

6 kommentarer om “Zombiedager”

  1. Eg har vore livredd kvar dag denne veka for at eg trur det er feil dag og det eigentleg er fredag og eg skulle ha hatt eksamen… Det hjelper på ingen måte at eg har tatt ferie frå jobben min for å lesa, då er det jo INGENTING som indikerar kva for dag det er.

    Guri’s last blog post..Nedlagt

  2. Martin: Jeg så programmet og ble skremt. Utrolig hvor fort det går før man begynner å «koble ut». Jeg tenkte først at 48 timer var lite, men så etter hvert at det var passe.

    Kjente meg igjen i mye av det der. Særlig den biten av ikke å hvite hviken tid det er på døgnet. Lå litt for lenge i en narkose en gang, og ble vekket etter 2 og et halvt døgn. Gjett hvem som var døgnvill og hadde det tøft.

    Prøver selv å konvertere fra B til A, men nå sitter jeg alt for lenge oppe å skriver kommentarer, så det funket visst ikke så godt i kveld 🙂

    Eugenie’s last blog post..Ikke alltid man tenker før man spør 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.