Norges mest sexy bloggere- skriftlig versjon

Side2 har kåret Norges mest sexy bloggere. Kvinnelige bloggere, selvfølgelig. Vinneren er Ann Mari Olsen, og Side2 begrunner valget slik:

Årets forsidepike til FHM har en hyppig oppdatert blogg fra flatbygdende. 19-åringen fra Toten forteller om modellarbeid, festing og mye annet. Stort fokus på bilder. (Min utheving)

Jeg setter pris på at massemedia dekker bloggsaker, men er litt (merk ironien) usikker på om dette er den beste måten å vise det beste av norske, kvinnelige bloggere? Likevel- Side2 oppfordrer folk som er misfornøyde til å lage sin egen liste.

Revolusjonært Roteloft tar utfordringen og gir deg listen over Norges mest sexy bloggere- med stort fokus på tekst. I statsfeminismens navn går vi for 50/50 menn og damer. Er det ikke nok menn som skriver sexy der ute, kvoterer jeg. Enkelt og greit ^_^

Hvordan kan én Virrvarr være en hel jury, spør du? Hvordan kan én TV2-journalist være en hel jury, svarer jeg.

Tada! Norges mest sexy bloggere- skriftlig sett:

 1. Fjordfitte. Ikke bare har hun våvet, erotisk sprog i navnet på bloggen; hun er også en av få norske bloggere som har hatt så ufint innhold at det ble rapportert til Google som «voksent innhold», og folk måtte trykke seg gjennom en splash-screen om at de var over 18. Hvor sexy er ikke det, dere? Juryen (les: meg) har lagt vekt på skarp penn, provoserende innlegg og grov språkbruk da vi kåret vinneren. Gratulerer! Du kan kalle deg Norges mest sexy blogg, Fjordfitte!
 2. LordX: Alle runkeres superhelt lager «trygt på jobben»-porno, kommer med de groveste vitsene på norsk og har utviklet et helt eget vokabular for å skrive om sex på. Kent har ikke analsex, han boller damer i fisen. Juryen har fokusert på det grisete språket og den enorme sexfikseringen som preger bloggen. Dette er hått støff. Grunnen til at Kent ikke nådde førsteplassen er fordi han oppdaterer så sjelden. Likevel- andreplass er ikke dårlig! Vi gratulerer!
 3. Fru Lur Sur: Skriver dirty doku-dikt på klingande nynorsk; brutalt ærlige og velskrevne haiku om kroppen. Klassisk Fru Lur Sur: «skilnaden på å pula ute
  og å pula inne er
  at ute er det maur »
 4. Grenseløs: Bloggerbys opprører #1 har et bad-boy-image og en skarp penn, i tillegg til at han skriver suggerende beskrivelser av paganistiske ritualer. Amos Kepler skriver seg inn på den alternative sexy-lista, og undertegnede håper at han ikke blir altfor provosert over å være nevnt ^_^
 5. KleMegNaken er HvaHunSa: Hun har en forførerisk tittel på bloggen, og skriver ellers en sexy kombo av poesi, prosa og pitbull-blogging. Skarp penn og et løfte om å kle seg naken i teksten gjør henne selvskreven på denne lista. (Hun eneste på lista som kunne deltatt i en konkurranse om sexy med fokus på bilder også, siden hun er en utmerket fotograf.)
 6. Vox Populi: Han ble utropt til den beste politiske bloggeren på norsk, som er relativt sexy. Ellers kommer han med på listen fordi han som hvit, velutdannet mann sjelden får gleden av å bli kjønnskvotert. Gratulerer, Vox ^_^
 7. VamPus: La oss innse det: Du blir litt mer sexy av å være kjendis. I tillegg hjelper det å være en god skribent, skape masse debatt og skrive om pusedyr ved siden av. Vampus, du er en sexy blogger, uansett hva Side2 måtte mene om saken.
 8. Neste mann ut blir ren kjønnskvotering. Dermed ser jeg meg pokka nødt til å velge Abre, siden han er den jeg har hatt de hardeste diskusjonene om kjønnskvotering med. Om noen av dere lurte, så er Abre veldig mot. Værsågod- du er kjønnskvotert inn på sexy-listen! Og nei- jeg tok ikke hensyn til om hvorvidt du var kvalifisert 😀
 9. Sonja DAA: Sonja er morsom, og det er veldig sexy. I tillegg blogger hun mat, flauser og alle andre ting som er ganske hått. Gratulerer, Sonja! Du er en av landets mest sexy skribenter! Mangelen på grisete språk og tematikk trekker ned, men du er fremdeles i topp ti!
 10. Sist, men ikke minst er Peter Andrej, siden jeg fant artikkelen via en av bloggene hans, og jeg skjønner at dette egentlig handler om at han er lei seg over å ikke være på listen. Sånn. Du er herved en av norges mest sexy bloggere. Vanskeligere var det ikke ^_^.

