Hvordan overleve legevaktbesøk

21 kommentarer om “Hvordan overleve legevaktbesøk”

 1. God ide, Virrvarr. Den er notert.

  Selv har jeg aldri vært der for min egen del, men du aner ikke hvor mange ganger jeg har sittet der med den eldste ungen min, det lille ørebarnet som hadde det vondest i hele verden. Og hun kom alltid inn sist. De jeg hata mest den gangen, var gutta med hund. De som kom inn på legevakta fulgt av en uniformert politimann. I sin forvirrede tilstand hadde de snubla og falt, vrikka et ben eller fått et kutt, vært i slåsskamp eller noe annet som ikke ligna på øreverk en gang. De spaserte rett inn, mens spritdunsten lå som en hale etter dem. Sorry, men jeg hata dem høyere enn dattera mi gråt over det vonde øret sitt.

  Og noe survival kit tenkte vi aldri på.

  Hege’s last blog post..Flopper Rygge?

 2. ååå, vakre minner fra legevakta…
  Husker flotte timer etter fylleskade hvor jeg ble nekta å ha beina på bordet (skoa var av og foten var i ferd med å hovne) – Det tok sin tid og de glemte meg på gipsstua og hadde ikke vennene mine savnet meg så hadde jeg vel sovet til dagen etter… Husker den gangen de holdt meg på venterommet i 4 timer fordi de ikke trodde jeg var syk, det ble innleggelse på sykhuset av det gitt. Og best av alt, den gangen jeg var så lysømfintlig at jeg til slutt satt meg i en krok med to! jakker over hodet (dette var på øyeavdelingen på sykehuset etter at jeg hadde vært i vanlig legevakt først), det jakkeoverhodet trikset funka forresten, kom plutselig inn gitt!

  Takk for flott overlevelsespakkeide, helt genial 🙂 Eneste som mangler er laptoppen så man kan blogge om opplevelsen sin 😉

  God bedring!

  moseplassen’s last blog post..Villbringebær – Rubus idaeus

 3. …men har du vært på overvåkningen?! I 5. etasje. DET er ganske ille det også, men det har de i det minste vann samt verdens vondeste kaffe. Som er hendig siden de gjerne vil holde deg der i uendelig mange timer (jeg klarte å krangle meg vekk fra å sove der, og derfor stod det i papirene mine at pasienten insisterte på å reise hjem [slik at de kunne toe sine hender hvis jeg skulle dø liksom])

  Håper du har det bedre nå og at de i det minste hadde noen svar der 🙂

  Delirium~’s last blog post..Dr. Horrible

 4. Godt skrevet! Men de private legevaktene – er mye hyggeligere og mer delikate enn den kommunale, og du kommer langt raskere inn til undersøkelse og behandling der. Men det koster! Sist ca. 500 kroner ved første besøk, så ca. 350-(eller var det 250? ved andre gangs besøk, vel og merke hvis det gjelder samme diagnose som første gang..) Vet ikke jeg, men pledd er ganske dyrt, det samme er alle de andre remediene du anbefaler, så visst man ikke spesielt er selskapsyk og elsker ha picknik på legevakten så lønner det seg kanskje heller å gå til en av de lekre private i stedet for den kommunale? Beklager at jeg kommer med slike sure oppstøt til en god blogg:-D

  Viktor Viktorsen’s last blog post..Oversikt over sosialhjelpsutbetalinger

 5. Mine erfaringer med Oslo Legevakt – både på egne vegne og med barn – er så totalt annerledes (les: positive) at jeg tror jeg bare holder kjeft, siden det later til å være opplest og vedtatt at dette er et grusomt sted.

  Tehme Melck’s last blog post..Dagens post (nesten)

 6. En arbeidskollega som fikk kappet av seg en finger, ble kjørt til legevakta med fingeren i en pose. Han satt der i mange timer, og fikk så høre, da han endelig kom inn, at hadde han kommet før kunne de ha sydd på fingeren igjen. O-yeah!

 7. Legg legevaktene ut på anbud, så sørger markedet for at de som gir så dårlig tilbud ikke overlever.

  OK, litt overdrevet, men det er sånn det går når man har monopoler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.