Så geek er Virrvarr

13 kommentarer om “Så geek er Virrvarr”

 1. Ikkje sett Firefly???

  Dei har boksen på Platekompaniet til 199,- no.

  Og så finst den er ein finn alt anna også.

 2. Tilbaketråkk: Rablebloggen
 3. Oida, den blir vanskelig å slå! Jeg har heller aldri sett Firefly, må jeg innrømme. Og det periodiske system fant jeg aldri noe poeng i å lære utenat, jeg skjønte jo systemet, derfor boikottet jeg det å lære meg utenat. 😉

  Jenny’s last blog post..Mine dager som «ekte» arbeider

 4. Enda flere guder, jo! Det er jammen fint å ikke føle seg så alene 😀 Også finnes det forhåpentligvis flere som ler seg krokete av feks INTERCAL‘s syntaks med blandt annet COMEFROM, IGNORE og PLEASE.

  Petter’s last blog post..Nerd igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s