For å avslutte debatten for min del:

12 thoughts on “For å avslutte debatten for min del:”

 1. Bloggere er så visst ikke noen homogen klubb, men individer med svært så ulike interesser og meninger. De fleste misforstår det der mer enn bare litt.

  Ellers bør du ikke føle deg ille berørt av å røre i opprørt vann. Det er altfor lite av det i dagens samfunn.

  Grenseløs’s last blog post..Uviktig

 2. Det har slått meg også mer enn mange ganger, jeg har like lite til felles med alle bloggere som jeg har med alle som f.eks. bruker bukser.
  Noen få blogger gjør meg nysgjerrig på personen bak, de aller fleste gjør ikke det (uten at noen trenger å bli fornærma av den grunn=))

 3. En kan aldri helt vite når bølgene blir store, så du har full rett til å avslutte. Du skriver på en liketil og rett fram måte som uansett er morsomt å lese.
  Vi er nok ganske forskjellige vi som blogger, kanskje et helt normalt gjennomsnitt av samfunnet. Jeg tenker ofte på alle de blogger jeg aldri har lest, men jeg kan jo ikke møte alle i dette landet?
  Møter jeg en blogger er det et privat møte, vil jeg lære noe kunne jeg nok tenkt meg et kurs, men uansett tror jeg jeg velger å få inn inntekten min på annen måte.

  Graylady’s last blog post..En nydelig dag

 4. Skjønner at det ble litt «storm» rundt dette, jeg synes uansett forslaget ditt om å holde et litt annet blogg-arrangement var knallbra!!

  Så får debatten om «probloggere» og penger være en annen tror jeg.

  Cat’s last blog post..Vannfilter – noen tips?

 5. «På den måten blir ikke en hotelkonferanse med deltagere fra næringslivet en happening for “alle norske bloggere” på samme måte som et “nerdeseminar” på høgskolen ikke er noe alle synes virker stas.»

  Det holder jeg med deg i 🙂

  Dessuten er jeg helt enig i at man ikke trenger å bli enig om alt. Det høres faktisk litt kjedelig ut. Diskusjoner er et gode så lenge folk holder et saklig nivå, og det gjør jo du alltid.

  Anathema: Tilbaketråkk’s last blog post..I serien «Vi som elsket Dagbladet»: Er det bare nettutgaven som er ute å kjøre?

 6. Skjønneste Virrvarr, dette er overhode ikke til noen bloggdebatt. Det er bare for å invitere deg innover til Engelines område en liten stund, fordi du vil kunne lese min siste bloggpost og vite hvorfor brystet mitt ringer. Skjønt du har vært mer i Sverige enn meg, skulle jeg gjerne ta deg med hit, du ville blunke i takt med meg og se de samme historiene. Men fordi det måtte blitt et annet år, er det minste jeg kan gjøre å beskrive for deg hvordan det er i Mariannelund, for jeg tror at vissheten om dette stedet vil gjøre deg glad.

  Engeline’s last blog post..I grenseland

 7. Mange gode poenger hos deg og gjestene dine, Virrvarr. Husk at dette innlegget hoerer med paa lista vi snakka om tidligere 🙂

  [Og da vil du se at verden bestaar og ingen doemmer deg for aa si at nok er nok, og at noen ting kan virke viktige, men er kanskje litt unoedvendige der og da.]

  Alter Ego’s last blog post..Evig kveld

 8. Det kunne forresten hoeres veldig nedlatende ut, det mente jeg overhodet ikke aa vaere. Jeg mente det oppmuntrende, men formuleringsevnen er noget redusert. Sorry. 😉

  Alter Ego’s last blog post..Evig kveld

 9. Glitrende formulering;
  «Vi behøver faktisk ikke å bli enige her»

  Nei, ikke der heller! En debatt med mål om å bli enig er ikke nødvendigvis noen god debatt. Et større forkus på å lytte, forstå og se andres innspill og vurderinger ville bidratt til mere konstruktive debatter, i bloggmiljø og utenfor.
  Mangfold – er det ikke det vi ønsker oss?

  randi’s last blog post..Midt i livet?

 10. Jeg tror det har vært en sunn debatt som har vært oppe, selv om utgangspunktet ble litt galt, og at i tillegg noen ble veldig harde i sine kritikker begge veier.
  Det jeg imidlertid fremdeles ikke forstår er hvorfor du valgte å distansere deg og kritisere, istedet for å inkludere og påvirke.
  Jeg er sikker på at skal det bli en god arena for diskusjon og meningsutvekslinger er det viktig at vi finner bloggere med forskjellig perspektiv på dette med blogging som deltakere og forelesere. På den måten kan vi utvikle bloggingen og få en bedre plass i mediesamfunnet.
  Invitasjonen til å være med i arrangørgruppen står fremdeles åpen!
  Jeg tror det er mange som finner vårt siste tilskudd på foredragslisten interessant. Ove Dalen kommer.. Han skal holde foredrag om God nettskriving/skrive for nett.

  MillionEuroMan’s last blog post..Lær å skrive for nett med Ove Dalen på Blogcamp Oslo 2008

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s