Virrvarr og hjernen- den endelige diagnosen

28 kommentarer om “Virrvarr og hjernen- den endelige diagnosen”

 1. Jeg lurer på hvem som har fått den ekstra halve bipolare, jeg. Og så Wergeland, da – han var jo så søt, og gal, og ivrig, og snillsnillsnill, og morsom, og vill, og emosjonell, og deppa, og vilter, og…

  Når jeg forteller mine elever om Wergeland og Welhaven, så prater vi om hvem av oss som er Wergelander og hvem som er Welhavener. Det er aldri vanskelig å se. Men de fleste vil heller være Wergeland enn Welhaven. Jeg også, – selv om jeg nok dessverre heller noe mer i en Welhavensk retning, litt sånn tørr og formell og redd for å ikke ha ryggen fri, vet du.

  Men blir det for mye med de 2 1/2 på deg, så synes jeg du skal ta en pille for å dempe den halve, hvis legen din foreslår det, altså. Nivå 2 er garantert nok for en som skal leve med seg selv og hjernen sin i 70 år til.

  Hege’s last blog post..Leseverksted

 2. Gratulerer gratulerer. Er det allright å ha fått ordentlig navn på galskapen som uansett er der, eller er det mest vondt fordi den er ordentlig håndfast og ikke går sin vei?

  Montro om det er noen andre 2,5ere som har gått ned i historien, – vet du om noen? Da min gamle grandtante fikk parkinson satt hun opp en liste over store menn som hadde følge av herr parkinson paven og arafat og hun selv, – nå blir jeg straks nyfiken på hvordan en liste over 2,5ere ser ut.

  trallala

  marthe glad’s last blog post..Rotter

 3. Godt dere ikke ble forsker også. Og begynte å pynte på resultatene hvis de ikke viste det dere var på jakt etter…

  Det var en som gjorde det en gang. Det var ikke lurt.

  jeg tror også jeg ville dempet den halve, hvis det hadde latt seg gjøre. Men hva du vil, vet bare du.

  Lykke til – til begge to!

  Synline’s last blog post..En stk kolera til meg, takk!

 4. Jeg tenker på gamle, gode Beatles som rakk 14 album på sju år. Det må minst være kollektiv bipolar 2.5.

  Litt off topic: Alle band som blir pretensiøse og kjedelige sånn rundt den tredje skiva – nå har vi blitt modne, liksom. Kanskje du er som Beatles, forever original(?)

 5. Kjære virrvarr!
  Jeg leser din fantastiske blogg. Som tidligere ukyndig studentlege i psykiatrien bekrefter du nettopp det jeg om og om igjen erfarte. Det er smertefullt å være syk på den måten du har vært. Det er førsteinntrykket for dine hjelpere i psykiatrien. Å lindre når ting blir uoverkommelig er jobben de skal gjøre. Derfor skal du ønskes velkommen når det trengs, Ikke avfeies med at vi håper vi ikke ser deg igjen. Ditt ditt skjøre «skjold» mot virkeligheten gjør deg nettopp istand til å sanse alt det som de mer robuste ikke vil gjenkjenne hos seg selv. Ditt strålende intellekt og din grunnleggende kreativitet kombinert med denne følsomheten gjør deg helt unik.
  Jeg håper at du kan få omsorg når du trenger det, uten at man skal prøve å «helbrede» vekk din helt spesiell stemme.

 6. Tilbaketråkk: Happy teens.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s