Drømmeprogrammet for bloggseminar!

28 kommentarer om “Drømmeprogrammet for bloggseminar!”

 1. Kristin: Jupp, øl må du få! Og ja, Avil må få promotere seg. Jeg tenkte på at hun skulle få lese høyt fra boken, men egentlig bør vi jo ha en bokkiosk og en skikkelig reklamepause til henne. Hm, innspill selv, Avil?

  Eugenie: Tusen takk! Jeg håper du tar turen om det blir noe av (c:

 2. Som Thomas også skreiv, så vil eg gjerne ha med Eirik Solheim/Øyvind Solstad som kan snakke om firmablogging, noko dei (med NRKbeta) er dei einaste i landet som får til ordentleg.

  Blogging er ikkje berre for privatpersonar, sjølv om pengar ikkje må vere ein del av det (NRKbeta er reklamefri).

  tanketom’s last blog post..Til alle Googlarar der ute

 3. tanketom: Det er notert, Thomas hadde også en greie om Solheim. Jeg er ikke vel bevandret innen denne typen blogging, så alle forslag er velkomne (c:

 4. Dette fikk jeg kjempelyst til å være med på! Hva med live-blogging mens seminaret pågår, slik liknende arrangementer har gjort?

 5. Jeg kommer med noen innspill/ønsker her jeg…
  En av de tingene jeg virkelig er usikker på og kunne tenke meg å lære mer om er etikk og opphavsrettigheter og sitering og slikt. Mange bloggere referer til noe som er sagt eller skrevet eller vist visuelt på andre blogger, media eller bøker eller i bybildet. Hva er ok, hva er ikke. Feks når jeg omtaler en hagebok, har jeg da lov til å ta bilder av forsiden av boken og kansje også av en av sidene i boken (for å vise layout og illustrasjonstype). Det samme gjelder dette med å hente bilder på nettet og bruke, når er det egentlig ok (er det feks ok å bruke Klesmerkets sine egene reklame bilder dersom man skriver om en Klesmerkets bokse og lenker til Klesmerkets nettside?)
  Blogging handler jo i stor grad om å formidle, men ikke bare tekst, så en foredragsholder som snakket om det visuelle og hvordan fange leseren med mer enn ord hadde også intressert.
  Privatliv og farene og fordelene med å blogge om livet sitt og familien og venner kunne være intressangt.

  Sånn på tampen, bloggnorge er omfattende, og har en hel mengde nisjer ser jeg. Familieblogger er stort, både de som egentlig bare blogger for bestemor og tante, men også de som blogger for et større publikum.Ellers så har man jo diverse hobby/litt mer enn bare hobbyblogger, både de som lager ting, de som skriver om interiør, de som driver med fotografering eller akvarie eller hage eller bil.

  Hvem skal en slik bloggkonferanse være for?

 6. Jeg stiller definitivt til styrevalg. Jeg vil høre vise mennesker snakke om blogging, og treffe flere bloggere!

  Hva med helgen rundt 1. november? Dessuten høres ikke Informatikk på UiO så dumt ut, og flere i bloggmiljøet har jo kontakter dit. Kanskje sjekke hvordan deres utleiemuligheter er?

  kristin’s last blog post..oslonian information

 7. Åh herregud, jeg kjenner et snev av sceneskrekk allerede, og ikke minst ser jeg tomatene komme flyvende. Det er liksom litt tryggere i bloggene hvor følelser og diverse andre forfriskende meninger folk skulle ha om meg er begrenset til ord.

  Men så innmari moro å bli foreslått. Dessuten er jeg i «si ja til alle forespursler om å snakke i forsamlinger» fasen av «gjøre ting jeg er redd for» opplegget mitt. Jeg er min egen verste fiende, men det funker faktisk å venne seg til ting, i alle fall etter noen års seigpining.

  Ellers kunne ikke treffet hørtes bedre ut, jeg er imponert og skikkelig gira. Dette må vi seriøst få til! 😀

  Minneapolise’s last blog post..Er du en feminist?

 8. (Kristin, har du glemt at du er backup-daten min på The Sound of Music 1. november? Dette lukter oppvask på bakrommet.)

  Chateau Neuf er jo også en mulighet. Saler i forskjellige størrelser. Noen som veit hvordan wifi-statusen er der?

  Thomas’s last blog post..Bloggerdagen 2008 – program

 9. moseplassen: Akkurat den delen er det mange som kan, til og med jeg kan en god del om dette.

  Hovedregel bilder er spør først. Hovedregel sitering er at man ikke kan gjengi mer enn ca. 200 ord. Ellers må man spørre om lov.

  Kristin’s last blog post..Reklame på blogger

 10. Om ein viss del av deltakarane er under 20 (eller var det 25) kan ein få pengar av frifond og. Forslår at arrangörane sender ein söknad dit og 🙂

 11. Bortsett fra at jeg er litt lei av han derre Hjorth Johansen så er dette et program jeg definitivt ville vurdert å bruke 1800 kroner på å få med meg.

  Fra tidlig i november og ut året er nok jeg indisponert regner jeg med, siden vi vel skal slite oss gjennom en Tordenblogg i år også. Et alternativ kan kanskje være å ha dette litt utpå nyåret, så kan vi ha premieutdeling til årets vinner under campen. Så får vi kanskje med Minnie også;-)

  Hjorthen’s last blog post..Dagens Karadzic-nytt

 12. Bloggebygata ’08 (navneforslag)

  Gisle Hannemyr ja – jeg snakket med konen hans på jobb forleden (og nei, det betyr ikke at jeg kjenner ham, eller konen hans – det var bare kuriosa).

  Virrvarr: Du har linket feil til Glabladet 🙂 Ingen «d» i «glad» 🙂

  Ellers er jeg med på alternativ-arrangement – jeg mener, jeg er jo en av de som har kjeftet høyest mot dette arrangementet.

  PoPSiCLe’s last blog post..Tilbake i Dagblad-varmen!

 13. Oioioi. Dette høres veldig spennende og interessant ut, virrvarr (m.fl.) – håper virkelig noe slikt kan la seg arrangere en gang, og på at jeg kan få kommet meg på konferansen når den tid kommer. Så mye man kan lære og gjøre og så mange man kan treffe og bli kjent med! 🙂

  Et tips – når «styret» er på plass og i gang med planlegging etc. – flagg domenet dere holder til på i stor stil slik at alle (til og med jeg) kan finne dere!

  Lilja’s last blog post..Innom som snarest

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.