Norges mest sexy bloggere- skriftlig versjon

38 kommentarer om “Norges mest sexy bloggere- skriftlig versjon”

 1. Hjorthen: Har du et behov for å bli kjønnskvorert? Du glemte at han derre Esquil ikke er med, heller ^_^

  Grenseløs: Det sier du nok fordi du fikk være med, tenker jeg :mrgreen:

 2. Heh. Tull eller ikke, den listen der kvalifiserer langt bedre enn Tulle2s liste gjør.

  Jeg ville jo så klart likt å se en liste for bare kvinner, og bare menn, siden jeg hverken er så interessert i sexy menn eller kvotering generelt, men ok, vi får la det gå for denne gang!

  PoPSiCLe’s last blog post..Pensjonsjuks i maktens korridorer?

 3. Du glemte en:

  1. Virrvarr – Skriver ekte og morsomt om de fleste tema. Hun er skryter av de som fortjener det og er krass mot de slemme. Man kommer ikke unna at både språkdrakten, den kommende boka tegningene, meningene, emnene, og Virrvarr selv er gjennomført sexy.

  Sigurd’s last blog post..Kan jeg være kunstnerisk?

 4. Bloggerbyens svar på Marianne Aulie? CommunistKickback, sjølvsagt. Men han har ikkje oppdatert sidan desember 07.

  Elles er eg stor fan av Fru Lur Sur. =D
  …og samd med Sigurd i at Virrvarr bør stå på lista.

 5. Dette er den absolutt mest troverdige og beste lista over sexy bloggere jeg har sett på lang tid. Her har du gjort en meget grundig jobb, virrvarr. (Bortsett fra at du burde vært der selv). Jeg har forstørret denne bloggposten til plakatformat som skal pryde kontoret mitt.

  At kolleger tisker i krokene om stormannsgalskap, blir glatt overhørt i en sådan stund.

  Knut Johannessen’s last blog post..Hvem jukset på Stortinget?

 6. Jeg er imponert over at du klarte å begrense deg til en liste på 10, siden jeg vet om minst 20 til som lett kunne vært på lista. Deg inkludert. Du burde absolutt vært med, rett under FF. Vox og abre er nok de to mest sexy mannlige bloggerne ja, og jeg er enig i førstevalget ditt. Fjordfitte liker nok ikke meg, men jeg liker Fjordfitte 😀

  HvaHunSa’s last blog post..Dagfinn Nordbø om blogger og ytringskultur

 7. Om Side2-artikkelen hadde vært basert på en form for poll så hadde man jo kunne «godtatt» den. Men Side 2 er ikke akkurat kjent for å IKKE komme med egne meninger.

  Men, for all del, bra for de jentene at de får litt oppmerksomhet, sikkert. Det som irriterer meg mest er at «journalisten» sier at Tone er mest sexy, men hun vinner ikke fordi hun blogger sjelden… Hvis hele den spektakulære kåringen hadde gått ut på å faktisk være mest sexy, så hadde vel hun vunnet, da?

  Jeg er meget overrasket over at det ikke var flere fra klanen 15-20 på Side 2- Lista.

  Lista de er mye bedre, Virrvarr. Du har nok brukt mye mer tid enn en som surfet etter topplister og navn han visste om fra før.

  Maria’s last blog post..Vigrid

 8. Buster: Om vi skal kåre den mest sexy fotobloggeren, ligger du innmari godt ann, altså.

  HHS: Jeg er litt overrasket over at jeg faktisk greide å begrense meg selv. Særlig fordi jeg blir sittende og utvide listen i hodet nå. «Hm, jeg burde hatt med Skitsamma. Og Indegaard. Og..» Og ja, Abre er nok mer sexy enn det jeg gir ham kred for i teksten. Det er mye hotte skribenter i bloggosfæren (c:

  Maria: Jeg må le av Tulle2-journalistene, jeg. «Hva gjorde jeg på jobben? Surfet nettsider med pene damer, laget en liste over hvem som var penest og kaldte det «jobb». Dessuten – de kunne glatt kåret Norges mest sexy damer med bilder av seg på nett med det bloggutvalget sitt… Bortsett fra Ulrikke Lund, var det få skikkelige bloggere der.

  Morten: Hahaha, Communistkickback skrev jo til KK at han kom til å blogge rumpa si siden de kalte Marianne Aulie for kunst 😀 Jeg synes han burde skrive mer. Ellers- Fru Lur Sur burde gi ut en liten diktsamling under superhemmelig pseudonym. Det er mye bra i dokubloggen.

