Dagfinn Nordbø – et troll?

13 kommentarer om “Dagfinn Nordbø – et troll?”

 1. Enig men slikt dritt leses og er ikke det bra: Har dratt 1000 vis av medlemmer til nettbygrupper med mine nyheter. Kommer snart opp med web-område med
  samling av dritten. Bruker kun 2 min på å skrive slike nyheter, ha ha

  Men skriver også dypt seriøst om mye innen psykologi, skal gi deg adressen til web-området når det er klart snart.

  Hva skal boka di handle om?

  vh Geir

 2. Geir: Du bare roter. Jeg kommer ikke til å svare på flere kommentarer fra deg. Er du intressert i hva boken handler om, finner du informasjon andre steder på bloggen. Flere merkerlige kommentarer vil bli slettet.

 3. Jeg synes du er en smule urimelig mot Nordbø. Jeg tolker ham ikke dithen at han mener hele bloggosfæren er søppel, han påpeker kun det faktum at utrolig mye uspiselig skrives på avisenes debattsider av anonyme kommentatorer. Og han kritiserer at ikke avisene er seg sitt redaktøransvar bevisst i forhold til dette. Jeg er enig med ham.

  Akersgatas forsvar for å la horder av Stutumer ha seg i fri dressur på deres nettsteder er hult. Sannheten er at de vil ha så mange klikk som overhodet mulig og ikke ønsker å ta seg bryet med å moderere debattene. At dette skulle ha noe med ytringsfrihet å gjøre, slik det gjerne hevdes, er sprøyt. De anonyme er frie til å opprette sine egne blogger og spy ut sin galle der. Nettavisene har ingen publiseringsplikt og de HAR et redaktøransvar.

  Dette ville løses enklest ved at alle som diskuterer i avisenes fora må gjøre det under fullt navn, slik det er i samfunnet forøvrig. De er frie til å ytre sin mening, men også ansvarlige for hva de ytrer. Det vil ikke frita avisene for deres redaktøransvar, men det vil ansvarliggjøre kommentatorene og forhåpentligvis bedre ytringskulturen.

  Arnfinn Pettersen’s last blog post..Dommedag og ateisme

 4. For ordens skyld: Jeg kikket på debatten hos HHS etter å ha skrevet overstående kommentar. Jeg står for alt jeg har skrevet over hva den opprinnelige kronikken angår, men Nordbøs opptreden i debatten hos HHS bidrar ikke nettopp til å heve min respekt for mannen.

  Arnfinn Pettersen’s last blog post..Dommedag og ateisme

 5. Man må bruke en smule provokasjon for å skape debatt. Ironi vil alltid falle noen tungt for brystet. At dette får enkelte i bloggsfæren til å fortelle at de ikke liker meg, diskutere hvem jeg har vært gift med osv., (HHS) forteller mer om enkelte bloggere enn om meg.
  Grunnet til at jeg spammet kommentarfeltet til HHS var at alle kommentarene der var fundert bare på kronikken, og ikke tok med seg de 7-8 andre fyldige tileggskommentarene som jeg til da hadde postet i debatten, og disse kommentarene kunne ikke postes som linker ettersom de lå et debattfelt.

  Jeg ønsker dere et fortsatt godt karneval.

 6. Slapp av. Nordbø sliter muligens litt med å nyansere, men kritikken er ikke rettet mot vi som skriver seriøse blogger. Jeg er enig i at det er mye rart rundt omkring, men har lært meg å navigere forbi.

  Kronos’s last blog post..Skillingsvisas hevn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.