Hvilket innlegg i bloggen min har…

9 kommentarer om “Hvilket innlegg i bloggen min har…”

 1. Det høres ut som en ganske så hyggelig middag med damer som har hatt et skap! Og så ville jeg jo kjenne 4 av 6 mennesker der også 😀 Hvis jeg regner med meg selv og sånt og det liker jeg jo å gjøre!

  (og takketakk for fine komplimentet!)

  Delirium~’s last blog post..PUSSYCAT!

 2. Jeg som har innbilt meg at jeg har blitt så dårlig på å kommentere hos andre siste tiden (for ikke å snakke om oppdatere bloggen, lite internett generelt tror jeg). Men glad ikke alle ser det sånn. Den middagen høres helt super ut! 😀

  Minneapolise’s last blog post..Weirdo

 3. Neida Guri 😉 Bare ikke noe kjøtt, ikke noe sukker, ikke noe hvitt mel, ikke noe fin pasta eller hvit ris. *hihi*

  Jeg tror indisk grønnsaksgryte med brun ris og nanbrød for heldiggrisene som kan spise hvitt mel hadde gjort susen!

  Delirium~’s last blog post..PUSSYCAT!

 4. For eit herleg bilete 😀 Også likte eg psykosedyrdiktet veldig godt, eg berre gløymde å kommentera (men det skjer så ofte at det er flaut. Eg er sjukt dårleg. Alt for mykje oppi hovudet mitt, vettu:p)

 5. Delirium: Ikkje så vanskeleg for oss som er vant med slikt nei, men kva om nokon skulle vera snille og hjelpa oss? 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.