Gale damen innrømmer:

Det er skummelt å skulle skrive boken ferdig. Who knew? Da har jeg nemlig ikke mer jobb å dope meg på. Det er som å sitte med en diger godtepose du trodde aldri skulle gå tom og se at det er tre sammenklistrede drops igjen på bunnen. Jeg seigpiner meg selv, trekker skrivingen i langdrag, sparer på ting jeg har gledet meg til å skrive. Jeg tegner nakne damer laaangsomt. Jeg leser kildene mine to ganger. Jeg somler i innspurten. Jeg kunne vært ferdig til gjennomlesning for to dager siden. Det er litt trist at hodet mitt og jeg ikke er bedre venner enn at vi må ha et fellesprosjekt for å holde ut med hverandre.

,

7 kommentarer til “Gale damen innrømmer:”

 1. Slik er det ofte, jeg jobber i perioder og går fullstendig opp i det fra morgen til kveld (ofte natta med). Selv om jeg blir sliten og lei er det grusomt når det så slutter… da strever jeg ei stund.
  Tror nok det er viktig å ha noe nytt, ei bok, et tegneprosjekt… et eller annet å sende fokus på.
  Du greier det nok.

  Graylady’s last blog post..En deilig dag

 2. Trøst deg med at det i det minste er en bok du har det sånn med, du. Selv fordypningsoppgaven min måtte man nesten brekke opp fingrene mine for å få inn før fristen. 😉

  De blir jo litt babyer også, gjør de ikke?

  Lin’s last blog post..ADHD – på den positive siden

 3. Kjenner igjen den følelsen. Men det får en i alle fall til å nyte det en holder på med enda mer. Og etter hvert som salget tar av, kan du jo begynne på en oppfølger. For menn? En feminist kan sikkert hjelpe mennene på mange måter. 🙂

 4. Vel, bare en ting å gjøre da Ida: finne et nytt prosjekt som du kan ha sammen med hodet ditt 🙂

 5. Post-prosjekt-abstinenser er et kjent fenomen. Jeg er straks ferdig med skriftligeksamen nå og aner slettes ikke hva jeg skal gjøre etterpå. Hva med et kafebesøk på haugen i juni for å dempe trangen til å gjøre noe nyttig? Sol, sommer og avkobling?

  Peter’s last blog post..Tobakkens utvikling og fermentering

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: