Tegnseserie, på trykk i Fett disse dager

Jeg har laget en tegneserie på forespørsel fra Fett-redaksjonen. Kjøp bladet hvis dere ikke har gjort det ennå, det inneholder masse, spennende og intressant lesestoff om kjønn og film. Kjønn og film var også temaet jeg fikk i fanget, da jeg spurte hva slags tegneserie de ville ha. Resultatet ser dere under. Legg spesielt til hvor heit jeg er som Bond-dame.

En tegneserie jeg har laget til Fett

12 kommentarer om “Tegnseserie, på trykk i Fett disse dager

 1. Jeg tenkte liksom aldri over det, at alle idealene mine var mannlige, – i så stor grad at jeg egentlig hadde mistro til jenter.

  Når jeg ikke mestra mannetingene og ikke utfylte manneidealene, – slo det meg aldri inn at det var fordi jeg allerede hadde et sett kvinneidealer jeg var forventa å fylle, og et sett manneidealer jeg VILLE fylle. Jeg trodde istedet det var fordi jeg ikke var bra nok.

  Da jeg plutselig så sammenhengen, for bare kort tid siden, var det en kjempestor aha-opplevelse, som gjorde verden mye bedre over natta.

  marthe glad’s last blog post..Informasjonsskriv

 2. Yeah, well, du VILLE være kjipe kjærringer da du var liten, så shaddap. Du VILLE være Wendy, Jomfru Marian og stesøstrene til Askepott 😛 Btw, Leiah barskere enn Luke. Men yeah, ingen vil være birolle. Ingen vil være Robin om de kan være Batman. Og om dine venner sa ‘Du må være dame’ burde du slått dem.

 3. Fikk meg til å tenke litt tilbake på min egen barndom. I gata mi gikk det som regel greit å leke en «guttrolle.»

  Det var litt vanskeligere å overbevise den søte jenta om at rollen hennes var å være kjæresten min…

  akk Aileen, min umulige kjærlighet, så få ord skal det til for å få 8årgammel Martine til å skjønne at hun bjeffer opp feil tre.

  Martine Votvik’s last blog post..prostitusjon og sånn…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.