ACEO-kort, kunst du kan ha i lommen!

27 kommentarer om “ACEO-kort, kunst du kan ha i lommen!”

 1. Dette var en fin idé! Helt etter mitt hjerte! Jeg tar gladelig imot denne utfordringen! Akkurat nå har jeg ikke anledning til å lage slike kort, men om en fjorten dagers tid lager jeg dem, og da möter jeg deg gjerne for å bytte kort, Ida!

  (ja, og bytte litt andre ting også; ord, ideer, en klem)

  🙂

  Tomas’s last blog post..Historien om en helbredelse

 2. Og forresten: ei venninne av meg har noen små «englekort» som jeg syns er aldeles skjönne, og jeg tror jeg vil basere min byttekunst på dem. De er så positivt ladet, og jeg vil gjerne bytte fra meg noen positive ladninger 😉

  Tomas’s last blog post..Historien om en helbredelse

 3. Takk for tag! Akkurat no er eg på ferie (og bedrar boka mi med nytt bokprosjekt sidan finpuss av 500 siders koloss er så vanskeleg utan arbeidsro), liksom. Så kortmekking får vente til eg er heime hos tinga mine. Gleder meg!

  Avil’s last blog post..Bukselaus i dansk småby

 4. Ja, da har jeg endelig tegnet mitt første ACEO-kort. Jeg vet ikke hva ACEO står for, men dette er et samlespillkort med bilde og navn og noen tallfestede egenskaper (selvsagt, siden alle slike kort har det).

  Sånn ellers heter jo samlespillkort CCG: collectable card game.

  Skal se om jeg kan tegne noen flere i tiden fremover, og så må jeg finne noen å bytte med …

  Tomas’s last blog post..La oss snakke om FØLELSER!!!

 5. Dette er så bra… jeg er blitt ganske hekta nå og har lagd mange slike kort, men har ingen å bytte de med:D

  Er det noen som vet om en norsk webside/ forum/ facebookgruppe eller noe lignende for utveksling av ACEO-kort?

  Hadde vært artig å utveksle via post, legge ut bilder og slikt:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.