Ønskeliste til neste bok

7 kommentarer om “Ønskeliste til neste bok”

 1. Jeg har lært meg å virkelig forakte docx. filer, de er umulig å åpne annet enn på mac! Jeg fikk mine problemer på skrivelinjen når jeg sendte til læreren og han ikke fikk printet de ut. Docx. er ikke stas.

 2. Thlom’s forslag understøttes; i tilfelle det er for komplisert foreslås morsekode via lommelykt fra et sted passe langt bort.

  Håper forøvrig irritasjonen over dataformat overdøver livets andre komplikasjoner.

  Hilsen en hjärnskakad Eli-Hagen-på-sykkel-kamkikaze

 3. Apropos formater, hverken jeg eller pc’en min forstår den siste filen du sendte meg, da den kom i et særdeles vanskelig format. Forståelse for de inkompetente, bitte, og send meg din hjemmesnekrede erotikk i .doc. Gi meg eventuelt et kurs i pc-bruk. Takk.

  Grevinnen’s last blog post..Mens Grevinnen var ute etter øl

 4. Jeg har med tiden lært meg å hate alt som kommer fra Redmond, WA!
  For tiden sliter jeg med et dokument med masse sub-dokumenter som skal redigeres separat og så innlemmes i en ny versjon av det opprinnelige dokumentet. Firmaet forlanger at det hele gjøres i Word, selvsagt, så halvparten av tiden brukes på å rette opp feilene Word legger inn på egen hånd.

  Det ville sikkert vært enklere å bare hakke det inn i granitt. Selv her i Iowa, hvor det ikke finnes granitt.

  Marina’s last blog post..The drink’s on us!

 5. Du har min sympati! :o)

  Selv holder jeg på å teste ut et program for Mac som heter Scrivener. Word for Mac kræsjer bare når jeg kommer over 50 sider, så jeg måtte ha et alternativ.

  Men jeg er virkelig for en felles standard for alle maskiner og operativsystemer!

  Trips & Tics’s last blog post..Ejakulere – ny betydning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s