Så geek er Virrvarr

83% Geek

OnePlusYou Quizzes and Widgets

Grunnen til at jeg ikke kom høyere er fordi jeg aldri har sett Firefly. Jaja. Sammenlign med den forrige nerdetesten, der jeg skåret kvalmt høyt. Også bare fordi jeg kan det periodiske systemet utenat.
Denne fant jeg via Audun Wangen og ble tagget av Kristin Wangen. I det hele tatt har Kristin tatt geek-pulsen på hele nerdeblogger-land, snart.

Oppdatert: Jeg ble tægget om den nye, oppdaterte nerdetesten også. Som dere kan se, er jeg verst på litteratur og tegneserier. Ingen overaskelser, altså.


NerdTests.com says I'm a Slightly Dorky Nerd God. What are you? Click here!

Grunnen til at jeg ble så asosial? Jeg ville heller hatt T-skjorter enn øl og TV. Også via Kristin W.

13 kommentarer til “Så geek er Virrvarr”

 1. Ikkje sett Firefly???

  Dei har boksen på Platekompaniet til 199,- no.

  Og så finst den er ein finn alt anna også.

 2. Tilbakeping: Smuss.org » Blog Archive » Jeg er en geek tydeligvis

 3. Tilbakeping: Rablebloggen

 4. Oida, den blir vanskelig å slå! Jeg har heller aldri sett Firefly, må jeg innrømme. Og det periodiske system fant jeg aldri noe poeng i å lære utenat, jeg skjønte jo systemet, derfor boikottet jeg det å lære meg utenat. 😉

  Jenny’s last blog post..Mine dager som «ekte» arbeider

 5. Enda flere guder, jo! Det er jammen fint å ikke føle seg så alene 😀 Også finnes det forhåpentligvis flere som ler seg krokete av feks INTERCAL‘s syntaks med blandt annet COMEFROM, IGNORE og PLEASE.

  Petter’s last blog post..Nerd igjen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.