Romantisk weekend

Idag, 17. mai, har Mr. Jackson og jeg vært sammen i fem år. I morgen, den 18. har vi vært gift i tre år. Jeg har romantikkblogget om oss før. Her ligger sangen jeg skrev til bryllupet vårt, her er et innlegg om hvordan jeg forelsket meg i mannen min under demonstrasjonene mot Irak-krigen og her er et par innlegg om hvor ufint sjarmerende han kan være. Ikke minst hvor nerdete romantisk han er.

Jeg har kjøpt jordbær, ryddet huset, skrevet intern kjærlighetspoesi på post-it-lapper og er klar for å blåse i barnetog, ballonger og brysomme feiringer av nasjonaldagen til fordel for mannen i mitt liv. To dager i strekk, siden vi har dobbeltjubileum hver mai. Her er et gammelt bilde til glede for nye lesere av Mr. Jackson og meg. Det er mai, vi er nettopp blitt sammen og vi er 16 begge to. Flagget har selvfølgelig riktig farve i forhold til høytiden. Stryk kristenkorset og andre Øverland-sitater osv.

Kyssebilde med rødt flagg

Og da tenker jeg at alle vet hvorfor mannen og jeg er fraværende? (c;

,

15 kommentarer til “Romantisk weekend”

  1. Jeg hadde egentlig bestemt meg for ikke å kommentere noe før jeg hadde lest ut bloggen din, men nå bare måtte jeg. Det bildet er helt fantastisk! Det er som om dere oppsummerer hele LesMis i et bilde, bedre enn noen skuespillere jeg har sett. Absolutt nydelig bilde!
    (Husker du meg, forresten? Vi møttes første mai i år)

  2. Som manuset til en venstrevridd romantisk blockbuster, med ekte levedyktige mennesker og politisk innhold. Jeg ville sett den;p Gratulerer=)

    Julie’s last blog post..Sånn er det

  3. Yay! Laer? Det skulle borge for morsomme feiringsdager… 😉 Neida, tulla bare. Men altsaa: grattis! Ha det fint og hold deg langt unna laptopen om du vil. Det er deg vel unt!

    Alter Ego’s last blog post..I de beste familier

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: