Bloggkoll- et alternativ til RSS?

7 kommentarer om “Bloggkoll- et alternativ til RSS?”

 1. ja bloggkoll er bra 🙂 jeg har bloggkoll på deg. og siden jeg var så tidlig inne fikk jeg kategorisere mange av de norske favorittbloggene mine. Vampus Verden havnet f.eks. i husdyr. Reality Challenged i sex og samliv, osv. Du, derimot, hadde allerede abonnenter.

  Esquil’s last blog post..Siste stopp før orangutang

 2. Det er jo fryktelig lettvint å få en mail inn i innboksen hver gang en blogg er oppdatert med nytt innlegg!
  RSS bruker jeg nå mer til å abonnere på nyheter fra aviser og ulike nettsteder.

 3. RSS er og blir genialt, og synes det er dumt at ikke flere i Norge bruker det egentlig. Håper det snart blir mer «allment».

  Google Reader som Tiram nevner her er jo en ganske grei leser, enkelt oppsett og enkelt å legge til blogger. Selv bruker jeg Google Reader til de bloggene jeg ikke leser fullt så ofte og RSS leseren i Mail (os x) til de bloggene jeg leser ofte.

  RSS ❤

 4. Bloggkoll er egentlig ganske greit, men jeg blir litt oppgitt jeg… hvorfor bruke så mange alternativer, når det allerede finnes en fullgod standard, som RSS?

  Jeg foreslår Bloglines, og da særlig Beta-utgaven til RSS-lesing. Det er en glimrende leser, den er utbredt, og de fleste link-til-RSS-leser-widgetsene har en egen link til «Subscribe with Bloglines» om man er interessert i slikt.

  Jeg elsker RSS, helt klart – jeg hadde nok ikke klart meg uten en RSS-leser – og jeg slipper å bruke forskjellige programmer/nettsider når jeg skal lese nyheter eller blogger eller tech-nytt, sjekke om det har kommet nye torrents, eller hva jeg nå måtte velge å bruke RSS til.

  Don’t be afraid – the RSS won’t bite! 😀

  PoPSiCLe’s last blog post..Tilbake i Dagblad-varmen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.