Opplysning til deg som leser:

Virrvarr er i rehabiliteringsfase. Det betyr at jeg øver meg på ting jeg ikke har fått til på en stund i små porsjoner, et skritt av gangen. Dagene fremover kommer jeg til å begynne å svare på kommentarer igjen. Det er vel noen måneder siden sist? Fra og med dette innlegget kommer jeg til å bevege meg ut i mitt eget kommentarfelt igjen.

Hva betyr det?

 • Det kan bety litt færre oppdateringer, men det betyr også morsommere diskusjoner.
 • Det betyr at du faktisk kan stille spørsmål og få svar i kommentarfeltet nå.
 • Det betyr at det er slutt med enveiskommunikasjonen ^_^
 • Det betyr at jeg håper at dere er litt snille og tålmodige med meg.

18 kommentarer om “Opplysning til deg som leser:

 1. Pia: Yay! Da føler jeg meg kul (c;

  Engeline: ❤ Jeg blir passet på av fine mennesker.

  Janne: Værsågod! Og veldig koselig at du leser meg. Velkommen til kommentarfeltet (c;

  Marthe Glad: Ooo- superhelt! Hva slags kostyme har jeg, mon tro? Tusen takk, uansett ^_^

  liksom: Takk! Det er faktisk veldig deilig å svare kommentarer igjen, selv om det er litt jobb, også (c:

 2. Hei Virrvarr!
  Koselig å se deg i kommentarfeltet igjen, og det synes jeg er bra. Jeg leser alt du skriver, men har vært sløv på kommentarfronten selv i det siste. Det er sommer, og jeg sløver i varmen, når jeg ikke frustrerer over Jareks interesse for andre hunder. Det går opp og ned her i livet.

  Håper det går bra med deg, for jeg tenker masse på deg skjønner du!

  Sommerklem fra Nord-Norge.

  Eugenie’s last blog post..Skal vi begynne med grime igjen, Jarek??

 3. Etter fuck the system syntes jeg faktisk det var litt forfriskende med en blogg som tok bort presset på å skulle kommentere litt. Jeg synes det skal være lov å ikke ta seg tid, eller ikke orke å svare. Vi er da überheldige som får lese her in the first place, det får være grenser for hva vi skal forvente fra noen som allerede yter helt gratis.

  Men yay for at det går fremover!
  *godklem*

  Minneapolise’s last blog post..Språkforvirring

 4. Eugenie: Det varmer å høre! Håper du og Jarek har det bra (c:

  Minneapolise: Jeg har egentlig syntes det har gått forbausende bra selv om jeg ikke har svart kommentarer her. Av og til har jeg fått kjipe kommentarer og tenkt «Au, her må jeg kanskje gå og svare selv, dette kan jeg ikke la stå uimotsagt», men så har jeg jo verdens beste lesere, så Avil, Delirium, Guri, deg m.fler har jo alltid svart for meg ^_^

  *klemmetilbake*

 5. Men står ikkje det i jobbeskivelsen vår då? Riddar i skinande rustning på revolusjonert roteloft? *forvirra*
  Kjekt å ha deg tilbake Ida 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.