I love the whole world

Til glede for dere som ikke har sett den ennå, via XKCD. Fordi det er sommer, fordi jeg faktisk blir friskere og fordi verden er et fint sted.

, ,

14 kommentarer til “I love the whole world”

 1. Fint budskap. Også til og med et lite glimt av vår familens store helter for tiden, Jamie og Adam 🙂

  Bø er forresten et bra sted. Les et par novellesamlinger av Levi Henriksen som forberedelse(ok, hansskriver med bakgrunn fra Kongsvingerkanten, men relevant likevel) 😉 og husk at det er et fantastisk studentmiljø der. Bø er rock’n roll, det. I følge folk jeg kjenner som har vært der.

 2. Den der var veldig, veldig fin! Og det er veldig fint å høre du blir bedre Ida! Way to go! Blir så rørt hver gang jeg kommer innom og leser dine åpenhjertige meldinger fra Gæ’ærnland! Så nå har jeg lagt til en liten spesialsnutt til deg på min blogg sin sommerhilsen …

  Ha en god sommer!

  Tomas’s last blog post..Sommerhilsen

 3. Sliter med å få sett videoer på laptopen for tiden, men who cares, den lille teksten over er all I need 🙂

  Har forresten en venninne fra Bø i Telemark. Hun prater riktignok østlandsk-dialekt, og har bodd i USA siden begynnelsen av videregående. Men hun hevder hun er derfra, og hun er faktisk en temmelig normal og bra person, så der er ikke bare særinger og vannsklier å oppdrive. Og studentmiljøet høres fantastisk ut, så jeg tipper du vil stortrives jeg!

  Minneapolise’s last blog post..Tre gode gjerninger jeg ikke gjorde

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: