Hvilket innlegg i bloggen min har…

Ja, Esquil, nå svarer jeg på meme’et ditt.

Hvilken post i bloggen din er bloggens mest kommenterte, og hvorfor?

La oss lage topp 3:

 1. Bloggposten der deltagerne i ungkaren skulle avsløre identiteten sin har 201 kommentarer. Kommentarfeltet her fungerte som «jenterom» og levde sitt eget liv under hele bloggrealityen.
 2. Da jeg spurte leserne mine om jeg kunne bruke ordet «fitte» om kvinners kjønnsorgan i Jenter som kommer, hadde alle en mening. 90 kommentarer på to døgn. Jeg tror det er fordi det er noe det er morsomt å ha en mening om. Min favorittkommentar vil alltid være fra Fjordfitte, som skrev: «Jeg stemmer på fitte!»
 3. Bloggposten min «Inn og ut av skapet» som handler om det å være bifil, fikk 70 kommentarer. Jeg tror det var fordi den var ganske lang og personlig,

Hvilken post i bloggen din var den første som ble så mye kommentert at du ble overrasket?

Hm. Blogginnlegget mitt om hvor provoserende det var å være avholds fikk 15 kommentarer, bare et par måneder etter at jeg begynte å blogge og alle innleggene hadde to kommentarer hver (en fra svigermor og en fra meg). Ellers ble jeg overrasket over hvor mye reaksjoner jeg fikk da jeg begynte å blogge på nynorsk en liten stund.

Hvilken post i bloggen din ville du helst at statsministeren (eller en annen med makt) skulle lest?

Hm. Tja. Jeg har ingen illusjoner om at Stoltenberg ville tatt andre avgjørelser etter å ha lest bloggen min. Når jeg har skrevet om konkrete problemer jeg har opplevd, har blogginnlegget gjerne nådd de jeg ønsker skal endre praksis, som da jeg skrev om forferdelige opplevelser på Veum Psykiatriske sykehus i Fredrikstad.

Hvilken post i bloggen din ville du helst at drømmedama/mannen skulle lest?

Drømmemannen min leser jo bloggen hele tiden, og jeg henger ut det skitne sexlivet vårt i bloggen rett som det er! <3 Mr. Jackson <3

Hvilken post i bloggen din har best bilder av deg selv?

Der jeg har kledd meg naken, selvsagt 😀

Hvilken post i bloggen din har de beste kommentarene?

Aww. Den er vanskelig. Jeg virkerlig elsker kommentatorene mine. Et høydepunkt var da TB tok Colderidge-referansen i en tegneserie jeg laget, ellers er kommentarfeltet på «Ut og inn av skapet» en klar favoritt. Jeg har lyst på en middag med Minneapolise, Delirium, Avil og Guri rundt samme bord ved en annledning. De damene har virkerlig gjort kommentarfeltet mitt til et godt og levende sted.

Hvilken post i bloggen din har kommentar fra den mest kjente personen?

Si det? Esquil tror at jeg har mange kjendiskommentatorer, siden jeg er venn med John Carew på Fjasbok (lang historie). Helt ærlig får jeg flere spennende henvendelser på e-post enn i kommentarfeltet.

Hvilken post i bloggen din ligger på toppunktet i leseutviklingen?

Jeg hadde flest lesere mai 2008, og innlegget der jeg ba leserne mine om hjelp til boktittel (og fikk en bra en!) ligger på toppen av den kurven.

Hvilken post i bloggen din blir oftest funnet av søkemotorene, og hva søker folk på?

Siden jeg har blogget en del sex, er det mye kjipe søkeord. Likevel- det flest søker på er Virrvarr. På andre plass kommer Nemi, deretter Revolusjonært Roteloft. Etter det følger Ole Brumm, Lene Alexandra, fitte og mensen. Nemi-søkerne kommer til innlegget mitt om tegneserier, kjønn og hvorfor Nemi ruler, Ole Brumm-entusiastene får dette søtladne innlegget, Lene Alexandra-fansen kan sikle på puppebildet av henne mens de leser om hvorfor jeg ikke ville stemt Høyre forrige valg, de som googler fitte får lese diskusjonen om hvorvidt det er et bra ord å bruke i en sexbok, og de som er ute etter info om mensen får denne fabelaktige, japanske illustrasjonen av fenomenet:

Mensen

Hvilken post i bloggen din er mest undervurdert?

Hm. Vanskelig valg. Jeg synes jeg har fått masse positiv feedback på nesten alle innlegg jeg har puttet effort og omtanke i. Jeg er fornøyd med Psykosedyr-diktet, og det fikk få, men fine kommentarer. Mulig det å fjasedikte om alvorlige, personlige problemer er litt kraftig kost for kommentarfeltet? (c:

Hvem tagger du?

La oss prøve å spre meme-et til alle hjørner av bloggland: Jeg tagger Thememelck, Villkatta, Livet Leker, Rullerusk, Engeline og Harald Hauge. Spre!

9 kommentarer til “Hvilket innlegg i bloggen min har…”

 1. Det høres ut som en ganske så hyggelig middag med damer som har hatt et skap! Og så ville jeg jo kjenne 4 av 6 mennesker der også 😀 Hvis jeg regner med meg selv og sånt og det liker jeg jo å gjøre!

  (og takketakk for fine komplimentet!)

  Delirium~’s last blog post..PUSSYCAT!

 2. Jeg som har innbilt meg at jeg har blitt så dårlig på å kommentere hos andre siste tiden (for ikke å snakke om oppdatere bloggen, lite internett generelt tror jeg). Men glad ikke alle ser det sånn. Den middagen høres helt super ut! 😀

  Minneapolise’s last blog post..Weirdo

 3. Neida Guri 😉 Bare ikke noe kjøtt, ikke noe sukker, ikke noe hvitt mel, ikke noe fin pasta eller hvit ris. *hihi*

  Jeg tror indisk grønnsaksgryte med brun ris og nanbrød for heldiggrisene som kan spise hvitt mel hadde gjort susen!

  Delirium~’s last blog post..PUSSYCAT!

 4. For eit herleg bilete 😀 Også likte eg psykosedyrdiktet veldig godt, eg berre gløymde å kommentera (men det skjer så ofte at det er flaut. Eg er sjukt dårleg. Alt for mykje oppi hovudet mitt, vettu:p)

 5. Delirium: Ikkje så vanskeleg for oss som er vant med slikt nei, men kva om nokon skulle vera snille og hjelpa oss? 😀

 6. Tilbakeping: Hvilket innlegg i bloggen min har… « Rullerusks rablerier

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.