Deilig død

14 kommentarer om “Deilig død”

 1. Når du blir litt større skal du få lov til å lese
  The Lovely Bones av Alice Sebold; den ekte Brødrene Løvehjerte for voksne om du vil. Elsewhere er markedsført som YA, men alle vet at aldersanbefalinger på bøker er teit. Also; ring meg!

 2. Jeg leste Elsewhere for sirkus 3 år siden, og jeg satt igjen med en følese av at jeg hadde gått glipp av noe vesentlig. Følte at jeg ikke ble personlig kjent med Liz i det hele tatt og ble mer og mer irritert over at jeg ønsker å forandre måten hun ble beskrevet som. Huff, jeg skulle virkelig ønske jeg var enig i din opplevelse.

  Forøvrig er jeg enig med terapeuten over her: The Lovely Bones leste jeg ut på 1 dag. Den er MAGISK.

  Elisabeth Iskrem’s last blog post..Bildebok

 3. Åh, den er kjempefin!

  Da jeg hadde lest den satt jeg lenge og tenkte er det sånn det er, jeg skulle ønske det var sånn, jeg håper det _er_ sånn. Og så ble jeg sikkert litt underlig av meg en ukes tid før jeg klarte å komme ned på bakken. Men det får være så sin sak.

  Nå skal jeg ut og låne The Lovely Bones, for hvis den er like fin, da er den fin.

  Lykke til, forresten, Virrvarr! Jeg koser meg sånn med det du skriver!

  Solstjerneengel’s last blog post..Verdens idioti

 4. Hei du!
  Her var det nokre interessante boktips å plukka med seg som eg skal sjå litt på framover=) Forøvrig så var det der med bokterapaut eit strålande forslag tykkjer eg, endeleg ein ny ting for oss som står litt fast!

  Vilja’s last blog post..Rotlaus – rotfast?!

 5. Å kunne være bokterapeut skulle være fantastisk – men åh så krevende. Forstår godt at det er noe en bestevenninne egner seg godt til.

  Det er ikke på langt nær det samme å være bokanbefaler – men det er også fint. Fint å få anbefalinger, og fint å bli anbefalt.

  Takk til Elisabeth iskrem for Sebold: The lovely bones.

  Kan jeg få anbefale novellen Dagsnytt av anna Gavalda i Eg vil at nokon skal vente på meg?

  Ellers følger jeg spent med i bokprosjektet – ønsker dere en flott mottakelse og fine omtaler. Har stemt.

  tonita’s last blog post..Botanisk hage

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.