Kroppen min er hjemmet mitt

12 kommentarer om “Kroppen min er hjemmet mitt”

 1. Nå har jeg lurket på bloggen din i mange måneder. Takk for fine innlegg! Jeg er så imponert over din selvinnsikt. Selv begynner jeg så vidt å bli kjent med kroppen min, i stedet for å bekjempe den. Men jeg har fortsatt en lang vei å gå.

 2. Sunn sjel i et sunt legeme het det i gamledager, hva skjedde? «En hipp sjel i en kropp som prøve å ligne på en photoshoppet medieskapt virkelighet» er kanskje mer det som er blitt normen i dag. Håper det kan bli en glad sjel i en glad kropp! Takk for at du deler med oss! hvordan gikk det forresten med radio programmet du lurte på om du ville være med i?

 3. Jeg bare vet at den ikke kommer til å kjennes ut som et tempel hvis jeg fortsetter å behandle den som et gatekjøkken

  Fantastisk setning!
  Her i USA har kropp og utseende et utrolig fokus. Tenner blekes så det ser ut som de er malt med korrekturlakk, kosmetiske operasjoner gis i konfirmasjonspresang, hår fjernes fra legger og armer. Du inviteres til botox partys, for å dele sprøytene (de er billigere i stort….) – men merkelig nok blir man ikke lykkeligere med klorhvite tenner….

  randi’s last blog post..Datasvett….

 4. Snille, fine kroppen min som pumper blod, svetters, helbreder sår og simpelthen har laget halve familien min… Snille, fine meg…hehe… (Og deg…)
  Jeg husker moren til en venninne sa til oss da vi var 17 år og syntes vi ikke var bra nok (vi var driitfine, ikke et strekkmerke) at bein er bra hvis man kan danse med dem. Etter fødselen ble jeg kjempetynn av alt slitet, men hadde absolutt ingen glede av kroppen fordi jeg hadde bekkenløsning som verket konstant. Nå er jeg større (og sterkere), men jeg gjør ikke vondt lenger!

  Arachne’s last blog post..Tullete mishandling

 5. Alle denne dualismen er en mare som rir oss alle, «som rir vår sivilisasjon», sa jeg nesten der, før jeg så hvor svulstig det ble.. Denne evige todelingen, natur og kultur og sånne ting.. I stedet for å innse at det er ett, at grensene er umulige å trekke, at alt er et sømløst nett, alt er ett. også skillet mellom kropp og sjel, der du/jeg er noe annet enn kroppen min/din, og der «sjela» er noe rent og høyverdig, og «kroppen» er no skittent noe, som står i veien for det egentlige «jeg». Bare tull, sjølsagt, farlig og absurd tull, det du sier er så utrolig viktig, jeg er kroppen min, det er kroppene våre som er oss, vi er ett, kan ikke skilles, og vi må slutte å kjempe mot oss sjøl.. Enda en utrolig bra post fra deg.

  … også skal jeg la være å si hva jeg synes om kvinner som på død og liv skal lage mindre av de deilige, myke kroppene sine… what a waste of time! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.