Gjesteblogger: Apples snikende safari

17 kommentarer om “Gjesteblogger: Apples snikende safari”

 1. Er masse programmer som har slike alternativer når du kjøper eller til og med laster ned gratis-progtrammer. Da må du velge bort verktøylinjer, epostlister og mye annet «snacks». Vanlig prakis dette med andre ord.

 2. Jeg bruker Safari sjøl jeg, men jeg synes ikke det minste om at den snikinnstaleres med I-Tunes på Windowsmaskiner.

  At alle Eksploderbrukerene kunne hatt godt av å prøve ett alternativ er nå en annen sak da… hehe, men smak og behag 😉

  moseplassen’s last blog post..Hjerter….

 3. Kan jeg bare få si «de fortjener ikke bedre»? Jeg har jobbet med kundeservice nå i ca. 2 år, for en ganske stor ISP her i Norge.

  Greit nok, ISPer er ikke mors beste barn alltid, og de har sine svin på skogen, men damn! Kundene er innimellom helt egne planeter, som kretser rundt ute i verden, kolliderer med tilfeldige forbipasserende, genererer svarte hull som tar med seg sjelen og sjelsroen din, og i det store og hele er til for å skape ubalanse i verden.

  Slike kunder som utbasunerer «epost? Vi har ikke slikt! Vi kjøpte utstyret for å ha TV og telefon! Og nå virker ikke TVen! Vi er så drittlei nå»

  Og jeg sitter der, litt overrasket (men ikke så mye man skulle tro) og ser på mengden av informasjon vi har sendt kunden, på kundens epostadresse, som han altså ikke bruker…

  Folk er dumme. Kunder er enda dummere. Og når folk sitter foran idiotkasssa (nei, ikke TVen, men PC-skjermen, denne gangen) så blir de faktisk helt evneveike.

  Hvilket minner meg på at jeg må fortsette min serie om frustrasjoner på jobb…

  PoPSiCLe’s last blog post..Når man er teit…

 4. Heisann.

  Tusen takk for tilbakemeldinger. Håper jeg får se mer av dere.

  Beklager at jeg ikke har svart før nå, har dessverre utpreget komentarfelt skrekk, men man må jo øve seg på alt.

  For å starte litt øverst:
  Jeg er i mot all form for snikinnstallering. Det er juksing, og skikkelig umoralskt. Om det er SUN som «bundler» OpenOffice eller Adobe som bundler «insert name here» – toolbar. Jeg er i mot det, fordi jeg mener man ikke kan tvinge folk til å bruke noe de ikke vet om.

  Alterego: Takketakk 🙂 Vi får ta en epleprodukter og deres meninget diskusjon i en annen post. Har morsom historie fra min første tid med defekt MacBook.

  Moseplassen: Safari er kurant nok den, men for en vanlig bruker vil jeg aldri anbefalle Safari, hverken på Mac eller Windows. Den mangler Phising filter. Så faktisk, på tross av sikkerhetshull og annet uhumskt i explorer, så har den faktisk noe jeg vil klassifisere som en stor fordel over Safari. Og faktisk. IE7 er en stor forbedring (missforstå meg ei, jeg bruker selv kun Opera og FF), men IE7 er faktisk ikke helt borti natta sikkerhetsmessig. Spesielt i Vista der den ikke har admin acsess.

  Adreas: Hjemme har jeg litt diverse (det følger med jobben) men må innrømme jeg foretrekker boksen der jeg skriver:
  Emerge programnavn…

  Kine: Slet med å holde maska da ja :p

  Popsicle: Noen kunder fortjener ikke bedre, noen kunder er dumme som brød. Men de fleste er pliktoppfylende og gjør som vi ser. Selvsagt… Finnes tja, hva skal man si? Gullkorn? Har møtt de artigste personer, med de morsomste fordommer, og som selvsagt tror at vi er synske, og har svaret på alt uten å tenke 🙂

 5. Hei og velkommen! Artig gjengitt samtale!

  Jeg liker ikke sniking, men samtidig er det så mange som sitter foran en pc som virkelig heller burde oppholdt seg et annet sted. Nå er det vel dessverre ikke så lett å unngå pc’er lenger… men det burde vært grunnkurs på sånt. 😉

  lothiane’s last blog post..Hagegnom på tur

 6. Dette er faktisk sykt irriterende. Med gjevne mellomrom får jeg «Update» dialogen til iTunes (og QuickTime) – og hver eneste gang må jeg velge bort Safari og si «Nei, takk – jeg har fremdeles ikke lyst på Safari».

  Faktisk har jeg avogtil vært fristet til å bare installere Safari, slik at jeg slipper å hele tiden bli spurt om jeg ønsker å oppdatere det.

 7. Tilbaketråkk: Australian nudist teens.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.