For your information:

Ja, jeg er selvfølgelig på galehuset igjen. Så mye for frisk og sprek. Ja, man blir dårligere behandlet som dame med skamklippet hår enn som dame uten skamklippet hår. Vil du ha god behandling i norsk psykiatri? Forsikre deg om at du virker ladylike nok.

Ja, pc’ene på sykehuset kjører windows 2000, har bare IE6 og er de tristeste, mest virusinfiserte små tingene jeg har hilst på siden skolepc’ene med Windows 98. Vi kan late som om dette bare var min smarte plan for å endelig få testet utseende på bloggen i IE6, og ikke et sykehusopphold utløst av utstrakt emo-oppførsel.

Ellers- jeg anbefaler alle å kjøpe seg neste nummer av Fett, siden jeg har bidratt med en tegneserie der jeg har tegnet meg selv som lubben, udregelig Bondpike. Dette kan du rett og slett ikke gå glipp av.

Om det går bra med meg? Det går hvert fall bra med prosjektene mine, selv om dere stakkars leser kan bli utsatt for mer galehusblogging fremover. Heng med.

,

16 kommentarer til “For your information:”

 1. Det er rart hvor vanskelig det skal være å skrive noe på slike innlegg. Kanskje fordi jeg ikke kjenner deg noe særlig, kanskje fordi jeg har jobbet i psykiatrien – og dermed tenker at jeg burde vite mer hva som er riktig å si. Vel, det gjør jeg ikke.

  Lykke til, ihvertfall. Bruk tiden til å komme deg på føttene igjen. Det er jo det disse galehusene er til for.

  Klem, mirakel

  mirakel’s last blog post..På byen

 2. Det er da forbasket at livet skal ha slike luner på lur til deg, Virrvarren vår.

  Men vi heier på deg – alltid!

  *klem*

 3. God bedring, lille venn.

  En tanke slo meg: Det er vel ikke sånn at du humorblogger om å være p(syk) for å please oss? Det må du ikke, Virrvarr.

  Ta vare på deg selv, hør på de flinke menneskene (For det er vel flinke mennesker på galehuset?), spis sviskekompott og finn tilbake til friske Virrvarr igjen.

  Jeg tenker på deg.

  hege’s last blog post..Tenk det, Torberg Falch

 4. Har vært innom her noen ganger men første gang jeg kommentere. Synes du er modig og åpen om det du driver med, ønsker deg alt godt og at ting ordner seg for deg.

 5. Dumme hjernen som slår seg vrang i hytt og gevær.

  Lykke til med galehuset. Håper det gjør deg glad og fredfull, – eller hva nå galehus har som mål å gjøre med deg.

  Evt, – kos deg med fiskeboller, kålstuing og sviskekompott.

  marthe glad’s last blog post..Fortid

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: