Forfatterstudiet, og teksten som fikk meg inn

25 kommentarer om “Forfatterstudiet, og teksten som fikk meg inn”

  1. Bø-vitser er det beste som finnes. Eller i det minste blant topp 10 da. Gratulerer med forfatterstudieplass! Kanke se annet enn at det kan bli bra.

  2. Passe meg selv for skumle speilbilder, i det minste trenger jeg ikke være redd for at speilbildet går til streik fordi jeg er for jålete *ler*

  3. Hysterisk morsomt, det var ikke det minste vanskelig å henge med til slutten!

    Gratulerer med skoleplass! Jeg får ikke svar før 20 juli :S

  4. Så gøy, du skal til min gamle studieplass! Ser frem til oppdateringer på om maten&praten på den gode nabo er like bra, om stallen fortsatt er like brun og sliten og ikke minst om det spilles noe bra på Kroa. Gled deg.

  5. For ei herleg novelle! Veldig bra. Asosiasjonane til Speil-Live sitt liv var mange, og sjølv om det høyrast heilt grusomt ut for oss, så er det vel (i alle fall om ein skal vere politisk «korrekt») på tide med ein speilbileterevolusjon snart:P Ja, viss det der hadde vore på ordentleg i alle fall. «Ja, du mister makt, og ja, det er ubehagelig». Mmmh, eg storkoste meg under lesinga:D Artigartig.

    Eg har ein forfattardraum sjølv (driv på med ein roman, faktisk, men eg har ikkje sendt han inn til noko forlag enno…), så det er utruleg oppmuntrande å sjå at det går an å få det til og at andre gjer det. Gratulerar så mykje med studieplassen og lykke til med både «Jenter som kommer» og skjønlitterær skriving! =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.