Zombiedager

Hjernen min har skrudd seg av. Jeg satt i tretiden i natt og grublet: «Insomnia eller sovepiller? Insomnia eller sovepiller?» Det ble sovepiller, selv om døgnrytmen gikk i stykker og jeg har en hjernekapasitet som en selvdød spekeskinke idag. Ja, jeg har sånne hang-over-piller som egentlig var allergitabletter i tidenes morgen, men som ble byttet ut fordi alle allergikerne sovnet.

Jeg prøver å lage meg frokost, og sitter tålmodig og venter på at den skal steke. Middagsrester og kakerester. Ikke blandet sammen. Så sløv er jeg ikke. «Hm. Den har ligget lenge, men ikke fått farve.» stusser jeg mens jeg snur på maten i stekepannen. «Men det er jo varmt nok i massevis. Nesten for varmt?» Så er jeg nær den andre, ledige platen ved en feil. Au! Jeg har skrudd på feil plate!

Jeg sender feil e-post til feil person, søler mat på klærne mine, bommer på munnen når jeg skal drikke vann og er generelt sett ubrukelig. Som bonus har jeg fått Ordentlig Forfatterblogg på Forfatterbloggen.no. Dette er selvfølgelig bare en utkrøpen vits, jeg greier ikke logge meg inn og sitter og river av meg håret for hver 500-feil og 404-feil jeg får. Til slutt viste det seg at hele driten brakk om jeg ikke trykket av på «Husk meg!», siden jeg lagrer passordene i Opera, ikke på siden jeg bruker.

Jeg knoter rundt på sidene og innser at «Ok, dette er kanskje enda dårligere en VG-blogg software-messig.» Likevel- hva gjør man ikke for å få lov til å stå under listen av forfattere?

Og jeg vet at jeg er ikke forfatter før det har kommet bok, og det kommer ikke bok om jeg ikke skriver den ferdig og det er himla vanskelig å skrive ferdig når man er zombiequeen på zzzzovepiller som ikke har styring på hvilken dag det er. «Er det ikke onsdag?» «Nei, det var pinse på mandag, vettu! Du tenker feil!» «Åh, så da er det…torsdag? Tirsdag? Tredje dag jul?»

Kanskje jeg bare skal gå og legge meg igjen. Ellers setter jeg bare fyr på huset med en feil, faller av toalettet og brekker lårhalsen eller drukner i forsøk på å dusje.


6 kommentarer til “Zombiedager”

  1. Martin: Jeg så programmet og ble skremt. Utrolig hvor fort det går før man begynner å “koble ut”. Jeg tenkte først at 48 timer var lite, men så etter hvert at det var passe.

    Kjente meg igjen i mye av det der. Særlig den biten av ikke å hvite hviken tid det er på døgnet. Lå litt for lenge i en narkose en gang, og ble vekket etter 2 og et halvt døgn. Gjett hvem som var døgnvill og hadde det tøft.

    Prøver selv å konvertere fra B til A, men nå sitter jeg alt for lenge oppe å skriver kommentarer, så det funket visst ikke så godt i kveld 🙂

    Eugenie’s last blog post..Ikke alltid man tenker før man spør 🙂

  2. Eg har vore livredd kvar dag denne veka for at eg trur det er feil dag og det eigentleg er fredag og eg skulle ha hatt eksamen… Det hjelper på ingen måte at eg har tatt ferie frå jobben min for å lesa, då er det jo INGENTING som indikerar kva for dag det er.

    Guri’s last blog post..Nedlagt

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: