Tegneserie: Mitt liv som pinnsvin

Selvfølgelig har dere lurt på hvordan jeg har sett ut med skamklippet hode. Jeg drar til frisøren idag for å få rettet opp noe av det verste med sveisen, men for å glede leserne mine har jeg laget en tegneserie om hvordan jeg har sett ut og oppført meg den siste tiden:

Mitt liv som pinnsvin

10 kommentarer om “Tegneserie: Mitt liv som pinnsvin

  1. Hvis man legger hendene varsomt oppå piggene til pinnsvinet, så vil det løfte piggene forsiktig. Til slutt er de helt ute. Da kan man løfte det opp i hendene og se det inn i øynene uten å bli stukket.

    Pinnsvin er søte, sjarmerende dyr, og de har vett på å passe seg for det som er farlig.

    Hege’s last blog post..Kongen og vi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.