Om å kjenne seg som stolt bestemor

5 kommentarer om “Om å kjenne seg som stolt bestemor”

  1. So søtt! Sambuaren min budde i Fredrikstad på 90-talet og var svært aktiv på St. Croix. No har eg vore med dit på ferie mange gonger sjølv, so for meg er vel byen mest som eit triveleg, fjernt syskenbarn å rekne. 🙂 Skandale at Frp i det heile finst, tykkjer eg. Eg òg er stolt av barnebarna dine. 😉

    Per Esben’s last blog post..Om Baudelaires «L’Albatros»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.