Bloggens dag- Virrvarr anbefaler:

Iversen gjør meg oppmerksom på at det er Blog Day idag. Hvordan feirer du Blog Day? Ved å liste opp fem nye, lovende bloggere du liker. Esquil listet opp meg i fjor og gjorde meg til en glad, liten nyoppdaget blogger. Her er min første Blog Day- liste: (Disclaimer: Jeg er glad i langt flere nye bloggere enn de fem jeg nevner her. Sjekk lenkelisten min, og ikke bli trist om det ikke ble deg)

 1. Fotobloggeren: Busters Notater er norges morsomste fotoblogg, i tillegg til at han tar veldig gode bilder. Buster varierer mellom artige, stemningsfulle, nifse og vakre fotografier. I tillegg er han Fredrikstad-gutt, og har mye intern Østfold-humor. Dette er sånt som Virrvarr liker. Buster er en shooting star.
 2. Feministen:Anathema er årets mest lovende feminist og synseblogger. Hun skriver smarte, velformulerte analyser, skaper spennende debatter og er en ivrig kommentator. Hun har markert seg som en viktig, selvstendig stemme i bloggsfæren. Jeg håper hun er kommet for å bli.
 3. Forfatteren: Spilliv-Tomas er min personlige oase i bloggerbygrenda. Han skriver varme, lune og tankevekkende innlegg om livet og alt det innebærer, i tillegg til at han har de herligste illustrasjonene jeg vet. Fortsatt å skriv, Tomas. Ingen er som deg.
 4. Litteraturviteren: Rullerusk er den nye Virrvarr. «OMG! Denne bloggen kunne vært min!» tenkte jeg første gang jeg var innom henne, og hun har ikke skuffet. Helt alvorlig – hun skriver veldig gode innlegg om tegneserier, kultur og litteratur, og jeg regner med å få se mye mer til henne fremover. Sjekk ut rableriene hennes.
 5. Nesten nettavis:
  Kvinnekonger er kanskje den mest spennende bloggen jeg har kommet over i det siste. Hun har riktignok ikke sneket seg ut i kommentarfeltene til folk så langt jeg kan se, men skriver artikler om feminisme, sterke damer, kultur og motkultur fra et perspektiv ingen andre feministbloggere gjør. Kvinnekonger er kvalitet og jeg blir i godt humør hver gang jeg besøker bloggen hennes. Legg henne til på leselisten din. Dette er veldig bra.

Jeg anbefaler alle andre bloggere å lage sin egen liste og besøke bloggene jeg nevner! Ha en fin Blog Day!

,

6 kommentarer til “Bloggens dag- Virrvarr anbefaler:”

 1. Rullerusk takker og bukker over å havne på anbefalingslista. Rødmer litt og får bittelitt prestasjonsangst. Må visst skynde meg å blogge noe genialt nå 😉 Neida. Er det noe vi virkelig er enige om så er det vel at man først og fremst må skrive det man selv vil fordi man har lyst og ikke for oppfylle andres forventninger? Ønsker alle eventulle nye lesere velkommen i hvertfall og lover morsomme og interessante bloggposter framover.

  Tenker jeg skal lage en liste nå jeg også, selv om det strengt tatt ikke er 31. august lenger. Men om det er noe jeg virkelig er god på så er det å tøye deadlines 😉

  Rullerusk’s last blog post..Jeg velger meg Oktober!

 2. Skrev nettopp et tullete innlegg, men kanskje jeg skal slå til med et til? Det er jo tross alt “Bloggens dag”. Tydeligvis.. ^^

  Men joda, skal besøke bloggene du nevner 😀

  Jannekake’s last blog post..Hei igjen

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: