Slik vil jeg leses

9 kommentarer om “Slik vil jeg leses”

  1. Wee! Jeg kost meg med bloggen din, diskutert den med venner, lenket til deg, kommentert når jeg har hatt noe å si (sannsynligvis anstendig;, kommer tilbake gang etter gang og forventer ikke at du skal svare på alle kommentarene mine. Så flink er jeg. 😀

    Sunniva’s last blog post..Storåsfestivalen= Gubbåsfestivalen

  2. Ehmm… med denne kommentaren har jeg vel kommet helt til punkt 5 🙂 Punkt 6 oppnås vel så fort jeg får kommlet meg til å legge deg til på lista mi…. damer med noe å si kan man ikke få for mange av på blogglista si!

    Mokki’s last blog post..Fortsettelse….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.