Disclaimer: Denne listen er tull og tøys. Vennligst ikke bli sur og sår fordi jeg ikke har oppdaget de sexy egenskapene dine skriftlig sett. Det ville være flaut for oss begge.

Er du enig i valgene av sexy skribenter? Kom med dine egne dirty forslag i kommentarfeltet (c:

,

38 kommentarer til “Norges mest sexy bloggere- skriftlig versjon”

 1. Gratulerer!!!
  Hm…Skulle selvsagt gjerne vært like populær som Vampus, så ha meg vennligst unnskyldt hvis denne kommentar skyldes misunnelse i misunnelsens hjemland, men er det ikke blitt en tankeløs uvane at Vampus inkluderes i alle slike kåringer..;-)

  Viktor Viktorsen’s last blog post..Tiltale mot pensjonstyvene!

 2. Tusen takk til juryen som har gjort et meget grundig arbeid!

  Jeg takker også for Kent for at han oppdaterer så sjelden at JEG er mest sexy.

 3. Ja, ja.

  Jeg er faktisk mest oppgitt over at dere henger dere opp i den der “Norges mest sexy kvinnelige blogger” greiene. At det er side2 som har laget den sier vel sitt.

 4. Åh hurra, for et fabelaktig initiativ! Å være sexy handler da om langt mer enn å vise frem plastikkpuppene sine.

  Og så er jeg enig med tidligere talere; du hører så absolutt med på lista Virrvarr!

  Frøken Makeløs’s last blog post..Heftige tall

 5. Personlig mener jeg at min blog burde vært inne på denne listen utelukkende fordi jeg blogger såpass mye om Philip Glenister, som jo er en av de mest sexy mennene jeg vet om. (Kjeft, alle dere som mobber meg for dette!)

  Dessuten har folk blitt utestengt fra bloggen min før pga. uskikkelig innhold!

  Ellers vil jeg si at listen er strålende, og vil gratulere Sonja med plassering!

  Jannicke’s last blog post..EnvironMENTALIST!

 6. Skrev en liten kommentar hos han selv, men poenget er at det blir litt feil å kalle disse bloggere. ^^ En kjendis som tilfeldigvis har en blogg de publiserer litt bilder på kan ikke kalles en blogger på samme måte som vi andre bloggnerder..

  Ellers hadde du fint havnet på min toppliste, kanskje jeg skal lage en selv? 😀

  Jannekake’s last blog post..Bloggkoll er min venn

 7. Jeg liker listen, jeg, og er helt enig med de andre over her i at du skulle vært med ^_^

  Ellers prøvde jeg å tenke etter om det var flere jeg savnet og kommer i farten på Betty42 (der er det både vovede bilder og tekster) samt RealityChallenged: Sexy skribent med bloggosfærens desidert strammeste vaskebrettmage.

  Så prøver jeg å tenke etter om jeg savner noen sexy mannlige bloggere, og der får jeg større problemer. Herved en oppfordring til alle bloggemenn om å sexe seg opp!

  Anathema’s last blog post..Dagsavisens uutholdelige letthet

 8. Å nei! tenkte jeg først.
  Her har man møysommelig bygd opp sin sex appeal over flere år, og så blir man kjønnskvotert! Uten vurdering! Trøstepremie, uten å ha fått stille til start!

  Men så ser jeg jo kommentarene lenger ned. Fra damer som helt tydelig vet hva de snakker om. 🙂

  abre’s last blog post..«Bare tapere blir lærere, sier fattern»

 9. Helt enig med de som påpekte at du glemte den mest soleklare kandidaten; Virrvarr..

  Ellers beviser jo Ann Mari Olsen & Co ettertrykkelig at surpomper som avskriver blogging og annen nettaktivitet og påstår absurde ting som f.eks. at blogger ALDRi vil få noen som hels betydning i den offentlige samtale og styrkingen av demokrastiet, tar voldsomt feil! Det er klart at dette er et bevis på bloggernes innflytelse og kraft i et fornyet og levende demokrati! Ytringsfrihetens spydspisser, det er det de er!

 10. Buster: Om vi skal kåre den mest sexy fotobloggeren, ligger du innmari godt ann, altså.

  HHS: Jeg er litt overrasket over at jeg faktisk greide å begrense meg selv. Særlig fordi jeg blir sittende og utvide listen i hodet nå. «Hm, jeg burde hatt med Skitsamma. Og Indegaard. Og..» Og ja, Abre er nok mer sexy enn det jeg gir ham kred for i teksten. Det er mye hotte skribenter i bloggosfæren (c:

  Maria: Jeg må le av Tulle2-journalistene, jeg. «Hva gjorde jeg på jobben? Surfet nettsider med pene damer, laget en liste over hvem som var penest og kaldte det “jobb”. Dessuten – de kunne glatt kåret Norges mest sexy damer med bilder av seg på nett med det bloggutvalget sitt… Bortsett fra Ulrikke Lund, var det få skikkelige bloggere der.

