Ønskeliste til neste bok

Jeg vil gjerne ha:

 1. Forbud mot å sende meg ting i .docx- format. Stakkars vaskeseddelen min.
 2. Kursing av forlaget i redigering av pdf, html eller lignende, så jeg hadde sluppet og sitte de siste dagene før innlevering i et flere hundre sider langt .doc-dokument.
 3. Eventuelt en konservativ, ikke-datakyndig redaktør som sa «Samme for meg hvordan du skriver skiten. Send det på papir.»
 4. At Open Office ble lettere å installere på Windows 2000, så jeg slapp å få .wps-filer fra medforfatteren min.
 5. .wps-støtte i Open Office hadde også vært bra. Ja, jeg vet at Word sluttet å støtte formatet for evigheter siden, men enkelte folk jobber faktisk i Works fremdeles.
 6. Forståelse av semantikk i dokumenter, hos folk generelt. «Ok, så det er faktisk forskjell på å sette noe som overskrift og å bare skrive det jeg vil ha som overskrift med Caps Lock, fete typer og større font. Who knew?»
 7. En generell forståelse av at .doc-filer er schvæære når de kommer opp i litt lengde, og at om du mailer noen mange på en gang, kan e-posten til en stakkars knele, eller mailen kan rett og slett gå rett i spam-filteret.

*Elitistisk-format-nerd-sukk*

, ,

7 kommentarer til “Ønskeliste til neste bok”

 1. Du har min sympati! :o)

  Selv holder jeg på å teste ut et program for Mac som heter Scrivener. Word for Mac kræsjer bare når jeg kommer over 50 sider, så jeg måtte ha et alternativ.

  Men jeg er virkelig for en felles standard for alle maskiner og operativsystemer!

  Trips & Tics’s last blog post..Ejakulere – ny betydning

 2. Jeg har med tiden lært meg å hate alt som kommer fra Redmond, WA!
  For tiden sliter jeg med et dokument med masse sub-dokumenter som skal redigeres separat og så innlemmes i en ny versjon av det opprinnelige dokumentet. Firmaet forlanger at det hele gjøres i Word, selvsagt, så halvparten av tiden brukes på å rette opp feilene Word legger inn på egen hånd.

  Det ville sikkert vært enklere å bare hakke det inn i granitt. Selv her i Iowa, hvor det ikke finnes granitt.

  Marina’s last blog post..The drink’s on us!

 3. Apropos formater, hverken jeg eller pc’en min forstår den siste filen du sendte meg, da den kom i et særdeles vanskelig format. Forståelse for de inkompetente, bitte, og send meg din hjemmesnekrede erotikk i .doc. Gi meg eventuelt et kurs i pc-bruk. Takk.

  Grevinnen’s last blog post..Mens Grevinnen var ute etter øl

 4. Thlom’s forslag understøttes; i tilfelle det er for komplisert foreslås morsekode via lommelykt fra et sted passe langt bort.

  Håper forøvrig irritasjonen over dataformat overdøver livets andre komplikasjoner.

  Hilsen en hjärnskakad Eli-Hagen-på-sykkel-kamkikaze

 5. Jeg har lært meg å virkelig forakte docx. filer, de er umulig å åpne annet enn på mac! Jeg fikk mine problemer på skrivelinjen når jeg sendte til læreren og han ikke fikk printet de ut. Docx. er ikke stas.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: