På spørsmålet om familie

4 kommentarer om “På spørsmålet om familie”

  1. Virrvarr, du skriver intenst og flott. Når natten kommer pleier jeg å blåse drømmer om varme sommerdager med eng, sol og badeliv inn i hodene på mine barn. Bare et lite pust på pannen så de kommer gjennom natten, om de skulle behøve det.

    Her har du åpenbart funnet din. Hvis ikke, har vi noen til overs hos oss.

    Pål H’s last blog post..links for 2008-07-18

  2. *stå rundt hushjørnet og blåse såpebobler mot Virrvarr som plukker bringebær* (Til informasjon: I mine såpebobler er det smil og sommerfuglar, små forglemmegei-blomster og forsiktig kløing bak kattungeøret, sånne ting, og når dei kjem borti bringebærbuskane, så sprekk boblene, og det fine, rolege kjem ut og klapper deg på skuldra og peiker opp på skyformasjonane på himmelen som kunne vore rare dragar og piratskip viss verda hadde vore ein film, men som med litt godvilje er ganske fine å sjå på likevel:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s