  Morten: Hahaha, Communistkickback skrev jo til KK at han kom til å blogge rumpa si siden de kalte Marianne Aulie for kunst 😀 Jeg synes han burde skrive mer. Ellers- Fru Lur Sur burde gi ut en liten diktsamling under superhemmelig pseudonym. Det er mye bra i dokubloggen.

  Sigurd: *bluss* Du vet hvordan du skal få en stakkars dame til å rødme, da ^_^

  Knut Johannessen: Stormannsgalskap? Neinei (c: Send lista til alle du kjenner ^_^ Og tusen takk!

  Syline: Klart du kan lenke til meg! Nå fikk jeg sneket meg inn i den bleke, men fattede bloggen din, også. *lese*

  Sunniva: Hmja. Bare Thomas burde nok også fått plass på listen. Jeg satser på at alle vet han er ganske sexy, og at han ikke trenger en pris for å få fremhevet sin sexyness (c:

  Bare Thomas: Du får maile LordX og spørre om han kan ta bilde av rumpa si og gjøre en innsats (c:

  PoPsicle: Du får lage liste med girls only, da ^_^ Er man bifil, så er man bifil. Da blir det «ja takk, begge deler»

  SerendipityCat: Aww, takk skal du ha 😀

 11. Om Side2-artikkelen hadde vært basert på en form for poll så hadde man jo kunne “godtatt” den. Men Side 2 er ikke akkurat kjent for å IKKE komme med egne meninger.

  Men, for all del, bra for de jentene at de får litt oppmerksomhet, sikkert. Det som irriterer meg mest er at “journalisten” sier at Tone er mest sexy, men hun vinner ikke fordi hun blogger sjelden… Hvis hele den spektakulære kåringen hadde gått ut på å faktisk være mest sexy, så hadde vel hun vunnet, da?

  Jeg er meget overrasket over at det ikke var flere fra klanen 15-20 på Side 2- Lista.

  Lista de er mye bedre, Virrvarr. Du har nok brukt mye mer tid enn en som surfet etter topplister og navn han visste om fra før.

  Maria’s last blog post..Vigrid

 12. Jeg er imponert over at du klarte å begrense deg til en liste på 10, siden jeg vet om minst 20 til som lett kunne vært på lista. Deg inkludert. Du burde absolutt vært med, rett under FF. Vox og abre er nok de to mest sexy mannlige bloggerne ja, og jeg er enig i førstevalget ditt. Fjordfitte liker nok ikke meg, men jeg liker Fjordfitte 😀

  HvaHunSa’s last blog post..Dagfinn Nordbø om blogger og ytringskultur

 13. Dette er den absolutt mest troverdige og beste lista over sexy bloggere jeg har sett på lang tid. Her har du gjort en meget grundig jobb, virrvarr. (Bortsett fra at du burde vært der selv). Jeg har forstørret denne bloggposten til plakatformat som skal pryde kontoret mitt.

  At kolleger tisker i krokene om stormannsgalskap, blir glatt overhørt i en sådan stund.

  Knut Johannessen’s last blog post..Hvem jukset på Stortinget?

 14. Bloggerbyens svar på Marianne Aulie? CommunistKickback, sjølvsagt. Men han har ikkje oppdatert sidan desember 07.

  Elles er eg stor fan av Fru Lur Sur. =D
  …og samd med Sigurd i at Virrvarr bør stå på lista.

 15. Du glemte en:

  1. Virrvarr – Skriver ekte og morsomt om de fleste tema. Hun er skryter av de som fortjener det og er krass mot de slemme. Man kommer ikke unna at både språkdrakten, den kommende boka tegningene, meningene, emnene, og Virrvarr selv er gjennomført sexy.

  Sigurd’s last blog post..Kan jeg være kunstnerisk?

 16. Heh. Tull eller ikke, den listen der kvalifiserer langt bedre enn Tulle2s liste gjør.

  Jeg ville jo så klart likt å se en liste for bare kvinner, og bare menn, siden jeg hverken er så interessert i sexy menn eller kvotering generelt, men ok, vi får la det gå for denne gang!

  PoPSiCLe’s last blog post..Pensjonsjuks i maktens korridorer?

 17. Hjorthen: Har du et behov for å bli kjønnskvorert? Du glemte at han derre Esquil ikke er med, heller ^_^

  Grenseløs: Det sier du nok fordi du fikk være med, tenker jeg :mrgreen:

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: