Søndagspost om svigermor

6 kommentarer om “Søndagspost om svigermor”

 1. Med mine overømfintlige slimhinner burde jeg egentlig ha funnet meg en fyr som synes det er bedårende når jeg snyter meg. Istedet fant jeg en som synes alt er ekkelt, med mindre det er frityrstekt. Og som proklamerer det høylytt. Amerikanere er rare dyr…

  Jeg stemmer også på Lene som årets svigermor! 🙂

  Minneapolise’s last blog post..unrelated søskenkrangling

 2. Det virker jo som du har fått en riktig hyggelig svigermor.

  Selv må jeg slite med ei som mer eller mindre konsekvent bytter ut en vokal i navnet mitt med en annen. Dette har hun gjort i 10 år, og hennes eneggede tvillingsøster har nå også begynt (ja, når jeg tenker over det, har vel hun også drevet på med dette i mange år)

  Jeg vurderer følgelig å benytte meg av navneloven for å få slutt på tullet.

  Habben’s last blog post..Pang!

 3. Jammen du er da ikke den første som har en fantastisk svigermor. Det har jeg også hatt. Hun var et praktfullt ja-menneske, og hun bakte de mest fantastiske kaker. Er ikke de fleste svigermødre slik da?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.