  Sigurd: *bluss* Du vet hvordan du skal få en stakkars dame til å rødme, da ^_^

  Knut Johannessen: Stormannsgalskap? Neinei (c: Send lista til alle du kjenner ^_^ Og tusen takk!

  Syline: Klart du kan lenke til meg! Nå fikk jeg sneket meg inn i den bleke, men fattede bloggen din, også. *lese*

  Sunniva: Hmja. Bare Thomas burde nok også fått plass på listen. Jeg satser på at alle vet han er ganske sexy, og at han ikke trenger en pris for å få fremhevet sin sexyness (c:

  Bare Thomas: Du får maile LordX og spørre om han kan ta bilde av rumpa si og gjøre en innsats (c:

  PoPsicle: Du får lage liste med girls only, da ^_^ Er man bifil, så er man bifil. Da blir det «ja takk, begge deler»

  SerendipityCat: Aww, takk skal du ha 😀

 9. Helt enig med de som påpekte at du glemte den mest soleklare kandidaten; Virrvarr..

  Ellers beviser jo Ann Mari Olsen & Co ettertrykkelig at surpomper som avskriver blogging og annen nettaktivitet og påstår absurde ting som f.eks. at blogger ALDRi vil få noen som hels betydning i den offentlige samtale og styrkingen av demokrastiet, tar voldsomt feil! Det er klart at dette er et bevis på bloggernes innflytelse og kraft i et fornyet og levende demokrati! Ytringsfrihetens spydspisser, det er det de er!

 10. Å nei! tenkte jeg først.
  Her har man møysommelig bygd opp sin sex appeal over flere år, og så blir man kjønnskvotert! Uten vurdering! Trøstepremie, uten å ha fått stille til start!

  Men så ser jeg jo kommentarene lenger ned. Fra damer som helt tydelig vet hva de snakker om. 🙂

  abre’s last blog post..«Bare tapere blir lærere, sier fattern»

 11. Jeg liker listen, jeg, og er helt enig med de andre over her i at du skulle vært med ^_^

  Ellers prøvde jeg å tenke etter om det var flere jeg savnet og kommer i farten på Betty42 (der er det både vovede bilder og tekster) samt RealityChallenged: Sexy skribent med bloggosfærens desidert strammeste vaskebrettmage.

  Så prøver jeg å tenke etter om jeg savner noen sexy mannlige bloggere, og der får jeg større problemer. Herved en oppfordring til alle bloggemenn om å sexe seg opp!

  Anathema’s last blog post..Dagsavisens uutholdelige letthet

 12. Skrev en liten kommentar hos han selv, men poenget er at det blir litt feil å kalle disse bloggere. ^^ En kjendis som tilfeldigvis har en blogg de publiserer litt bilder på kan ikke kalles en blogger på samme måte som vi andre bloggnerder..

  Ellers hadde du fint havnet på min toppliste, kanskje jeg skal lage en selv? 😀

  Jannekake’s last blog post..Bloggkoll er min venn

 13. Personlig mener jeg at min blog burde vært inne på denne listen utelukkende fordi jeg blogger såpass mye om Philip Glenister, som jo er en av de mest sexy mennene jeg vet om. (Kjeft, alle dere som mobber meg for dette!)

  Dessuten har folk blitt utestengt fra bloggen min før pga. uskikkelig innhold!

  Ellers vil jeg si at listen er strålende, og vil gratulere Sonja med plassering!

  Jannicke’s last blog post..EnvironMENTALIST!

 14. Åh hurra, for et fabelaktig initiativ! Å være sexy handler da om langt mer enn å vise frem plastikkpuppene sine.

  Og så er jeg enig med tidligere talere; du hører så absolutt med på lista Virrvarr!

  Frøken Makeløs’s last blog post..Heftige tall

 15. Ja, ja.

  Jeg er faktisk mest oppgitt over at dere henger dere opp i den der «Norges mest sexy kvinnelige blogger» greiene. At det er side2 som har laget den sier vel sitt.

 16. Tusen takk til juryen som har gjort et meget grundig arbeid!

  Jeg takker også for Kent for at han oppdaterer så sjelden at JEG er mest sexy.

 17. Gratulerer!!!
  Hm…Skulle selvsagt gjerne vært like populær som Vampus, så ha meg vennligst unnskyldt hvis denne kommentar skyldes misunnelse i misunnelsens hjemland, men er det ikke blitt en tankeløs uvane at Vampus inkluderes i alle slike kåringer..;-)

  Viktor Viktorsen’s last blog post..Tiltale mot pensjonstyvene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s